da Catalin, nu am spus niciodata ca eu as fi vreo sfanta si ca nu comit si io gafe sau nu insel. Dar uite sincer, daca relatia ar fi la inceput, NU, nu ma vad in postura in care m-as culca cu altcineva. Ajungi sa inseli cand iti doresti deja altceva, cand te-ai saturat de "meniul" zilnic, aceeasi persoana etc. Daca esti la inceputul unei relatii de ce ai face-o? Se presupune ca atractia e inca f mare intre cei 2, inca nu s-au descoperit reciproc kiar asa de mult, nu e nici un motiv pt a insela. Poate o sa-ti para ireal, vrajeala ce zic eu aici, dar acum vbesc doar din pctul meu de vedere. EU NU ma vad in postura asta pe care ai ilustrat-o tu mai sus
si am uitat sa precizez ceva mai sus legat de unul din raspunsurile ale "era naiva ca si tine si punea placerea sexului si senzatia de aventura mai presus decat toate. " .... deci nush ce ai inteles tu din ce ziceam io dar iar te contrazic pt ca te inseli al naibii de rau.
In nici un caz nu pun placerea sexului mai presus decat orice. In puii mei, am atat de multe alte prioritati in viata decat sa-i acord sexului un loc asa important precum ilustrezi tu. Daca nu te-as cunoaste stii cam cum as interpreta ce ai zis tu in fraza asta?

Ca ma culc cu oricine si ma gandesc tot timpul numai la placerea pe care mi-o poate oferi sexul.
In nici un caz aventura nu e mai presus de orice, nu mi se pare asa important aspectul asta al vietii, refuz si io, si acuma iar vbesc extrem de serios si sincer, o multime de propuneri si de ocazii dar imi permit sa fac anumite algeri pe care multi le-ar putea considera gresite, insa mie nu mi se pare. Hai sa par un copil de 15 ani, dar e viata mea si stiu ce fac. Si nu, nu ma vei vedea vreodata ca regret alegerile pe care le-am facut la capitolul asta, sex. Sunt constienta mereu de actiunile mele.
si nu, nu am vbit cu tine ca si cum m-ai jigni, nu ma simt jignita in nici un fel de posturile tale. Ai fi observat o diferenta in limbaj daca ar fi fost cazul

Ne stim de ceva timp doar si la fel de bine iti stiu si modul de gandire la genul de lucruri, asa ca stiu f bine ca nu ai ceva cu mine in mod special sau mai stiu io ce