If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de mult si cat de bine iti ascunzi sentimentele?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby Leon on Tue Nov 07, 2006 5:07 pm

in trecut eram foarte deschis referitor la sentimente, eram ca o carte care se citeste usor,acum insa cu greu imi pot exprima sentimentele fata de persona de langa mine.

eu zic ca este mai bine sa ascunzi sentimentele si cand se asteapta mai putin sa-i spui intradevar ceea ce simti.

Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Sweet Insanity on Tue Nov 07, 2006 5:11 pm

Le ascund destul de bine, cu exceptia unor mici scapari tipice mie; in timp am invatat ca e mai bine sa lasi lucrurile sa se sedimenteze bine pentru a separa sentimentele de simple pareri.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Kelso on Tue Nov 07, 2006 5:20 pm

Leon wrote:eu zic ca este mai bine sa ascunzi sentimentele si cand se asteapta mai putin sa-i spui intradevar ceea ce simti.

Si ce te faci cand persoana de langa tine asteapta din partea ta sa iti arati sentimentele iar daca nu ti le arati se distanteaza de tine si risti sa o pierzi? :-/

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Leon on Tue Nov 07, 2006 5:47 pm

[ot]iti raspund cu o intrebare, dar daca ii arati tot ceea ce simti si apoi primesti o "palma" si regreti ce faci??
[/ot]
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Kelso on Tue Nov 07, 2006 6:01 pm

[ot] Toti am primit pana acum macar o singura data "o palma",a usturat,a durut,am suferit...trebuie sa treaca! Dar din cauza unui esec nu trebuie sa te inchizi in tine,sa nu iti arati sentimentele.E adevarat ca e o metoda uneori buna pentru ca te face pe tine sa nu mai suferi atat de mult dar uneori din cauza asta ajungi sa suferi mai mult decat daca ti-ai arata sentimentele. :) Sunt oameni care merita dragostea noastra iar daca ii indepartam de noi mai tarziu s-ar putea sa regretam :-?? [/ot]

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby p3g@s on Tue Nov 07, 2006 8:00 pm

mai bine decat majoritatea....desi cei din juru meu simt nu ma prea pot ghici... chair si fata de mine pot face chestiile astea...nu stiu cum...dar parca cateodata nu-mi mia pasa de cate am jurul meu si le pun in spate..
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Tue Nov 07, 2006 8:01 pm

Eu cand vreau sa le ascund le ascund super bine... atat de bine incat de multe ori incep si pe mine sa ma conving ca e asa cum vede toata lumea... iar cand trebuie sa arat, asta fac.
Si sunt de acord cu wench la ce zicea mai sus: am invatat si eu pe pielea mea ca e mai bine sa arati ceea ce simti fata de persoana iubita, decat sa o pierzi ... e aceeasi idee cu a-ti trai viata cu "ce ar fi fost daca?"
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby rox on Tue Nov 07, 2006 8:09 pm

depinde de sentimente si de persoana :P
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby T_X on Mon Dec 11, 2006 7:49 pm

sa nu iti arati sentimentele.E adevarat ca e o metoda uneori buna pentru ca te face pe tine sa nu mai suferi atat de mult

din contra...daca nu iti arati sentimentele suferi cel mai mult...si ca sa le ascunzi implica suferinta...
daca te confesezi sau incerci de la inceput si esti refuzat, macar esti cu constinta impacata, nu ti s-au dat sanse si incepi deja sa cauti in alta parte...
dar daca iti ascunzi sentimentele iti lungesti agonia, delirul, si iti sapi singur groapa pentru ca asta nu duce nicaieri...incercand sa ascunzi ce simti faci greseli si tot o sa-si dea seama dar e altceva cand aude de la tine, si altceva cand isi da seama singura...o sa te ia de prost ca nu ai avut taria sa-i spui etc..aici e discutabil..
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby whiz-kid on Wed Apr 11, 2007 2:18 am

De obicei,mi le ascund destul de bine si destul de mult timp ;) ...timp de aproape 3 ani am facut asta,iar persoanei respective nici nu-i trecea prin cap ce se intampla cu mine...bineinteles ca am regretat,insa desi stiu ca nu-i bine,eu la fel procedez :s172: ..ce sa-i faci daca pur si simplu teama e prea mare si cuvintele nu vor sa iasa? Intr-adevar e mult mai bine sa marturisesti ce simti..te scutesti de niste framantari :)..insa daca esti amic sau prieten destul de bun cu o persoana,pe care incepi s-o privesti altfel..cum sa-i spui ca simti altceva pt ea? cum sa-i spui asta,fara sa te temi ca prietenia nu va mai fi ca inainte? cum as putea da ochii cu el,daca am zis-o si a refuzat ? :don't-know:
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

PreviousNext

Return to Fapte si Gesturi In Iubire