If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

iubirea si ce este ea de fapt cum o simtim si cum o traim

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

iubirea si ce este ea de fapt cum o simtim si cum o traim

Postby ice_boy on Fri Apr 13, 2007 12:17 am

iubirea ce este ea de fapt cum apare cum stim ca a aparut cum simtim ca este intradevar ceva real si nu doar un alt sentiment fals.... daca ar fi sa stau sa ma gandesc un pic si la cate am facut prin cate am trecut as zice ca iubirea adevarata e greu de gasit iar sentimentele si emotiile false sunt mereu in sufletul fiecaruia pt ca daca vezi o fata frumoasa brusc inima ti-o ia razna si gata zici ca o iubesti dar nu e chiar asa iubirea e ceva misterios magnific frumos dar si dureros cateodata si daca este sa ma iau dupca acazul meu de acum as zice ca iubirea e instantanee si iti poti da seama daca si cealalta persoana te iubeste iar cu ajutorul ei poti sari peste probleme fara sa le simti pt ca e un medicament ce ii da aripi sufletului tau il face sa zboare sa viseze sa zambeasca si sa se bucure de fiecare clipa dn viata lui

ice_boy

Bebelush
Bebelush

Postby martha on Thu Jun 21, 2007 2:39 pm

Iubirea e ceva sfant!! Simti ca ai o pofta nebuna de a sta cu gandul la persoana respectiva, de a o visa si o dori si mai mult!
Dar am observat ca stiind ca iubesti si tot gresesti din dorinta de a vedea cum reactioneaza persoana iubita, cum te iarta, daca stie sa te accepte asa cum esti!! Si asta e o forma de iubire.
Insa fiecare are un fel de a iubi!! Eu una nu astept sa mi se dea inainte de a da ce pot sa ii dau!! Cand astepti fara sa oferi nu e iubire , e un egoism fara margine,e ceva ce te face sigur pe tine pe moment ,dar ce te va lasa singur l aun moment dat!!

Cu iubirea nu e de joaca! Ea vine si pleaca cand are chef ...uneori din vina noastra pleaca dar alteori...fara sa iti dai seama!
E frumos sa iubesti!! :) si sa fii iubit,normal!
"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby milisss2 on Fri Jun 22, 2007 12:24 am

"For me it's just a pain in the ass
But i'm addicted to the taste of hopin' it could last"

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby vladu on Sat Jun 30, 2007 8:44 pm

eu sunt sigur ca o traiesc acum... si sper sa-i dezvalui in curand cat de mult....... 8->
a iubi e ceva minunat dar cand iubesti si esti iubit cu toata fiinta este de nedescris... :x :x :x :x :x

The greatest tragedy of life is not that men perish, but that they cease to love...
vladu

Descurcaret
Descurcaret

Return to Ce-i iubirea ?!?