If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu mama

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby Micha on Mon Aug 22, 2005 12:52 pm

io nici cu mama nu-s f apropiata dar e un pic mai bine decat cu tata.Mai putem vbi uneori dar totusi nu-i nici cu ea relatia pe acre o doream.Si ea a ramas cu unele idei din alea vechi si gresite despre unele lucruri si nu e usor de convins ca se inseala si ca nu e mereu cum crede ea.Dar mami meu e de treaba si e scumpica

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MTZ on Wed Aug 24, 2005 11:22 pm

mama..eh...ce sb delicat ptr mine.Cu cat imi fac intrarea in mai multe familii si realizez cum se prezinta o relatie normala intre mama si fiica imi dau seama ca nu sunt o persoana inzestrata cu norocul de a avea o mama cu care poti discuta orice si cu care poti avea o relatie bazata pe incredere :( o iubesc insa asa cum este ptr ca macar nu ma trateaza cu indiferenta ....intr-un fel sau altul tot ii pasa de mine...ar fi fost prea trist altfel
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby guiness on Thu Aug 25, 2005 12:12 am

incep sa cred ca nu imi iubesc parintii

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby MoonLight on Thu Aug 25, 2005 2:34 am

Hmm mama! Pai orice parinte e super bun dak stii cum sa-l abordezi! De exemplu mama dak spune ceva se tine de cuvant orice ar fi! Uite knd eram mai mic si mama spunea k nu ies 2 zile din casa nu puteam iesi 2 zile orice ar fi :( Dar de la 1 timp knd vorbeste si ma cearta o las acolo sa vb si eu imi continui treaba! Intr-un final knd vede k vb singurica isi da seama k poate ea nu are dreptate si vine si ma iubeste isi cere scuze ... :D
Nu t pune in gura cu parintii incearca sa vezi cum ii poti aborda k sa iesi tu in avantaj :D Si iubestei orice ar fi :P
MoonLight

membru special
membru special

Postby Snappy on Thu Aug 25, 2005 1:52 pm

MoonLight wrote:Nu t pune in gura cu parintii incearca sa vezi cum ii poti aborda k sa iesi tu in avantaj :D Si iubestei orice ar fi :P

asa este MoonLight - parintii trenbuiesc iubiti. Buni - rai sunt ai tai. o "umbra" de iubire pt parinti exista in sufletul fiecaruia - fie ca vrea sau nu sa recunoasca.

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MoonLight on Thu Aug 25, 2005 7:14 pm

Right on that Snappy :D
MoonLight

membru special
membru special

Postby Hadise on Fri Sep 02, 2005 6:14 pm

Ma inteleg super bine cu mama. E cea mai tare... o prietena de nadejde... stie cum sa imi vorbeasca, cum sa ma sprijine si cum sa se impuna. Nu e doar mama, e prietena mea cea mai buna... nu stiu ce m-as face fara ea...
Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Fri Sep 02, 2005 8:58 pm

mi-o imprumuti si mie te rog?pleaseeee...chiar am nevoie,mai ales anul asta.chiar nu stiu ce o sa fac anul asta,am nevoie de sprijinul dar...trebuie sa-l caut in alta parte.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Hadise on Fri Sep 02, 2005 9:40 pm

Nu dau mamaaa mea..... :P
Ar fi super bine daca toate mamele ar fi ca ea. Are si ea partile ei rele: tipa la mine daca lenevesc prea mult si ma pune la treaba! :P
Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Tue Sep 06, 2005 9:01 pm

hadise asa fac toti parintii.....
eu ma impac f bine cu mama[chiar dak e departe] si imi pare bine ca pot vb despre orice cu ea......multi ar vrea o mama ca a mea :D
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie