If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fluturasii din stomac

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Postby catza on Mon May 29, 2006 11:20 am

eu ii am cand imi dau seama ca in urmatoarele 5 minute mi se va intampla ceva important..... :-??

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby von on Thu Jun 21, 2007 1:08 pm

incepe sa'mi bata inima ca si cum ar vrea sa sara din piept ..si simt in acelasi timp un gol si un plin ...si atunci stiu ca nu'mi pot sterge zambetul idiot de pe fata :D[/i]
anii trec, dar IRIS ramane
von

Descurcaret
Descurcaret

Postby martha on Thu Jun 21, 2007 2:32 pm

Da i-am simtit,ii simt si asta e firea omului sa tot ii caute parca!! Nu vi s-a intamplat sa doriti sa retraiti clipa aia cu fluturasi??Ea trece repede....dar asa e,se manifesta mai mult cand faci ceva nou sau relativ nou cu o persoana!!

Uneori nici nu trebuie sa faci...doar sa te gandesti si esti chiar tu un fluturas :)) (nu de ala care zboara din floare in floare) ca nu imi place !:(

"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby vladu on Sat Jun 30, 2007 8:42 pm

decand mi-a aparut in viata Moony numai fluturasi am, vad, simt..... e o stare de bine continua si sunt mai fericit ca oricand 8-> simt ca plutesc pe norisori de fiecare data cand sunt cu ea sau doar ma gandesc la clipele petrecute impreuna... 8->
i never felt this before with a girl.... :s010: parca suntem facuti unu pt celalalt... :wub: i'm so :inlove2: with her
a iubi e ceva minunat dar cand iubesti si esti iubit cu toata fiinta este de nedescris... :x :x :x :x :x

The greatest tragedy of life is not that men perish, but that they cease to love...
vladu

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Ce-i iubirea ?!?