If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Slaba cu orice pret?

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Postby jADI on Mon Apr 16, 2007 5:56 pm

@not-so-innocent -

"consider ca putem trai si fara batbati nu?" Uhmm... Nu.

"Asa ca nu va faceti griji ca de slabit tot slabim no cand iubim, de ce sa depunem efort cand vremea in care vom slabi tot va veni?" Chiar asa. Hai sa nu facem nimic. Oricum slabim. :P

jADI

Bebelush
Bebelush

Postby not_so_innocent on Mon Apr 16, 2007 6:02 pm

@jadi------serios, atunci cand esti indragostit slabesti si fara sa vrei nu crezi, ce iti impui tu sa nu-ti fie foame? sau alte chestii,oricum nu-mi pasa ce crezi asta e parerea mea si mi-o sustin pana la capat :*
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby uby_4u on Mon Apr 16, 2007 7:28 pm

[ot]
jADI wrote:@not-so-innocent -

"consider ca putem trai si fara batbati nu?" Uhmm... Nu.

total d'accord cu jADi :D

@ not_so_innocent: eU nu am slabit deloc =)) :P - din contra, chiar am luat in greutate 2kg :blush:
deci, nu - nu cred e adevarat ce ai zis :P nu pt minE sau pt ceilalti oameni care-i cunosc[/ot]

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby not_so_innocent on Mon Apr 16, 2007 9:52 pm

[ot]Nu e pt toata lumea la fel.Mi-am expus punctul de vedere ce ma atacati toti acu?[/ot]
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby noco on Tue Apr 17, 2007 4:36 pm

[ot]^ intotdeauna cand punctul tau de vedere este diferit de o mare majoritate de oameni cel mai probabil ar trebui sa-ti revizuiesti punctul de vedere. tot ce spun eu e ca probabil al tau e gresit (nu ma refer expres la topic) si sa nu consideri ca ceilalti te ataca cand te corecteaza. mi se pare corect sa o faca.

si sa fii sigura ca nu putem trai fara barbati. think again..and again..and again.. :mrgreen:[/ot]

uuu on top pardon, ontopic :mrgreen: am o prietena care in 3 luni de zile a slabit urmand o cura de slabire recomandata de un medic endocrinolog. a slabit de la 73 de kg la 56 kg in prezent. inainte de a urma cura asta a mai avut ceva tentative dar nu rezista mai mult de o saptamana. :mrgreen:
ce a ambitionat-o va intrebati? in mare parte chiar alea 73 de kg, mai ales ca pusese mai mult pe ea in ultima vreme, a ajuns la concluzia ca e cam maricica :mrgreen: avea o burtica destul de generoasa si na..asta o fost.
iti trebuie o vointa de fier,e adevarat. in tot timpul asta in care isi cantarea mancarea sa nu depaseasca 1000 de calorii pe zi, a facut si exercitii mai exact bicicleta.

bravo fetelor care slabesc pentru ele si nu pentru barbati.

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby MindLord on Tue Apr 17, 2007 5:07 pm

[ot] si un bravo de la mine pentru fetele care slabesc pt BARBATI !!! :D [/ot]

cu chestia aia cu "nu ma place cum sunt, f bine , ca eu nu ma schimb" nu sunt de acord in toate privintele! asa cum incercam sa ne imbunatatim in alte privinte (sa fim mai buni profesionisti, sa dezvoltam cine stie ce talent) asa ar trebui sa ne ingrijim si de felul cum aratam
intotdeauna mi s-a parut felul in care se ingrijeste cineva spune muuuuulte despre caracter! si nu o data am zis "bye" la o fata doar pt ca nu mi se parea ca acorda destula importanta pt sanatatea ei si felul in care arata... si greutatea pt mine intra in aceasta categorie...
nu am de gand sa fiu cu o persoana fara ambitie sa arate mai bine, cand depinde doar de ea chestia asta. si aici nu vorbim de cei care au pb medicale! sunt destule alte fete care au destula vointa si ambitie sa indrepte ceva, de ce sa aleg pe cineva la care nu ii pasa???
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby ncg_15 on Tue Apr 17, 2007 5:19 pm

Mie daca miar zice cineva o cura de ingrasare o sai zic un mare multumesc :)
Cam slaba de felul meu , de cind ma tin minte , dar asa slaba cum sint , citiva ani in urma din unele motive nu am mincat practic nimic vreo doua saptamini ....rezultat , stau acum cu rinichii lasati in stadia a doua( cred ca in curind ajung pe la nenea medic pe masa de operatie ), pielonefrita , ochelari pe nas (tot din cauza rinichilor ) si multe altele ;

Deci un sfat , grase sau slabe , faceti orice fel de cure vreti , numa sa fie sanatoase , ceva sport , sex mai mult , orice , numa sa nu plingeti dupa sanatate pe urma ..
vam pupat :*
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Thu Apr 19, 2007 11:14 am

[ot] Hmm....m-am gandit daca sa pun tag de offtopic sau nu pt ca s-a cam deviat de la subiect dar cred ca este de bun augur pana la urma discutia... :-?
a exagerat "putin" not so innocent cu "nu va faceti griji ca de slabit tot slabim cand iubim" dar este un kg..pardon..gram de adevar acolo...
Stii de ce un barbat insurat este mai gras decat unul neinsurat?... :-? ...Cel neinsurat vine acasa..."Eh...aceeasi mancare..mai bine fac sex cu iubita".... :banana: ....Cel insurat vine acasa..."Eh...aceeasi nevasta..mai bine mananc".... :mancand:
Atunci cand iubesti... :s093: ...si la propriu si la figurat.. :D .. este o perioada cand se sta in casa (cel putin in cazul meu :lalala: ) precum iepurasii in perioada de imperechere... :s114: ....Ei bine..bineinteles ca se slabeste un pic in aceasta perioada... :s076: ....Oricum..chiar si in cazul relatiilor intime normale (normal?! cat inseamna normal? subiect pt un eventual topic la sect educatie sexuala ca tot am spus sa-mi fac timp sa raspund pe acolo ca observ ca nu prea se inghesuie lumea.... :s149: ) tot se consuma destula energie si destule calorii cat pt nu stiu cati km alergati si exercitii facute.... :s153:
In concluzie...iubesti deci faci sex deci faci sport deci slabesti...deci love = fitness.... :s087: [/ot]
Last edited by MoshCraciun on Thu Apr 19, 2007 11:07 pm, edited 1 time in total.
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby uby_4u on Thu Apr 19, 2007 3:58 pm

[ot]cu doi de S :mrgreen:
banuiesc ca acest topic se referea la persoanele care sufera de anorexie, sau ma insel? :D[/ot]
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby MoshCraciun on Thu Apr 19, 2007 11:12 pm

[ot] ai dreptate bre....am pus taguri :P [/ot]
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Previous