If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Defectele fetelor

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby andreeam on Sat Sep 17, 2005 9:41 pm

@snappy stiu....da am zis si eu asha.... :oops:

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby emma on Mon Dec 12, 2005 7:31 pm

...si eu am foarte multe defecte,o parte dintre ele le-a enumerat ^Angel^...adevarul este ca desi avem impresia ca avem aceleasi defecte,ele se manifesta diferit de la o persoana la alta...si eu sunt incapatanata,dar nu intotdeauna ci doar in privinta persoanelor la care tin si care desi uneori imi ascund ceea ce le doare sau nu le convine,nu ma pot abtine sa nu le fiu alaturi,sa incerc sa le ajut...chestia asta enerveaza pe multi,plus faptul ca vorbesc prea mult,si incerc sa-mi sustin cat mai des si mai serios posibil anumite puncte de vedere care vreu sa fie intelese cu adevarat...
...un alt defect este si faptul ca am abilitatea de a afisa indiferenta fata de persoane la care tin fie pentru ca am ajuns la concluzia ca le este mult mai usor sa nege anumite lucruri...fie pentru ca sunt prea orgolioasa ca sa exprim sentimente care pentru unii par a fi un subiect inchis...
...ar mai fi si altele...increderea prea mare in oameni...tendinta de a-mi tachina prietenii,de a le reaminti tot timpul ca trebuie sa aiba mai multa grija de ei...orgoliul manifestat sub diferite forme...sensibilitate excesiva de multe ori...si faptul ca uneori mi-e teama sa fiu atat de copilaroasa pe cat mi-as dori,faptul ca de multe ori uit sa zambesc si astfel ii indispun pe ceilalti prin simpla mea prezenta...

...si inca un lucru,care le displace baietilor...analizez prea multe lucruri,si imi place sa privesc dincolo de aparente... o prietena mi-a spus ca ar trebui sa fiu mai indiferenta,pentru ca baietilor nu le place sa fie "ghiciti',au nevoi de sentimentul sigurantei,de farmecul necunoscutului...au dreptate,dar eu am depasit de mult timp acea stare in care visam cu ochii deschisi spre un "print frumos"...imi place sa iubesc oamenii pentru ceea ce ascund dincolo de zambetul afisat zilnic,dincolo de "ambalaj", dincolo de calmul aparent in spatele caruia zac furtuni ce-i pot zdruncina sufletul :(
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby dr claw on Wed Dec 27, 2006 4:15 am

nu prea am avut timp sa citesc acest topic dar cred ca majoritatea fetelor au foarte multe defecte incepand chiar cu comportamentul ajungandu-se chiar la mentalitate. lucru des intalnit de mine in ultima vreme, si defectul cel mai mare este acela ca ele se cred mereu perfec si mereu au dreptatea lucru chiar imposibil dar ce sa le faci , zici ca ele dar dar in sinea ta stii ceea ce este adevarat asa, iar pt mine nu conteaza defectele unei persoane atunci cand le recunoaste dar atunci cand le negat a ca si cum ar evita sa fie ceea ce este traind intr-o lume imaginara ceea ce izoleza multe pers in sufletul lor...
P.S. poate ca ceea ce spun se cam abate de la topic dar asta imi vin in minte cand ma gandesc la acest lucru

i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby not_so_innocent on Fri Feb 09, 2007 1:59 am

defecte fete: n-au incredere(oare de ce?)
apropo eu nu ma prea machiez asta inseamna ca-s momoasa?(da sai cand o fac nu ma mai satur privindu ma )
defecte baieti:sunt prea frumosi :s123: :s195:
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby BuRn on Fri Feb 09, 2007 2:34 am

baietii:unori prea indiferenti;
mereu au dreptate;
plini de iei;
nu cunosc limetele bauturii uneori;

fetele:defectele mele:
renuntz destul de repede
nu prea am initiative
ma inrosesc repede(fara sa vreau)
copilaroasa
nu-mi place sa vb mult
analizez mult oamenii
nu am incredere in mine niciodata
incapatzanata
nu-mi place sa recunosc mereu cand cineva are dreptate

BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby L3ST on Mon Jun 18, 2007 1:27 am

baietii ma scot din sarite atunci cand ies cu gasca! daca e un alt baiat in jurul lor trebuie sa fie neaparat "cool"-i.. nu suport!
in schimb, cand sunt numai cu tine..sunt ca niste ingerasi!

Eu sunt 100% natural in orice companie m-as afla. <-- Defectu' meu.
Keira te referi la defectele fetelor in general? Nu toate au aceleasi defecte, nu stiu de ce generalizati. Nu cred ca am intalnit 2 fete care sa aiba aceleasi defecte, mentalitati sau caractere. ( n-am studiat veveritele, adica fetele-de-mall )
L3ST

Bebelush
Bebelush

Postby khaos1ft on Mon Jun 18, 2007 1:41 am

dom'le, fetele nu au defecte, dar parca ar fi mai bine sa le vad o daat pe saptamana, si atunci sa-mi pot sa refuz acest drept.

M-am cam saturat de voi ma!
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -

Postby ashes on Mon Jun 18, 2007 1:02 pm

[ot]
khaos1ft wrote:dom'le, fetele nu au defecte

partea asta mi-a placut :mrgreen: [/ot]
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby shipos on Mon Jun 18, 2007 2:18 pm

ma enerveaza fetele care isi pun 1 cm de fond de ten. urat ! :)
shipos

Invatacel
Invatacel

Postby MindLord on Mon Jun 18, 2007 2:30 pm

nu asculta INTOTDEAUNA ce le zic EU sa faca :)) asta e cel mai mare defect :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?