Îmi plac răspunsurile voastre: să mă facă, să-mi facă, bla bla bla. Nu prea am auzit: să facem. Ultima idioată cu care am făcut drag... sex (pentru că eu mă gândeam că e ceva mai mult decât sex), stătea ca... ştii voi ce animal domestic. În schimb nu mai contenea cu lauda. Acum stau şi mă gândesc: dacă era aşa recunoscătoare, de ce naiba nu făcea şi ea ceva ca să mă simt bine? Aşa că atunci când mai puneţi întrebarea asta sau mai daţi un răspuns, gândiţi-vă şi la ce faceţi voi.
Sunt bărbat, dar îmi permit să-mi dau şi eu cu părerea: Bărbatul bun la pat e ăla romantic, tandru, atent, care are grijă ca înaintea unei nopţi sălbatice să-i ofere partenerei un preludiu de calitate, care ştie să facă sex oral (nu numai să primească, iar a şti nu înseamnă doar a face ci şi a o face bine), care se poate controla în orice clipă şi care nu moare după ce dă de două ori din fund. Bineînţeles, mai trebuie să-i poată oferi şi sex sălbatic, ca-n filmele XXX alea hardcore, încât să nu aibă ea nicio fantezie/idee nesatisfăcută şi să se ducă la alţii, exclusiv pentru sex (că el dragul e bun şi iubitor, dar e cam bou

). Ar mai fi multe detalii de dat, dar... e de ajuns, deocamdată.