If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

diferenta intre prieteni adevarati si "prieteni"

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

diferenta intre prieteni adevarati si "prieteni"

Postby ice_boy on Fri Apr 13, 2007 12:26 am

hmm daca tin cont prin catre am trecut in acesti 20 de ani de viata pot spune ca prieteni adevarati se cunosc nu se inventeaza vb unor oamnei de muzica de pe la noi si au dreptate un prieten adevarat e mereu in spatele tau si la bine si la rau indiferent daca esti jos sau daca esti sus eu am observat asta pe pielea mea si am patit-o caci a fostr un moment de rascruce in viata mea cand aveam nevoie ca toti prieteni mei sa fie langa mine si stupoare atunci am aflat de fapt care imi sunt prieteni adevarati si care imi sunt doar "prieteni" care stateau cu mine si vb ne intelegeam pt cea ce sunt ce gandesc si ce reprezint si care doar sta cu mine pt ca vrea ceva de la mine si pot spune ca un prieten adevarat e mai greau de gasit decat orice pe lume mai greu decat o iubita si prietenia adevarata se formeaza in timp si ajungi la un momendat la o varsta cand ai prietena sotie si atunci o sa vezi ca de fapt prieteni adevarati nu te vor uita si vor fi mereu aproape de tine pe cand "prieteni" isi vor aminti de tine doar cand vor dori ceva de la tine si atat ... prieteni adevarati se gasesc greu atat aveam de zis iar daca e sa aveti prieteni care chiar va sunt prieteni faceti in asa fel incat sa nu ii uitati pe ei niciodata chiar daca nu au dovedit pana in acest caz ca va sunt prieteni pe bune si nu din interes[/b]

ice_boy

Bebelush
Bebelush

Postby MindLord on Fri Apr 13, 2007 11:13 am

[ot] salut ice! uite un cadou de bun venit de la mine ;)

niste "?" .. asa ... vreo 5 ?????
niste "." - din astea dau mai multe ca sa vezi ca is generos .......................................................
si bonus ca doar vorbim de prieteni aici :P, uite VIRGULE!! yum yum ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, fara numaaaaar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [/ot]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

to be or not to be....

Postby moon k-os on Sat Apr 14, 2007 7:01 pm

sa va zic ceva despre prieteni. :s111:
a fost odata ca-n povestile cu fraieri...cand cineva a avut incredere in oameni, mai ales intr-o persoana...dupa 12 ani ai zice ca ajungi sa cunosti o persoana..nu? FALS :bang-bang-3: dupa 12 ani cand te numesti BEST FRIEND o incurcatura urmata de 3 minciuni consecutive (grave k altfel...)....au naruit tot..si s-a dus naibii....asa ca 12 ani au fost putini....o viata e la fel...prea putin sa iti faci prieteni...insa "prietenii" sunt bineveniti(cu tot cu ghilimelele de rigoare) :s026: ..i need a hug :( :(((
no more friends for me... :s058: :s011: bye............

Moony

"Life is not about the amount of breaths you take, but about the moments that take your breath away"
"cand vine vorba de fericire tin post...fara voia mea"
"..in curand vei vedea viata cu alti ochi..."
moon k-os

Descurcaret
Descurcaret

Postby not_so_innocent on Sun Apr 15, 2007 10:57 pm

Hai sa va spun si eu ceva trait pe pielea mea.
11 fete au stat 4 zile impreuna, au mancat impreuna,au dormit in acelasi pat,etc.Dupa cateva ore au inceput sa se manance intre ele.Bai frate asa ceva eu nu am mai vazut.Pleca una din camera o barfeau pe aia, venea alta gaseau pe altcineva, se certau din prostii, din nimicuri, se injurau,erau dusmance de moarte mai aveau oleaca si se paruiau.
Numai 2 persoane au fost cu adevarat prietene in tot acest timp si nu s-au suparat decat un picut pentru ca una din ele gresisera, insa fara sa vrea,si-a cerut ertare si totul a fost ok i, in rest au ras de au facut febra musculara,pe bune:P-------------asa ca sunt prieteni si "prieteni".Multe relatii s-au stricat, multe pooop, mai vorbim ca mie somn :*
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com