@noco - De ce este un subiect delicat? N-am cerut detalii intime, am cerut pareri.
Stiu si eu cum i se spune unei femei daca "se afla"(de parca cine stie ce descoperire ar fi) ca face oral.
Stiu si cum se spune unui barbat daca (la fel) se afla ca ii face ei sex oral.
Conceptii? Mentalitate? Oare de ce pe mine nu ma deranjeaza ca unii au ramas in secolul trecut si cand aud de asa ceva sunt foarte reticenti.
Ce-i asa mare greutate sa recunosti ca faci, ca faci doar celui pe care il iubesti, ca ai facut, ca iti place sa ii faci oral pentru ca il\o vezi ca se excita si te exciti si tu?
De fapt stiu ca sunt doua tipuri de oameni:
"cei care fac si cei care nu recunosc"
E asa mare rusine? De ce? Ca sa nu fii considerata mui....ta si el lim...st?! Ce panarama. Astea-s conceptii de om redus.
Eu unul il consider ceva normal intr-o relatie atat timp cat ambii parteneri sunt de acord cu el si nu imi este rusine sa spun ca i-am facut sex oral iubitei.
Crezi tu ca ma intereseaza ca lumea se va uita altfel la mine acum?! Chiar nu ma intereseaza, ce fac eu in pat este doar problema mea si a ei.
noco wrote:ps2: aia cu piedica sau avantaj n-am preceput-o..ce ai vrut sa spui?
- La ce am vrut sa fac referire: sunt unele persoane care nu accepta nici sa faca nici sa primeasca. Eu unul nu m-as simti implinit intr-o relatie daca iubita\sotia ar avea astfel de reticente. Cred ca ar fi o piedica pentru mine in acea relatie. (acu sper ca ai inteles la ce am vrut sa ma refer)