MindLord wrote:
"dar nu merge asa usor mindlord sa zici ca "eu gata de azi am pus zavorul uit tot si gata..." nu te loveste amnezia asa usor, mai ales daca el e si prin preajma. " - no comment
-"Si referitor la refuzul de a accepta o certitudine doar pt ca doare prea rau, nu stiu ce sa zic... dupa un timp nu prea mai merge sa te amagesti cu iluzii so u give up... dar n-ai cum sa inchizi dragostea aia intr-o cutiuta si sa o arunci peste umar. Da, esti constient ca nu mai poate fi nimic si totusi nu poti renunta la acel sentiment. E o certitudine care doare, pe care o accepti dar nu se rezolva nimic totusi" apai ciudata certitudine mi se pare asta daca nu poti face nimic pt ea... pt mine tocmai asta e INCERTITUDINEA! faptul ca nu poti sa hotarasti odata sa pui punct la o chestie si sa treci mai departe... so... nu trebuia sa pui chestia cu "nu merge asa mindlord" la inceput si iti dadeam dreptate intru tot, pt ca ai zis exact acelasi lucru ca si mine
nu prea inteleg ce am zis gresit sau in contradictoriu dar sa zicem...
Sa incerc sa reiau ce vroiam eu sa spun mai sus. Ok, renunti la acea relatie, ti-ai dat seama ca poti sa te pui si in cap si tot nu se mai rezolva nimic, dar nu dispare sentimentul ala din inima ta pt ca, la naiba, nu are cum sa dispara de pe o zi pe alta daca ce ai simtit era iubire cu adevarat. Care e incertitudinea ca eu nu o vad: la relatie ai renuntat, ai renuntat si la visul ca poate ea se intoarce la tine (in cazul lui chagrin e vba de un "el") dar dragostea e cea care ramane si te bantuie, la aia nu ai cum sa renunti intr-o zi hotarata de tine, la ora x. Daca la tine merge asa, tot respectul pt tine, eu nu am reusit dupa 6 luni. Am renuntat la orice vis, am mers mai departe in sfarsit, dar iubirea aia a ramas inca prezenta in mine

....Imi iesisem din mana...era cu totul altceva decat stabilitatea cu care eram obisnuit...Urmatoarele tentative au fost si mai dezastroase...Urmatoarea prietena m-a sarutat ea pe nepregatite saraca cand vazu ca eu nu am nici un gand....iar urmatoarea chiar mi-a placut...era f iubareata si s-a atasat f repede de mine...Am o vaga banuiala ca relatia ar fi mers ceva mai bine daca as fi putut sa o sarut si altfel decat parinteste in frunte....Altfel nu cred ca mi-ar fi spus: "stii...esti un baiat super (si multe alte adjective mai idealiste..) doar ca ai un singur defect: ai prietena! Eu nu pot fi pe planul 2...nu as putea suporta..". Uf...ce sa-i mai explic ce-i in inima mea....nu mai aveam rabdarea....Si uite asa din fiecare relatie mi-am luat cate o doza de vindecare a ranii..ca sa nu spun a ditamai santului....si am mers mai departe...