If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Legalizarea drogurilor = ???

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Credeti ca drogurile ar trebui legalizate?

Da
7
22%
Nu
24
77%

Total votes : 31

Postby amanda on Thu Jun 14, 2007 11:54 pm

De ce egoisti? Sa se legalizeze nu ca sa iau eu, nu asta este scopul. Ideea era ca daca nu mai este fructul oprit, cel putin unii nu vor mai lua. Nu va mai fi cool, trendy... Cei care totusi vor lua, nu-si vor mai distruge si familiile furand din casa pentru a si le procura.

Daca de maine s-ar gasi droguri la liber in farmacii si s-ar anunta asta in mass media, ca fapt divers, nu ca reclama, credeti ca s-ar imbulzi lumea sa ia? Limitam si varsta la 18 ani minim. In plus, ar trebui sa se dea cate o singura doza, si aia mica, ca sa reducem si riscul de supradoza. In plus, daca s-ar gasi in farmacii, ar fi de calitate, ceea ce ar reduce si mai mult riscul de imbolnaviri/moarte dintr-o singura doza. Sigur, n-o sa dam liber decat la cele usoare.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby jADI on Fri Jun 15, 2007 5:00 pm

[ot]@amanda - Ce ma enervezi cand ai dreptate. De fapt, tu ma enervezi mai tot timpul.[/ot]
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby khaos1ft on Fri Jun 15, 2007 5:44 pm

against! nu vezi ca ti-e frica sa mergi pe strada ca vine unu si-ti da una in cap? daca s-ar legaliza drogurile, s-ar inmulti astia! nu te controlezi, e ca si bautura....

NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Fri Jun 15, 2007 6:59 pm

ma amanda io chiar is curios pe ce cercetari te bazezi cand afirmi asta... dai si mie un link ceva?
nu de alta dar stiu clar ca procentajul de consumatori e mai mare in Olanda decat in restul tarilor unde nu e legalizat... Poate ai un studiu de piata care arata ca romanii is mai constienti de consecinte si o sa se fereasca de viciile permise prin lege.

Desi daca ma gandesc si in tarile arabe se consuma mai putin alcool decat pe la noi, acolo fiind interzis...
Si nu stiu cati din cei care is pt legalizat constientizeaza faptul ca odata ce lumea incepe sa sa accepte ceva ca "normal" nu prea isi mai pun atatea intrebari inainte sa inceapa. Pana era biserica de ex impotriva divorturilor si nimeni nu comenta, nu erau ratele asa de mari ca si azi... odata cu "emanciparea" si ideea ca nu e "chiar asa de mare branza" sa divortezi mi se pare ca au mai crescut si pe la noi... Asa ca daca stam si ne gandim ca oamenii is constienti sa decida si singuri ce e bine si ce e rau, la ce naiba mai avem nevoie de legi? hai sa legalizam crima, ca dupa cum zici tu sigur o sa se gandeasca aia ca nu mai e "cool, trendy" sa fii criminal si o sa se razgandeasca... si aaa.. o sa mai scada pretu la arme, atata ca nu o sa pot sa imi cumpar un tanc, ci doar cate o pusca mica si poate chiar cu reteta, de la dealerul de la colt :)) niiiice.

PS: dedicatie speciala pt jADI... numa asa ca sa il mai bazai un pic
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby khaos1ft on Fri Jun 15, 2007 7:52 pm

no drugs, no guns, no crime, no alcohol, no fucking, m-a luat gura pe dinainte...

NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -

Postby Micha on Fri Jun 15, 2007 11:58 pm

nush, si eu cred ca mai mare rau se produce in momentul in care ar fi legale. De bine de rau inca sunt persoane care nu se incumeta sa incerce drogurile tocmai pt ca le este frica de consecintele legale. Daca se legalizeaza, ai sa le gasesti la orice colt; pt oricine pt care era pana atunci doar o curiozitate dar nu avea curaj sa riste prea mult pt a si le procura, va deveni acum ceva atat de accesibil incat va face pasul spre a le incerca. Daca se legalizeaza cred ca vor fi percepute ca ceva nu kiar atat de nociv pe cum sunt in realitate. Ce conteaza ca sunt droguri usoare sau e heroina? Tot o naiba e, ca tigarile light si alea mai strong oleaca, tot mori si de la una si de la alta, aceleasi efecte nocive. Poate consumul de droguri e considerat col, trendy sau mai stiu io cum, dar sunt de parere ca asta e la inceput numai, cand e curiozitatea de a incerca si de a fi mai cu motz decat restul care habar nu au ce-s alea. Pt cei care au incercat de mai multe ori, nu prea cred ca mai e vba de niste fitze, e doar dependenta si atat. Si nu se a multumi dupa un timp doar cu un fum de hasis, nu va mai fi suficient pt el, si tot la alea mai hard ajunge. Numai ca drumul pana la asta i-a fost facilitat de legalizarea alora usoare.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby milisss2 on Sat Jun 16, 2007 12:00 am

[ot]si asa vroiam sa ma fac drug dealer ...acum o sa am mai multi clienti :D[/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Sat Jun 16, 2007 12:01 am

[ot]la cunostinte faci si tu o reducere ceva? ;;) [/ot]
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby milisss2 on Sat Jun 16, 2007 12:06 am

[ot] da vad otrava gratis la toate cunostintele ... de parca as fi eu vinovat ca ei vin sa o ceara !! :D [/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sat Jun 16, 2007 12:33 am

[ot] Nu aveam intentia sa enervez pe nimeni. Uneori ma enervez si pe mine asa ca astia enervati considerati-va de-ai casei. :) [/ot]

Stati linistiti ca n-o sa legalizeze nimeni drogurile in Romania. Cel putin nu prea curand. N-am sa fiu printre militantii din strada pentru legalizare, stati cuminti, nici nu am de gand sa lansez campanii pentru asta.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Previous

Return to Anomalii si dependente