If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce se tin fetele de mana?

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Postby milisss2 on Tue Jun 12, 2007 7:02 pm

[ot]uite o intrebare si buna ...de ce piticania scrie "eU " "meA" "mA" "eU" ... cumva a lipsit la cursul de la romana din clasa intai ce la pagina 25 cad se spunea clar cA literelE marI sE puN lA inceputuL cuvantuluI ?[/ot]

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Tue Jun 12, 2007 8:02 pm

[ot] Asta e varianta funky de scriere tot corecta in limba romana, marca Snappy. :))[/ot]
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Tue Jun 12, 2007 11:45 pm

[ot] si nu era parca o regula pe undeva pe forum ca trebuie evitat limbajul gen mirc si alea alea?? chiar de la domnu admin sa ne asteptam sa introduca o moda impotriva lucrurilor pt care militeaza???!!!

stupoare! ar trebui urechiat un picutz adminisorul nost ca daca vine Academia peste noi nu da bine... si tu uby chiar asa sa inveti doar ce e mai rau de la el?? ntz ntz ntz :P [/ot]

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby ela on Tue Jun 12, 2007 11:53 pm

Fetele se tin de mana din diverse motive, dar baietii de ce se tin de mana? ...si unde mai spui ca sunt pe aici pe undeva acei baieti... (avem dovezi) :P
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Wed Jun 13, 2007 12:38 am

[ot]vin cu poze sa dovedesc kiar :)) [/ot]

mah sa stiti ca L3ST are oleaca de dreptate la kestia ca fetele care se tin de mana sunt de cele mai multe ori solo. Nush, la fete e intradevar o dovada de afectiune, de apropiere acest tinut de mana. Nu ai sa vezi o fata ca se tine de mana cu o tipa pe care nu o suporta sau care ii este eindiferenta. Daca vezi o tipa pe strada de mana cu alta apai ii semn ca is best friends sau f apropiate in orice caz. Si in plus, uneori e naspa parca sa megi asa solo pe strada, e mai fun sa te tina cineva de manuta fie ca e fata sau baiat, nush, e draguta senzatia aia cand stii ca e cineva langa tine, ca nu esti singur :P

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby copilasu_l on Wed Jun 13, 2007 7:48 am

De ce se tin fetele de mana?! Eu vad doar doua motive: ori sunt lezbi si atunci este de inteles, ori sa nu se piarda\rataceasca.
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Wed Jun 13, 2007 12:11 pm

[ot] @cole......scoate dovezile! si nu mai da din gur...pardon..tastatura.. [/ot]

In sfarsit dupa 7 pagini de discutii cineva a nimerit raspunsul corect la intrebarea asta f intrebatoare: "de ce se tin fetele de mana?..."

l3st are dreptate... cel putin una din cele doua fete este de obicei singura. Este adevarat ca femeia (sunt si exceptii bineinteles.. ) are o predispozitie catre afectiune si catre exteriorizarea ei. ( sau reprimare in cazul exceptiilor de mai sus )...... Well....atunci cand nu exista un prieten aceste "predispozitii" se acumuleaza.....si ghici ce?.....trebuie descarcate, nu?.......Si uite asa mai ia omu in brate o perna, isi ia animal de casa, pupa, strange in brate, ia de mana o prietena buna....si tot asa...

Asa ca daca vezi doua fete pe strada tinandu-se de mana si vrei sa te combini, intreaba-le cu zambetul pe buze:
- sunte-ti lezbi ?!

Varianta1. Daca au simtul umorului dezvoltat vor raspunde:
- Da, suntem..
- Of...Ce pacat........(moment de liniste)........Bine hai...lasam de la noi tura asta dar ramaneti datoare cu un cico......Deci, unde mergem? :P

Varianta2.
Nu,nu suntem..
- Pacat.......Eu si prietenul meu tocmai ne-am propus sa ne facem iubite lezbi........(moment de liniste)........Dar bine hai (din nou..)...lasam de la noi tura asta dar ramaneti datoare cu un cico......Deci, unde mergem? :P

Si uite asa redirectionezi afectiunea catre tine pentru ca mai tarziu sa-ti blestemi zilele ca ai facut asta fiind sufocat de atata dragoste... :s093: ......... :P
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby uby_4u on Wed Jun 13, 2007 12:35 pm

[ot]Sa stie si milisoi, ca Alexandra spune ca asta nu e limbaj de mIRC. Sa traiesti bine... iti raman datoare cu o vanataie....
Doah, (*cough* *cough*) mai draga Mindy... Alexandra nu i-a gasit parti rele (pt ca nu are :don't-know: )...
*cough* *cough*[/ot]
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby jADI on Wed Jun 13, 2007 2:02 pm

Inainte da, probabil era afectiune & shit (sceptic si aici), dar acum e mai mult din fandoseala. Mai ales la viitoarele top-modele de 14 ani +.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Micha on Fri Jun 15, 2007 2:07 pm

[ot]cole, ce drq ii aia un "cico"?? translation si pt blonda din mine [/ot]

si am mai gasit o explicatie pt fenomenul fantastic tinutul de mana la 2 tipe: voi baietii, majoritatea aveti obsesii, fantezii, ganduri perverse cu 2 tipe impreuna. Asa ca va oferim ce vreti. :evil:
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea fetelor ?