If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele-jucaria baietiilor

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Catalin on Wed Aug 31, 2005 10:34 am

DA e un lucru care ia amploare pe zi ce trece baiatul sa se joace cu fata cum vrea el.Nu sunt de acord cu chestia asta toti se dau periculosi vor doar aventuri si asta numesc ei distractie si cel mai important cred ca baietii de genul asta nu au sentimente sincere spun cuvinte dulci fetei ca sa-si atinga scopul.Eu nu practic sportul asta iar daca m-am jucat cu o fata am facut-o fara sa vreau sau m-am oprit la timp cand se mai putea face ceva dar in general sunt sincer si spun ce gandesc:Minciuna si falsul se pot intoarce impotriva ta cand te astepti mai putin....si slava Domnului e plina lumea asta de fitzosi si aventurieri si macho man si don juan si cum isi mai spun ei acuma mai nou..........asa ca te joci cu altceva nu cu sentimentele cuiva si mai ales cu dragostea cuiva.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Wed Aug 31, 2005 4:11 pm

ne jucam - ne jucam, dar marele pacat e ca mlti din noi nu invatam nimic din joaca si tratam totul la fel ca inainte.

"omul din greseli NU-nvata"

nu doar baietii se joaca cu fetele. sa fim seriosi. vreti exemple de fete care joaca baietii pe degete? sunt satul de cate exemple am vazut. iesiti o seara prin oras si uitati-va-n jurul vostru.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MoonLight on Fri Sep 02, 2005 11:53 pm

TrandafirAlbastru
Tin sa iti spun ceva! Intr-adevar toti ne jucam unii cu altii! Ideea vietii e sa jucam aceste jocuri incontinuu sa incercam sa cadem cat mai putin si ne oprim din jucat in momentul knd gasim iubirea adevarata! Dak nu risti nu castigi! :D
Asa k incearca sa treci peste momentele grele cat mai subtil nu arata k esti slaba niciodata si vei triumfa in final ;)

MoonLight

membru special
membru special

Postby ice_angel on Sat Sep 03, 2005 12:07 am

Intr-o foarte mare parte e vina fetelor k se intampla acest lucru... adik eu zic k iti poti da seama dinainte care cum e... adik nu poti sa te incurci cu unul de cartier si sa ai pretentii (asta e doar un exemplu)... iar dak faci (adik faceti, in general) asta... mai bine nu mai zic nik k imi sar toate fetele in cap!... vrei senzatii tari... asta primesti...

eu nu m-am jucat niciodata cu nimeni si nici nu vreau sa fac asta...
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Sat Sep 03, 2005 3:29 pm

mah io cred ca baietii se joaca cu noi pt ca si noi suntem fraiere si le permitem.Ia sa fii o tipa mai intepata si desteapta,cu mintea ascutita sa-ti dai seama cand incepe tipul sa te joace pe degete si atunci sa fii tu care-l face pe el.Nu ati vazut ca de obicei fetele astea mai timide si mai cumintele o patesc si-s lucrate de baieti?Ca stiu si ei ca alea mai sigure pe ele si cu mintea mai rasarita le-o pot intoarce.

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Hadise on Sat Sep 03, 2005 3:47 pm

Depinde cum o iei... daca ii lasam sa se joace cu noi... asta fac! Daca ne impunem punctul de vedere nu mai au nici o sansa! :P Oricum si noi ne jucam cu baietii... asa ca nu ar trebui sa ne plangem de asta. Pana la urma ce nu face rau celuilalt e de bine... sau ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! Sa fiti iubiti! :P
Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby T_X on Mon Sep 05, 2005 7:27 pm

stiti cum e: atunci cand un baiat se joaca cu o fata e strigator la cer de evident, dar cand o fata ne pacaleste o face asa de bine incat nimeni nu-si da seama...cam asa stau lucrurile..
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 6:34 am

lol...asta e un compliment la adresa noastra... :D

mie nu mi-a placut niciodata sa joc baietii pe degete si nu i-am jucat....eu au incercat sa ma joace pe degete dar nu au reushit
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby MindLord on Thu Sep 22, 2005 4:12 pm

mie imi place sa ma joc cu fetele.:oops: la nebunie :P!!!! insa nu o fac decat cu fetele care se joaca cu baietii ! Adica imi place sa dau lectii exact fetelor care fac asta cu baietii. De cate ori vad o tipa care calca in picioare baietii care nu merita deloc asta, ma simt obligat in vreun fel sa ii dau o lectie. sa ii arat ca si ei i se poate intampla la fel... si ca nu e deloc placut(am auzit :P). Sunt cu mult mai multi baieti fraieriti (nu stiu daca asta e cuvantul potrivit) de catre fete, decat invers, asa ca cineva ar trebui sa lupte sa intoarca balanta asta ... parerea mea :)

Dar fata de toate celelalte fete nici nu se pune problema sa fac asa ceva... adica raspund fiecaruia in functie de are de oferit. NU am facut niciodata asa ceva prietenelor mele si nici nu o sa o fac in viitor...

Numai ca din cand in cand imi place sa vad daca nu mi-am iesit din mana :p
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby marry on Fri Sep 23, 2005 2:08 pm

Eu sunt de parere ca de cele mai multe ori baietii sunt cei care isi bat joc de fete, daca pot spune asa. Uras baietii astia si am avut parte de multi de genul asta. Si prin manifestarea geloziei lor ne transforma in jucaria lor pentru ca incearca sa ne oblige sa facem ce vor ei( sa nu ne imbracam cu fuste ca parem nu stiu ce, sa nu purtam decolteu ca se uita lumea la noi, etc ) Sunt cateva lucruri de care m-am lovit.
Intr-adevar nu suntem de portelan dar uneori ne "spergem" usor...
Cum spunea Mindlord ca isi bate joc de fetele care fac asta cu alti baieti, e bine, dar pun o intrebare: ce vina au cele care se indragostesc cu adevarat si ajung jucaria baiatului respectiv?
Oare nu are dreptate Micha cand a afirmat ca suntem proaste si prea naive de avem asa multa incredere in baieti??
combinatia perfecta
marry

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea fetelor ?