If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

despre dragoste

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

despre dragoste

Postby Chagrin on Fri Apr 27, 2007 2:07 pm

.....despre dragostea noastra si mai apoi despre dragostea mea...despre cum am ajuns pe acest forum...despre vise si despre sperante...despre tristete si bucurie, despre oameni liberi si oameni care isi cauta inca fericirea... Aceasta este povestea mea, care odata a fost povestea noastra.

a inceput in octombrie 2004, cand eram mai tineri si mai indragostiti. Obisnuiam sa spun ca el e sufletul meu, si daca ar pleca as ramane fara nimic, as fi goala, pustie....Ma rugam lui Dumnezeu sa nu mi-l ia....sa il lase langa mine.

Eram indragostita si fericita....si intr-o zi , dornica de a citi despre povestile de dragoste ale altora am nimerit pe acest forum. i-am povestit si lui si am inceput amandoi sa scriem ....imi amintesc cu drag despre anumite topicuri in care ne "bateam" in idei....

de atunci s-au intamplat multe...cum ar spune cineva cunoscut , "s-a intamplat viata"...Timpul e nemilos cu toti...

"Timpul e ucigasul perfect,
Omoara tot, omoara toate sentimentele care ne-au zdruncinat vreodata,
Omoara ura, omoara iubirea.
Nimic nu mai ramane" ...ar spune cei de la VeritaSaga...
.
..timpul a slabit si dragostea lui...ceea ce a facut ca visul frumos sa se spulbere cu o luna inainte sa facem 2 ani de visat impreuna.

L-am iubit si inca il mai iubesc...el e drogul meu si nu ma mai satur...

nu mai suntem impreuna de 7 luni, dar am continuat sa ne vedem...si uneori ne plimbam pe strada, tinandu-ne de mana ...ca doi bunicuti...

candva, m-a iubit si el, dar din ceea ce a fost dragostea nostra, a ramas doar dragostea mea....o dragoste care se incapataneaza sa nu piara, in ciuda tuturor celor intamplate. Nu sunt trista, pentru ca a fost prea frumos ca sa imi para rau....dar stiu ca niciodata nu voi mai fi fericita pana cand sufletul nu mi se va intoarce...

el nu mai vine....

"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby Hazard on Fri Apr 27, 2007 2:20 pm

si intre timp te multumesti sa privesti poza lui asa frumos si perfect si inalt si frumos cum era, sa speri la ceva ce nu va mai fi, la ce nu se va mai intoarce, nici el nici iubirea aia, iar pe tine va continua sa te doara, sa te raneasca orice are legatura cu el, cu visul ala frumos care a fost el candva. Si o sa zici de mii de ori ca tu iti bagi picioarele si renunti.. si nu o vei face totusi. Pt ca dragostea aia a ta e prea mare si prea incapatanata sa se lase stinsa asa usor. Si ai sa ramai agatata de acea amintire, lasand sa treaca totul pe langa tine. Nimeni nu ti se pare indeajuns de bun si de potrivit pt tine, nimeni nu te completeaza asa cum o facea el, nimeni altcineva nu e EL.

Macar l-ai putut pastra ca prieten, sunteti norocosi putin... As fi vrut sa imi pot lua si eu ramas bun asa

Urasc timpul care trece si distruge tot, urasc timpul pt ca imi ia tot ce iubesc la un moment dat, uneori chiar si amintirile.. Urasc ca nu depinde de mine si trebuie sa astept cu resemnare sa imi ia sau sa imi dea ceva..
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Chagrin on Fri Apr 27, 2007 3:05 pm

e putin mai complicat....nu am ramas prieteni...pt ca nu ii pot fi doar o simpla prietena...nu ma pot afla in aceeasi camera cu el si sa nu vreau sa il ating, sa il sarut....din acest motiv, relatia pe care o avem acum e uneori f greu de definit....nici eu nu mai stiu unde sunt granitele dintre prietenie si dragoste...

uneori imi e atat de dor de oamenii care eram...atunci la inceput cand ne iubeam ca doi nebuni...acum am crescut, dragostea s-a schimbat, certurile au lasat cicatrici in suflet....dar niciodata suficient de mari ca sa pot sa zic : gata, aici se termina..

aveai dreptate...am ramas agatata de o dragoste care mai e vie doar in sufletul si amintirea mea...iar mare tragedie e ca nu vreau sa ii dau drumul. de ce? n-as putea spune ....

