If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex de la prima intalnire

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Catalin on Fri May 18, 2007 12:09 am

Micha wrote:daca e o relatie care sa merite, da, refuz. E asa greu de crezut?

Presupunem ca nu stii daca relatia merita sau nu, sunteti la inceputul ei, eu zic ca in cazul asta o faci desi ai sa negi.:))
A sunat cum ai interpretat tu in viziunea ta, stiu si eu diferenta intre lucruri dar din moment ce ai face asta cu un oarecare tip care iti place tie sunt APROAPE sigur ca nu te-ar opri o banala relatie in care esti angajata deja.

P.S Nu vorbi cu mine ca si cum te jignesc, vorbim faptic si sper sa nu interpretezi aiurea ce zic eu aici, cum am mai zis parerea despre FAPTA in sine o pastrez pentru mine.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Fri May 18, 2007 10:17 am

da Catalin, nu am spus niciodata ca eu as fi vreo sfanta si ca nu comit si io gafe sau nu insel. Dar uite sincer, daca relatia ar fi la inceput, NU, nu ma vad in postura in care m-as culca cu altcineva. Ajungi sa inseli cand iti doresti deja altceva, cand te-ai saturat de "meniul" zilnic, aceeasi persoana etc. Daca esti la inceputul unei relatii de ce ai face-o? Se presupune ca atractia e inca f mare intre cei 2, inca nu s-au descoperit reciproc kiar asa de mult, nu e nici un motiv pt a insela. Poate o sa-ti para ireal, vrajeala ce zic eu aici, dar acum vbesc doar din pctul meu de vedere. EU NU ma vad in postura asta pe care ai ilustrat-o tu mai sus

si am uitat sa precizez ceva mai sus legat de unul din raspunsurile ale "era naiva ca si tine si punea placerea sexului si senzatia de aventura mai presus decat toate. " .... deci nush ce ai inteles tu din ce ziceam io dar iar te contrazic pt ca te inseli al naibii de rau. In nici un caz nu pun placerea sexului mai presus decat orice. In puii mei, am atat de multe alte prioritati in viata decat sa-i acord sexului un loc asa important precum ilustrezi tu. Daca nu te-as cunoaste stii cam cum as interpreta ce ai zis tu in fraza asta? :)) Ca ma culc cu oricine si ma gandesc tot timpul numai la placerea pe care mi-o poate oferi sexul. In nici un caz aventura nu e mai presus de orice, nu mi se pare asa important aspectul asta al vietii, refuz si io, si acuma iar vbesc extrem de serios si sincer, o multime de propuneri si de ocazii dar imi permit sa fac anumite algeri pe care multi le-ar putea considera gresite, insa mie nu mi se pare. Hai sa par un copil de 15 ani, dar e viata mea si stiu ce fac. Si nu, nu ma vei vedea vreodata ca regret alegerile pe care le-am facut la capitolul asta, sex. Sunt constienta mereu de actiunile mele.

si nu, nu am vbit cu tine ca si cum m-ai jigni, nu ma simt jignita in nici un fel de posturile tale. Ai fi observat o diferenta in limbaj daca ar fi fost cazul :)) Ne stim de ceva timp doar si la fel de bine iti stiu si modul de gandire la genul de lucruri, asa ca stiu f bine ca nu ai ceva cu mine in mod special sau mai stiu io ce :))
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Fri May 18, 2007 1:27 pm

BRAVO.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Nina on Fri Jun 08, 2007 6:25 pm

La cateva luni dupa ce am facut topicul, o buna prietena de-a mea a facut cam ce descrie topicul(nu chiar din prima seara, dar aproape). Intrebam in primul mesaj daca as privi cu alti ochi o prietena care face chestia asta. Raspuns: NU! e viata ei, si daca e suficient de matura sa ia decizii de una singura, de ce sa nu aleaga si cand si cu cine sa faca sex?

Nu aruncati cu oua, e parerea mea personala. Stiu ca poate uneori e mai bine sa treaca ceva timp pentru a putea face dragoste si nu sex....dar fiecare e stapan pe corpul lui. Daca te poti privi in oglinda dupa o astfel de chestie, bravo tie, inseamna ca nu a fost o greseala ;)
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Micha on Fri Jun 08, 2007 8:53 pm

Nina wrote: Daca te poti privi in oglinda dupa o astfel de chestie, bravo tie, inseamna ca nu a fost o greseala ;)

inseamna ca nu a fost o greseala.. pt ca e un baiat minunat, pt ca ma face sa zambesc cum de mult nu m-a mai facut cineva (ma ref la persoane in afara de nebunii din gasca), si uneori cand sunt cu el mai simt si fluturasi (insa din pacate nu ne putem vedea asa des), si ii place sa ma alinte si sa ma protejeze si sa ma faca sa fiu optimista, si din timpul lui care e si asa destul de aglomerat reuseste sa isi rupa o bucatica cat de mica sa imi zica "pup" sau sa trimita un smile pe mess... Si cand el e asa atent si dragut si ma place si eu il plac la fel de mult si cand ma suna sa-mi zica ca ar vrea sa ma vada desi e super rupt de oboseala, cum sa consider ca a fost o greseala acea prima noapte?

