e mai ciudat. Acum lor li s-ar parea (probabil) extremd e iesita din comun - chiar anormala - relatia meA cu Sp2. Sper ca ai inteles.. daca nu.. mai explicam

..... da cand sa ma crede atotstiutor... ma poticni pe "degeaba te gandesti la....ceva". Adica de cand va ailaviu... voi nu alea alea?..... 

..de atunci am inceput sa discut mai mult cu ei..desi nu atat de mult incat sa ne apropie unii de altii foarte mult. Acum le ascund pretul hainelor si cosmeticelor
...daca afla nu-mi mai trimit bani

adica eu nu le consider rele dar ei da 
), haine pt ca si asa mama crede ca am prea multe si le descopera abia dupa luni de zile, scrisori si poze pe care nu ar trebui sa le vada, plecari prin tara, adica: nu au stiut ca am fost la Pitesti de vreo 2 ori inainte sa afle ca eu sunt cu Cata de ceva vreme si lor le-am zis ca sunt la Lepsa respectiv undeva pe langa Bran la o conferinta AIESEC, am fost la Zalau si ei stiau ca-s la Pitesti, am plecat la Bucuresti imediat dupa ce au iesit ei din casa sa mearga la munca si m-am intors in aceeasi zi seara pe la vreo 11 si ei credeau ca sunt la munca
, am fost la Iasi si ei stiau ca-s pe la padure sau nu mai stiu exact unde am zis ca sunt, am fost la Constanta si Medgidia (in aceeasi zi) si ei stiau ca-s la biblioteca la sala de lectura, am fost la Baile Olanesti si le-am zis ca-s la Bucuresti la o formare trimisa de la munca, am fost la Cluj si lor le-am zis ca-s la Vatra Dornei ca era umpic mai aproape de casa
si inca o data la Bucuresti inainte sa-l cunoasca pe prietenul meu actual cand le-am zis ca ma duc la Priza si stau peste noapte. Plus iesiri la plaja cand le ziceam ca ma duc la padure ca stiu ca nu am voie la soare si s-ar fi suparat. Cand eram mica la tara, ieseam la discoteca pe geam si niciodata nu au aflat
Nu le zic de cate ori fac sex si cu cine
si nici unde sunt ascunse kestiile kinky detinute de catre je
Nu stiu de toti banii pe care i-am dat lu' frate-miu... what else.... lu tata de exeplu nu i-am zis ca ma mut in Bucuresti: i-am zis ca ma duc la o formare la Buc la care m-au trimis astia de la munca dar numai pt 2 luni si apoi vin acasa. A aflat insa de la var-miu ca nu ma mai intorc la vreo 2 sapt dupa ce am plecat si a plans saracul o zi intreaga
Acuma gata si-a revenit, ma ameninta doar cu bataia cand vin acasa

si multe alte lucruri de genu asta ,la 13 ani bunika meu kare a fost medic chirurg mi a dat pierce in buric ..am vrut sa ma fac blonda intr a 8 a ,nici o problema:D nu am avut deci de ce sa ascund nic nimik..doar cu baietzii au fost cv probleme,si cu banii multzi pe care i am furat de la ei si kare prob o sa i fur in continuare
in rest totul a fost mai mult decat ok

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests