If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex oral

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Sex oral

Postby copilasu_l on Thu Mar 29, 2007 3:54 pm

Sexul oral, ceva normal intr-un cuplu, ceva normal intr-o relatie "de lunga durata", ceva obisnuit intr-un cuplu in care ambii sunt de acord.

De ce totusi lumea se fereste sa vorbeasca despre el? Parca nu mai traim in vremea "bunicii" cand era un subiect tabu sa vorbesti despre placerea sexuala.

Piedica sau avantaj intr-un cuplu?

E "rusinos" sa recunosti ca ii faci sex oral iubitei\iubitului din cauza prejudecatilor("oare ce o sa spuna lumea?")

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby noco on Thu Mar 29, 2007 4:48 pm

ahem.. chiar ma intrebam cand va aparea un topic cu subiectul asta.. :mrgreen:

pai e un subiect cam delicat, este un detaliu mult prea intim ca sa poti sa vorbesti despre sexul oral asa cum am face-o despre sex.
conceptiile, mentalitatea.. mai sunt si cuvintele 'frumoase' care se adreseaza unei femei ce face sex oral. (stiti si voi care sunt alea) femeile sunt inhibate tocmai datorita barbatilor ce spun depre o femeie ca .....

E "rusinos" sa recunosti ca ii faci sex oral iubitei\iubitului din cauza prejudecatilor("oare ce o sa spuna lumea?")

"lumea"? de ce sa stie lumea ce fac eu cu iubitul meu? poate ca-mi place sa fiu biciuita sau sa fac sex pe lustra.. asa ca detalii de-astea nu dau. numai personelor de incredere si carora le cunosc mentalitatea si stiu ca nu s-ar uita stramb la mine. valabil si pentru sexul oral.

so na..cam asta e.
ps: sunt persone carora sexul oral li se pare dezgustator apropo. :mrgreen:
ps2: aia cu piedica sau avantaj n-am preceput-o..ce ai vrut sa spui?
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Thu Mar 29, 2007 5:20 pm

@noco - De ce este un subiect delicat? N-am cerut detalii intime, am cerut pareri.

Stiu si eu cum i se spune unei femei daca "se afla"(de parca cine stie ce descoperire ar fi) ca face oral.

Stiu si cum se spune unui barbat daca (la fel) se afla ca ii face ei sex oral.

Conceptii? Mentalitate? Oare de ce pe mine nu ma deranjeaza ca unii au ramas in secolul trecut si cand aud de asa ceva sunt foarte reticenti.
Ce-i asa mare greutate sa recunosti ca faci, ca faci doar celui pe care il iubesti, ca ai facut, ca iti place sa ii faci oral pentru ca il\o vezi ca se excita si te exciti si tu?
De fapt stiu ca sunt doua tipuri de oameni: "cei care fac si cei care nu recunosc"

E asa mare rusine? De ce? Ca sa nu fii considerata mui....ta si el lim...st?! Ce panarama. Astea-s conceptii de om redus.

Eu unul il consider ceva normal intr-o relatie atat timp cat ambii parteneri sunt de acord cu el si nu imi este rusine sa spun ca i-am facut sex oral iubitei.

Crezi tu ca ma intereseaza ca lumea se va uita altfel la mine acum?! Chiar nu ma intereseaza, ce fac eu in pat este doar problema mea si a ei.

noco wrote:ps2: aia cu piedica sau avantaj n-am preceput-o..ce ai vrut sa spui?
- La ce am vrut sa fac referire: sunt unele persoane care nu accepta nici sa faca nici sa primeasca. Eu unul nu m-as simti implinit intr-o relatie daca iubita\sotia ar avea astfel de reticente. Cred ca ar fi o piedica pentru mine in acea relatie. (acu sper ca ai inteles la ce am vrut sa ma refer)

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby noco on Thu Mar 29, 2007 5:26 pm

Crezi tu ca ma intereseaza ca lumea se va uita altfel la mine acum?! Chiar nu ma intereseaza, ce fac eu in pat este doar problema mea si a ei.

si uite asa ai raspuns singur. ;)

si chill ca nu m-am luat de topic cand am spus ca nu dau detalii intime. :mrgreen:
am inteles faza cu piedica. inseamna ca nu sunteti compatibili din punctul asta de vedere si atunci 'pa'; sau poti sa stai cu iubita si sa gasesti placerea asta in alta parte. (sunt destui care o fac)

edit:

referitor la lume si la faptul ca nu dau detalii unei persoane ce nu o cunosc (sau o cunosc si este o persoana cu prejudecati)..consider ca am tot dreptul atata vreme cat nu stiu ce-i poate capul, si asta mi-ar afecta imaginea. ca nu-i normal asta e partea a doua, dar hai sa recunoastem ca nu-i poti spune oricui ce-ti place tie in pat.
acuma hai sa ma apuc sa-i zic lu mami cat de mult imi place mie sexul oral. sa fim seriosi.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Hazard on Thu Mar 29, 2007 5:43 pm

e rusinos pt ca nu toti sunt de acord cu asta si te privesc ca pe cel mai mare obsedat, pervers s.a. respectiva ca o c***a in cazul fetelor. Nu toti sunt de parere ca e o placere ca oricare alta si ca se merita de multe ori. Cu o igiena corespunzatoare, why not? Sunt de parere ca trebuie imbinate cele 2 tipuri, normal si oral, e mai fun asa

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby hybrid on Fri Apr 13, 2007 12:53 pm

nu am nimic impotiva cu asta.eu nu am incercat dar mi s-a facut sex oral.oricum stiu ca si eu voi incerca o data asta
Image
hybrid

Invatacel
Invatacel

Postby copilasu_l on Sun Apr 15, 2007 9:08 am

Hazard wrote:e rusinos pt ca nu toti sunt de acord cu asta si te privesc ca pe cel mai mare obsedat, pervers s.a. respectiva ca o c***a in cazul fetelor. Nu toti sunt de parere ca e o placere ca oricare alta si ca se merita de multe ori. Cu o igiena corespunzatoare, why not? Sunt de parere ca trebuie imbinate cele 2 tipuri, normal si oral, e mai fun asa

Rusinos?! :don't-know: Lasa-ma sa fiu eu obsedat (limbist), ea sa fie o "c***a" ca imi face oral si sa ne stim satisfacuti decat sa traiesc cu o frustrare ca nu primesc(sau nu fac) ceva ce ne-ar aduce placere ambilor in pat.

Cat despre partea igienii, sincer....cine(afara de prostituate) face cuiva sex oral unui\unei imputit\a?! Eu nu am facut decat fetelor pe care le-am iubit si sincer, in privinta igienei nu mi-am facut probleme, plus ca.....tinand cont de faptul ca un vagin\penis este mult ,mai curat\a decat cavitatea bucala...nu stiu care este mai "periculoasa".

Normal ca, ambele(normal + oral) duc la o placere si mai mare, plus ca o poti aduce la orgasm doar prin oral 8->

Parerea mea :s118:

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Kelso on Sun Apr 22, 2007 8:31 pm

Sexul oral mi se pare cat se poate de normal + ca majoritatea il practica dar nu recunosc asta, dar asta este alta treaba... :P
Fiecare are preferintele lui dar atat timp cat 2 persoane se iubesc sunt libere sa faca in pat absolut tot ce isi doresc... ;)
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Sun Apr 22, 2007 8:33 pm

:s017: :s133:

---[ Cherry = "te rog pe viitor evita scrierea de mesaje compuse doar din smiley-uri - multumesc anticipat" ]---
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby copilasu_l on Sun Apr 22, 2007 9:11 pm

[ot]Inteligent raspuns milisule, cred ca l-ai gandit mult....care-i mesaju'?![/ot]

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Next

Return to Educatie Sexuala