If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce vei vota la referendum?

Discutii legate despre ceea ce se intampla zi de zi la noi si nu numai... Cu alte cuvinte haideti sa "disecam" politica si politicienii...

Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Traian Basescu?

NU
19
79%
DA
5
20%
nu merg la vot
0
No votes

Total votes : 24

Postby MindLord on Sat May 19, 2007 8:28 pm

gata... mi-am exersat si eu dreptul civic ...

Sa speram ca am facut alegerea cea buna... oricum am 50 % sanse de reusita :))

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Sun May 20, 2007 10:07 am

io nu votasi :))) am muncit pana la 4, habar nu aveam ca ieri era in data de 19, am aflat si io intamplator ca vroiam sa jucam un ping-pong si la sala respectiva era sectie de votare :)) tzacaaaaaaaaa. So, nu am avut timp, nu am stiut, nu am mai avut nici cum cand deja aflasem ca ieri era ziua de vot. As fi votat NU, dar oricum Basescu s-a descurcat, a castigat asa ca nu mai conteaza acuma. Peste 2 ani de-acuma ma duc si io
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby khaos1ft on Mon May 21, 2007 7:41 pm

precum observasem inainte de ref (noi ne spunem pe alint, ca ne cunoastem) majoritatea erau impartiti intre a vota cu "NU" si a NU vota DELOC. Refu(tarea) asta de ref m-a facut sa vad ca am avut dreptate: jumate nu s-au dus, si cealalta jumatate au votat in majoritate covarsitoare cu "NU".
BUUUUN!
de ce? Pai Base nu e cu nimic mai bun decat toata gasca pe care o vedem la TV de atatia ani ca se lafaie pe fotolii: ba la Cotroceni ca e mai umbra, ba la Casa Popoului ca mai sunt concerte vara si festivalurile cu bere, ba la Victoria ca e mai la centru si ajunge mai repede la mici la Cocosatu'! Asta nu conteaza! Faza e ca lumea e scarbita, bre, si de PSD cu conducerea lor, si de Vadim (o stiti p-aia cu baba din Braila care a iesit din cabina de vot sa intrebe de ce nu e Vadim pe foaie?), si de altii ca ei, DAR si de BASELU'!

Si pe cine punem in loc? Asta e o intrebare cu un mare grad de delicatete. Inainte de 89, lumea nu stia pe nimeni altcineva (ca de', aia era treaba cu cel mai iubitu'), si deci nu se punea problema sa-l schimbe pe Ceasca din motiv ca pe cine punem in locu' lui? Cum atunci s-au gasit niste minti crete sa faca si treaba asta murdara, la fel de bine s-or putea gasi si acum unii mai luminati (ce vorbesc eu?, ca interesul suprem este satisfacerea interesului personal, oricine ai fi in Romania!) care sa zboare cu bomba pe javrele de la putere si din opozitie! Sa vina altii!, sa-i zburam si p-aia! Asta inseamna sa faci politica echidistant!

Sa fiu in ton, va doresc un "La multi ani!" IMPARATILOR si IMPARATESELOR, si mai zic atat:

Mori Geoana!, Mori Base!, MORI FELIX!, Mori ILICI!, Mori musiu Nastasz!, Mori WC Tudor!, MURITI SI AIA CARE VENITI DUPA EI, CA TOT DE LA EI ATI INVATAT!

o zi buna, va iubesc! ;) Ma declar perfect coruptibil!

PS: AM VOTAT SI IO, CU "NU"! No Comment!, din intamplare...

NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby violeta on Mon Jul 30, 2007 1:30 am

eu nu am votat la referendum pentru ca pur si simplu nu eram decisa daca sa votez da sau nu..viatza politica din Romania e asa de incurcata si de neinteles incat nici nu m-am mai chinuit sa ma gandesc la vot si la suspendarea presedintelui..nici acum nu am inteles ce a incalcat el din Constitutie... :nooo:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Politica