stelistu_adi wrote:Daca era sa fi vazut pagina asta aseara ar fi avut un oarecare efect asupra mea, dar acum nu inteleg cum de tu, si altii pe care nu ii cunosc, va tot permiteti sa vorbiti despre dragoste. Impresia mea de acum e ca fiecare traim intr-o lume de autisti...fiecare conectat la propria lui realitate, la felul lui de a interpreta ce i se intampla.
Si tie nu ti se pare normal ca fiecare sa vada intr-un anumit fel lucrurile? Fiecare a trait una sau mai multe experiente, deci cred ca e normal ca fiecare sa-si spuna punctul de vedere prin "evenimentele" traite.
Uite ca eu
Copilasu_l , pe un forum public,
imi permit sa-mi exprim
punctul meu de vedere,
imi permit sa-mi exprim
parerea mea pentru ca am trecut si (probabil) voi mai trece prin iubire.
Daca am gandi toti la unison, nu crezi ca viata asta(si asa de rahat si prea scurta) ar fi plictisitoare?!
Ce te face pe tine sa te crezi "superior" si
sa iti permiti sa-mi inchizi gura doar pentru ca gandirea mea nu este la fel cu a ta?!
Da,
eu imi permit sa spun ca la ora actuala fata asta sta agatata in trecut, exact asa cum am stat si eu acum ceva timp in urma cand o asteptam sa vina inapoi in tara iar viata trecea pe langa mine.
Daca ai ceva de comentat, comenteaza ideia si nu persoanele, ca te pun sa-mi faci