If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

fumatul in locuri publice

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

sunteti de acord cu interzicerea fumatului in locuri publice?

da
9
52%
nu
8
47%

Total votes : 17

Postby noco on Wed Mar 28, 2007 6:54 pm

[ot]kez e fumator, nu cred ca-l vrei la nici un cenaclu..si mai mult ca sigur nu va veni el ca sa-l arzi pe rug.[/ot]

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby khaos1ft on Wed Mar 28, 2007 8:53 pm

[ot]eu i-am laudat talentul, si nu m-a interesat daca e sau nu fumator...

cum ziceam nu am absolut nimic cu fumatorii, ci doar cu fumatul...[/ot]
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Fri Mar 30, 2007 6:52 pm

Nu-s de acord! Pur si simplu...intr-un parc unde sunt copii...stai in/pe banca ta...fara sa fumezi...NORMAL! Da' daca sunt intr-o padure si nu e nimeni prin zona...sau intr-un loc public, unde nu voi sufla fumul in nasul nimanui...n-am chef sa ma impiedic de o lege! Oricum cu respectatul legilor...stau cam aiurea...deci... :-t ! Plus ca nici nu ma mai omor asa tare cu fumatul...momentan! :s143:

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Sat Mar 31, 2007 4:20 pm

Eu sunt de acord cu interzicerea fumatului in locurile publice; daca altii au ales sa nu se intoxice cu nicotina, de ce sa ii intoxice altii? Foarte bine pot fuma in zone special amenajate.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Nina on Wed Apr 11, 2007 3:22 pm

In strasbourg e foarte frumos.........poti fuma linistit pe strada insa in restaurante nici gand de asa ceva, exista o regula foarte stricta...iar in baruri e loc de fumatori, loc de nefumatori, si cand intri, te intreaba unde vrei masa....cool,nu?
Inainte sa vin aici, eram satula pana peste cap, aveam mereu nasul uscat si gatul ragusit de cat fum inhalam la birou. Aici, in cladiri nu ai voie sa fumezi.

Deci nu e chiar asa greu de introdus o astfel de lege,nu?.

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Wed Apr 11, 2007 3:29 pm

nina sa stii ca se fumeaza si in restaurante ;) e ca si in bar... serctiune de fumatori si de nefumatori.
si pt glontz: daca ti se pare normal sa nu fumezi in parc de ce sa nu faci o lege care sa EXPRIME ASTA IN SCRIS! asa ai avea o baza sa ii dai amenda omului, ca doar nu o sa vina politistu sa ii spuna ca nu a respectat regulile de bun simt :)))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Thu Apr 12, 2007 10:02 am

@MindLord...mie chiar mi-a zis cineva ca aici , in Strasbourg au o lege, ca in locurile unde se mananca, nu mai e voie sa se fumeze...sunt intr-adevar unele pizzerii unde exista locuri de fumatori si nefumatori....a asa bine sa nu iti miroasa hainele a fum, sa nu te usture ochii...:P
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Previous

Return to Anomalii si dependente