"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby MindLord on Fri Apr 27, 2007 6:09 pm

hmm... poate ti-as putea spune eu :|
pentru ca nu crezi ca ai putea sa gasesti vreodata pe cineva care sa iti ofere cel putin la fel de mult si care sa te faca sa simti cel putin ce ai simtit cu fostul tau prieten. Si din pacate nimeni nu iti poate garanta asta :|

Si de data asta nu dau nici un sfat... doar atat... timpul va schimba multe ... incearca totusi sa nu il lasi sa se piarda in zadar
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Hazard on Fri Apr 27, 2007 9:40 pm

Chagrin wrote:
aveai dreptate...am ramas agatata de o dragoste care mai e vie doar in sufletul si amintirea mea...iar mare tragedie e ca nu vreau sa ii dau drumul. de ce? n-as putea spune ....

cum sa renunti cand iubirea aia e inca atat de vie? Cand inca speri ca e doar un vis urat si ca se va termina odata si veti fi iarasi 2 oameni fericiti impartind acelasi ideal, aceeasi inima?

si mindlord nu e vba ca nu are curaj sa se indragosteasca de nimeni doar ca, gandeste-te si tu ce sa-i oferi acestei persoane cand inima e a altuia? pe urma mai ajunge sa o si urasca pt ca are impresia ca doar se joaca cu el si ca il foloseste pt a uita pe altul... nu merge asa.... nu te poti arunca intr-o relatie daca nu etsi preagtit sa renunti la trecut, nu e corect fata de niciunul

Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby zizou on Fri Apr 27, 2007 9:50 pm

Intr-adevar, atunci cand ramai indragostita de o iubire pierduta, nu ai cum sa daruiesti iubire unei persoane noi venite in viata ta :crying:
zizou

Invatacel
Invatacel

Postby MindLord on Fri Apr 27, 2007 9:59 pm

hehe... hazard eu inteleg ce zici tu acolo si ai dreptate pe bucata aia... chestia e ca nu ai inteles ce voiam sa zic eu :)
nu e vorba aici de altii cred... nici nu se pune pb pe ea sa se gandeasca la altii daca il are inca pe cel dinainte in suflet.. tu ai sarit o etapa :P (desi uneori se mai arunca lumea in relatii "ca sa treaca peste") .. in fine ... nu asta era ideea
ce am vrut sa zic e ca de fapt oamenii is prin definitie impotriva schimbarilor... si ca lor le plac certitudinile cu o mica mare exceptie- atunci cand nu le convine certitudinea :P
dupa acest rationament e mai buna deci o incertitudine decat o certitudine care doare! asadar mai bine e acolo o dragoste neimplinita (si o persoana in spate care a facut-o odata fericita) decat sa inchida de tot aceasta poarta stiind ca poate nu va mai da niciodata peste asa ceva ...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Hazard on Fri Apr 27, 2007 10:25 pm

dar nu merge asa usor mindlord sa zici ca "eu gata de azi am pus zavorul uit tot si gata..." nu te loveste amnezia asa usor, mai ales daca el e si prin preajma. Si sincer, eu sunt de parere ca prima persoana cu care "risti" o relatie trebuie sa fie rabdatoare rau de tot sa iti suporte tie momentele cand te gandesti la altcineva. Si cam rar sa dai peste asa ceva care sa inteleaga ca nu ti-e usor si sa iti ofere cu toate astea incredere si dragoste neconditionata pt ca el mereu se va simti nesigur, amenintat de fosta iubire

Si referitor la refuzul de a accepta o certitudine doar pt ca doare prea rau, nu stiu ce sa zic... dupa un timp nu prea mai merge sa te amagesti cu iluzii so u give up... dar n-ai cum sa inchizi dragostea aia intr-o cutiuta si sa o arunci peste umar. Da, esti constient ca nu mai poate fi nimic si totusi nu poti renunta la acel sentiment. E o certitudine care doare, pe care o accepti dar nu se rezolva nimic totusi
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Fri Apr 27, 2007 10:36 pm

mama ce ditamai teorie a chibritului ...cand treaba e simpla rau.
Ai pierdut. NU merge si NU va mai merge niciodata pentru ca asa e si asa va ramane oricat te-ai stradui asa ca mergi mai departe fara sa te uiti inapoi. Toate regretele din lume nu rezolva nik.
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Hazard on Fri Apr 27, 2007 10:55 pm

nu e vba de regrete milisule, doar de durerea de a merge mai departe si atat... ce sa regreti? ca doar se presupune ca a fost o poveste frumoasa, aici nu incap deci regrete. Dar nu te vindeci de iubirea aia peste noapte din pacate
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Povesti De Dragoste