[ot] @cole......scoate dovezile! si nu mai da din gur...pardon..tastatura.. [/ot]
In sfarsit dupa 7 pagini de discutii cineva a nimerit raspunsul corect la intrebarea asta f intrebatoare: "de ce se tin fetele de mana?..."
l3st are dreptate... cel putin una din cele doua fete este de obicei singura. Este adevarat ca femeia (sunt si exceptii bineinteles.. ) are o predispozitie catre afectiune si catre exteriorizarea ei. ( sau reprimare in cazul exceptiilor de mai sus )...... Well....atunci cand nu exista un prieten aceste "predispozitii" se acumuleaza.....si ghici ce?.....trebuie descarcate, nu?.......Si uite asa mai ia omu in brate o perna, isi ia animal de casa, pupa, strange in brate, ia de mana o prietena buna....si tot asa...
Asa ca daca vezi doua fete pe strada tinandu-se de mana si vrei sa te combini, intreaba-le cu zambetul pe buze:
- sunte-ti lezbi ?!
Varianta1. Daca au simtul umorului dezvoltat vor raspunde:
- Da, suntem..
- Of...Ce pacat........(moment de liniste)........Bine hai...lasam de la noi tura asta dar ramaneti datoare cu un cico......Deci, unde mergem?
Varianta2.
Nu,nu suntem..
- Pacat.......Eu si prietenul meu tocmai ne-am propus sa ne facem iubite lezbi........(moment de liniste)........Dar bine hai (din nou..)...lasam de la noi tura asta dar ramaneti datoare cu un cico......Deci, unde mergem?
Si uite asa redirectionezi afectiunea catre tine pentru ca mai tarziu sa-ti blestemi zilele ca ai facut asta fiind sufocat de atata dragoste...

.........