If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Nu stie sa lupte pentru iubire...

Arata lumii ca si pe tine te doare.

Nu stie sa lupte pentru iubire...

Postby Cherry on Sat Apr 21, 2007 6:38 pm

Faptul ca el nu stie sa lupte pentru iubire ma doare enorm...E una dintre chestiile care ma doare cel mai tare... Dar ce e de facut in acest caz? Cum sa il fac sa lupte macar putin?

Voi ce ati face daca partenerul nu stie sa lupte pentru ca este prea orgolios... adica stie sa lupte dar nu vrea din cauza orgoliului? Cum il faceti sa renunte la orgoliu? Cum il faceti sa inteleaga ca incapatanarea nu are niciun loc intr- relatie?

Topicul e mai mult pentru fete ca in general situatia noua ni se potriveste, insa pot raspunde si baietii :P

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby not_so_innocent on Sat Apr 21, 2007 9:32 pm

Nu stiu, poate ca l-as lasa sa vada daca ii este dor sau nu de mine, i-as acorda o perioada in care sa nu-l "sufoc", sa uit pur si simplu ca exista, si daca atunci intradevar simte ceva pentru mine isi va calca pe orgoliu si va face un gest care sa-mi demonstreze ca merita. Oricum nu facem noi ceea ce trebuie si suntem incapatanate, dar mai ajungi sa spui si ce va fi va fi. Asta e nu avem cum sa-i schimbam, sunt de ai nostri trebuie sa-i iubim asa. :D
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby onix on Sun Apr 22, 2007 12:06 am

Oare nu stie sau nu vrea? Poate ca tu crezi ca e orgoliu dar de fapt e comoditate (ca sa nu spun lasitate). Inseamna ca nu e suficient de hotarat ca sa vrea sa lupte, caci daca ar fi, ar trece si peste orgoliu si peste tot.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Leon on Sun Apr 22, 2007 10:52 am

hai sa-mi fac curaj si sa mai scriu si eu cate ceva pe aici. :s122:

mai fetelor de ce se pune de fiecare data problema in felul acesta?
ma refer la faptul ca in majoritatea cazurilor se spune ca baiatul nu iubeste , ca baiatul isi bate joc, ca baiatul profita.... etc.; dar de ce nu se pune problema si altfel ca intre noi si voi este o "competitie" daca o pot numi asa care si cum sa iubeasca mai mult si daca unul din noi a gresit gata intervine orgoliul care darama si calca totul in picioare; referindu-ma aici la acea "razbunare" prosteasca a fiecaruia dintre noi(ai facut tu fac si eu)si apoi ne intrebam: de ce se duce de rapa totul?? :don't-know:
nu stiu cat ati inteles dar concluzia ar fi ca fiecare iubim si o aratam in felul nostru trebuie doar sa fim intelesi. 8->
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby milisss2 on Sun Apr 22, 2007 7:15 pm

Eu nu inteleg de tre sa fie o lupta de fiecare data :)) ... cu cine ..cu morile de vant sau ce?

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Kelso on Sun Apr 22, 2007 8:09 pm

Cand iubesti iti moderezi orgoliul... nu il lasi sa iti distruga relatia... cel care din orgoliu se resemneaza si nu face nimic constructiv pentru el si pentru cel de langa el, inseamna ca nu isi iubeste cu adevarat partenerul sau incearca sa demonstreze ca femeia poate pierde in fata barbatului... ceea ce e dovada de imaturitate crasa!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby amanda on Mon Apr 23, 2007 11:33 pm

Prea mult caz pentru orgoliu. Daca te iubeste sau daca vrea relatia cu tine ar trebui sa nu se comporte intr-un fel care sa ti se para tie orgolios. Daca totusi o face ori e imatur, ori nu ii pasa atat de mult. Nu stiu prea bine cum e relatia dintre voi dar mi-e greu sa pun orgoliu si iubire in aceeasi propozitie fara sa adaug si un "nu" sau un "fara".

Nu cred ca trebuie sa-l faci sa renunte la orgoliu ci sa te convingi daca e chiar ce ai nevoie. Nu vad prea indicata o incercare de a-l schimba. Uita-te la reclama la Bergenbier, cea cu tipul caruia i se spune la final "nu mai esti barbatul de care m-am indragostit" si analizeaza daca nu cumva odata cu renuntarea la ceea ce numesti tu orgoliu nu cumva se mai duce si altceva care poate iti place. Nu stiu sigur dar am indoieli ca nu va fi asa.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby noco on Tue Apr 24, 2007 7:05 pm

in urma unei experiente de acest gen, am sa-ti spun un singur lucru raspunzand clar la titlul topicului:

nu stie sa lupte pentru iubire = nu vrea sa lupte.

(as putea sa zic ca nici eu n-am vrut, dar asta-i alt aspect, prefer sa ma scot victima.. boNbonica de mine.. :mrgreen: )

iar faza cu luptatu e deplorabila, eu la concluzia asta am ajuns.
atata vreme cat 2 oameni se inteleg, si se completeaza unul pe celalalt, lupta pentru iubire nu are ce cauta in ecuatie.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Re: Nu stie sa lupte pentru iubire...

Postby copilasu_l on Tue Apr 24, 2007 7:28 pm

Cherry wrote:Faptul ca el nu stie sa lupte pentru iubire ma doare enorm...E una dintre chestiile care ma doare cel mai tare... Dar ce e de facut in acest caz? Cum sa il fac sa lupte macar putin?

Voi ce ati face daca partenerul nu stie sa lupte pentru ca este prea orgolios... adica stie sa lupte dar nu vrea din cauza orgoliului? Cum il faceti sa renunte la orgoliu? Cum il faceti sa inteleaga ca incapatanarea nu are niciun loc intr- relatie?

Topicul e mai mult pentru fete ca in general situatia noua ni se potriveste, insa pot raspunde si baietii :P

Stii, noi astia cu ceva atarnand intre picioare, avem o problema cu orgoliul (ce naiba, doar ne vrem barbati), orgoliul va fi mereu "crucea" pe care trebuie sa o purtam.

dar..... daca TU nu ii spui ce te doare, daca nu ii explici ca nu-ti este bine, daca tu nu vorbesti cu el ....slabe sanse sa inteleaga durerea ta.

Nu stiu cat din ceea ce spui tu este orgoliul lui sau faptul ca nu vorbiti. :bebelush:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Cherry on Tue Apr 24, 2007 11:24 pm

@copilasu_l, crede-ma ca ceea ce ma enerveaza cel mai atre e faptul ca desi vorbim si ii spun tot nu tine cont de asta... Deja ma simt aiurea sa ii spun si a 11-a oara, dupa ce i-am zis deja de 10 ori pana acum acelasi lucru...
Nu e vorba ca nu vor, uneori vor insa prefera sa sufere si sa ramana cu orgoliul...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Next

Return to Ce le doare pe fete ?