Inca ma mai pot contrazice cu tine Catalin se pare:))

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Catalin on Fri Jun 08, 2007 10:32 pm

Micha wrote:Inca ma mai pot contrazice cu tine Catalin se pare:))

NU AI NICI O SANSA, uite-te putin cum incurci lucrurile, intelege o treaba, gandim diferit pentru ca eu am o parere proasta despre "moda" asta si tu o practici.......deci dreptatea ne-o va da fiecare depinzand in felul de gandire, ori "DA" ori "NU", dovada ca ceea ce ai spus tu mai sus arunca subiectul in alta latura, TI-A INTRAT LA SUFLET baiatul asta si nu are nici o legatura cu "sexul de la prima intalnire", fa diferenta data viitoare.

De data asta a mers, poate "sexul la prima intalnire" a fost ceva intamplator si poate benefic dar data viitoare poate sa nu mai fie asa.

P.S Ma cunosti la fel de bine ca si ceilalti si stii ca niciodata nu am fost un om cu 2 fete asa ca o spun direct, de cand te-am cunoscut am stiut ca esti naiva si parerea o sustin in continuare, argumentele care m-au adus aici le pastrez pentru mine, imi place mult de tine si felul tau de a fi exceptand insa latura asta care odata si odata te va arunca "UNDEVA" si stai linistita, nu-s un "experimentat" si un "vulpoi batran" dar multe fete fatale care profitau candva de independenta asta au ajuns la vorba mea si acum recunosc cu mana pe inima ca "au luat-o in .........."mai pe romaneste.(nu in sensul la care va ganditi voi golanilor):))

Pupici.
Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Fri Jun 08, 2007 10:50 pm

ma intelegi gresit, la partea in care am zis ca inca ma pot contrazice cu tine ma refeream ca sunt sigura ca nu a fost o greseala ce s-a intamplat. Si Cata, intelgi gresit o kestie: nu e vba de naivitate aici, in puii mei, nu m-a luat cu vrajeala, nu au fost minciuni, nu mi-a prezentat cine stie ce perspective de viitor sa ma convinga, a fost alegerea noastra si atat, perfect constienti, gandind logic. Si nu, nu profit de independenta asta a mea, nush, poate din unghiul tau asa pare, dar eu stiu f bine care e viata mea si actele pe care le fac cum ma afecteaza si nu e asa cum vezi tu din exterior. Iar "latura" asta a mea nu ma va arunca nicaieri cat timp pot sa gandesc, si stiu ce vreau de la mine, de la viata. Si stiu ce vrei sa zici ca sexul al prima intalnire nu aduce mereu o poveste frumoasa de iubire dupa, nici nu ma asteptam sa fie asa. Insa acum stiam ce fel e omul ala kiar daca era aproape un strain. Am mai zis io parca pe undeva ca se intampla uneori sa cunosti pe cineva de 5 minute si sa simti ca il stii de ani de zile, si sa poti sa vezi dincolo de aparente si in sufletul lui. Plus ca pe baiatul asta il stiam de vreo 2 ani, cel putin teoretic, din povestile unei alte persoane, o prietena apropiata, insa fara sa stiu la inceput ca e vba de aceeasi persoana. Cand am aflat cine e el, am stiut ca nu risc nimic daca ma las purtata de val. Si sincer, in alegerile pe care le-am facut, nu m-am mai inselat rau de tot sa zic ca regret cu mana pe inima, de pe la vreo 18 ani. Au mai fost si de atunci alegeri care nu au fost tocmai grozave, da recunosc asta, dar nu am regretat ca am facut asa si nu altfel. Inca mai am incredere in mine....

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Catalin on Fri Jun 08, 2007 10:59 pm

Micha wrote:Si Cata, intelegi gresit o kestie: nu e vba de naivitate aici, in puii mei, nu m-a luat cu vrajeala, nu au fost minciuni, nu mi-a prezentat cine stie ce perspective de viitor sa ma convinga.

Ai inteles gresit tu termenul de naiva in contextul in care l-am folosit eu, ma referam la ceva de genul "tot ce zboara se si mananca" nu la faptul ca te-a luat cu vrajeala si te-a prostit sa te duca in patul lui.......trebuie sa fii prea proasta sa pui botul la asta si stiu ca tu nu esti.
Catalin

membru special
membru special

Postby Nina on Sat Jun 09, 2007 4:10 pm

[ot]Na, daca m-au mancat degetelele sa readuc topicul la suprafata, v-am stranit iar!
Ma bucur insa ca sunteti civilizati, si ma bucur mai ales ca va sustineti punctul de vedere cu argumente. Bravo![/ot]
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Micha on Fri Jun 15, 2007 2:18 pm

[ot]hai mah ninutza, doar ne stii, tu probleme de astea iti faci? :)) [/ot]

Image
Micha

little devil
little devil