hmm daca tin cont prin catre am trecut in acesti 20 de ani de viata pot spune ca prieteni adevarati se cunosc nu se inventeaza vb unor oamnei de muzica de pe la noi si au dreptate un prieten adevarat e mereu in spatele tau si la bine si la rau indiferent daca esti jos sau daca esti sus eu am observat asta pe pielea mea si am patit-o caci a fostr un moment de rascruce in viata mea cand aveam nevoie ca toti prieteni mei sa fie langa mine si stupoare atunci am aflat de fapt care imi sunt prieteni adevarati si care imi sunt doar "prieteni" care stateau cu mine si vb ne intelegeam pt cea ce sunt ce gandesc si ce reprezint si care doar sta cu mine pt ca vrea ceva de la mine si pot spune ca un prieten adevarat e mai greau de gasit decat orice pe lume mai greu decat o iubita si prietenia adevarata se formeaza in timp si ajungi la un momendat la o varsta cand ai prietena sotie si atunci o sa vezi ca de fapt prieteni adevarati nu te vor uita si vor fi mereu aproape de tine pe cand "prieteni" isi vor aminti de tine doar cand vor dori ceva de la tine si atat ... prieteni adevarati se gasesc greu atat aveam de zis iar daca e sa aveti prieteni care chiar va sunt prieteni faceti in asa fel incat sa nu ii uitati pe ei niciodata chiar daca nu au dovedit pana in acest caz ca va sunt prieteni pe bune si nu din interes[/b]

, uite VIRGULE!! yum yum ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, fara numaaaaar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [/ot] 
dupa 12 ani cand te numesti BEST FRIEND o incurcatura urmata de 3 minciuni consecutive (grave k altfel...)....au naruit tot..si s-a dus naibii....asa ca 12 ani au fost putini....o viata e la fel...prea putin sa iti faci prieteni...insa "prietenii" sunt bineveniti(cu tot cu ghilimelele de rigoare)
..i need a hug
bye............