If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

V-ati lasa iubita sa pozeze intr-o revista pentru adulti?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

V-ati lasa iubita sa pozeze intr-o revista pentru adulti?

Da
6
31%
Nu
13
68%

Total votes : 19

Postby L3ST on Mon Jun 18, 2007 1:20 am

Bine-nteles ca as lasa-o. Dar nu stiu daca o accepta aia cu ochii vineti in revista.

Acu serios vorbind, NO FUCKING WAY.
1. As fi tinta glumelor prietenilor.
2. Poate ar recunoaste-o lumea pe strada si asigurarea mea nu acopera si maxilarele altora.
3. Ce-i al meu e pus deoparte.
4. Daca ar face asta fara sa ma intrebe pe mine si as afla din lectura de pe buda consecintele ar varia de la vanatai la umilire in public.

Nu sunt nebun, nu sunt violent, nu sunt razbunator atat timp cat nu ma calca nimeni pe coada.

L3ST

Bebelush
Bebelush

Postby Eagleman on Mon Jun 18, 2007 1:33 am

NU .... si voi argumenta printr-o intrebare (sau mai multe) .... care e scopul acelui pictorial? ..... poate este moral insa urmarile pot aduce ceva negativ in interiorul relatiei, cu siguranta, pentru ca mentalitatea noastra e intr-o continua schimbare datorita vietii pe care o traim, datorita lumii in care traim si datorita oamenilor din jur...... pot fi de acord cu ea in toate privintele , inclusiv in aceasta problema , insa pentru mine gestul arata ca, ori nu mai exista iubire , ori nu mai este o relatie..... credeti ca sunteti destul de increzatori in femeia pe care o iubiti? .... bagati mana in foc pentru ea? .... o relatie inseamna compromisuri care trebuiesc facute de ambele parti ....impreuna putem renunta la un vis, pentru e crea altul.... [ot]s-au scris 22 de mesaje si numai 16 voturi .... cineva ne trage in piept .... oare cine e ? :don't-know: [/ot]
Eagleman - "Numai in pragul mortii pricepe omul pretul vietii" (Liviu Rebreanu)
- "As vrea sa n-am nimic din tot ce am doar pentru a avea mai mult alaturi de ea" (Gabriel Vidu)
Eagleman

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Sat Jun 23, 2007 2:50 pm

[ot]pai nush daca ai observat, au scris si fetele iar voturile normal ca le dau doar tipii, nu suna destul de plauzibil? :-/ [/ot]

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Ce e-n mintea baietilor ?