Fac topicul asta pentru ca sunt revoltata....si satula sa fim considerati niste saci de cartofi....sa imi explice si mie cineva cum poti sa operezi de cancer un om, sa faci biopsia, si sa ii spui:"prietene, nu mai face tratament, ca nu e cancer, e tumoare benigna" si peste 2-3 ani sa ii spui:"stii, oups, ne-am inselat, stateam la o barfa mica cand iti analizam tumoarea, si am gresit rezultatul....vestea buna e ca ne-am prins...vestea proasta e ca ai cancer....si vestea si mai proasta e ca o sa mori foarte repede!"
Evident am folosit un ton sarcastic, insa aceasta situatie s-a intamplat cuiva destul de apropiat, si probabil se va ma intampla.
Cum e posibil sa lucrezi intr-un laborator unde analizezi tumori si sa faci o astfel de eroare. Daca ar fi atat de incerte analizele astea, probabil medicii nu s-ar mai baza pe ele,nu? Daca nu ar avea incredere nua r intrerupe tratamentul. Nu e posibil sa moara un om pentru ca sunt ei tampiti....sau e posibil???
Oare nu le pasa ca tumoarea pe care o analizeaza provine dintr-un om, si nu e doar o chestie atasata unei fise medicale?