If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby Sweet Insanity on Sat Oct 28, 2006 4:23 pm

Nu sunt de acord cu avortul... las religia deoparte... trei persoane la care tin foarte mult si fara de care viata mea nu ar avea sens au fost la un pas de a fi avortate... Pur si simplu ma uit la ele si ma gandesc ce se alegea de mine daca nu existau deloc... poate ca mi-ar fi fost bine si fara ele, dar din pozitia actuala nu mi-as imagina viata fara ele. Sunt multe metode de contraceptie, solutii, si pana la urma pentru unii singura solutie care le convine pe moment e avortul; si pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui. Desi sunt impotriva avortului nu as putea spune unei fete care a fost violate si a ramas insarcinata sau unei femei care isi risca viata daca tine sarcina sa nu faca asta (dar nici sa o faca).

V-ati intrebat mamele ce ar face/zice/cum ar reactiona daca ati ramane insarcinate? V-ar ajuta sa pastrati si sa cresteti copilul sau v-ar ajuta sa scapati de el?

Acum trei ani mama mi-a zis daca raman insarcinata de tanara m-ar sfatui sa avortez si sa-mi termin studiile, sa-mi traiesc viata (asta daca e si alegerea mea). Intre timp o fata de 19 de ani a fost obligata sa faca o operatie de extirpare a uterului la doua luni de la al doilea avort, desi avortul a fost facut bine (corpul a reactionat insa rau), cumatra ei a pierdut a patra sarcina (din cauza avorturilor facute in tinerete), o prietena se chinuie de ani de zile sa ramana insarcinata si mama a ramas insarcinata si acum am o surioara. In timpul sarcinii mi-a spus ca daca as ramane insarcinata, chiar daca as fi singura, m-ar sfatui sa nu avortez si m-ar ajuta sa-mi cresc copilul. Nu cred ca daca ea m-ar ajuta, avea timp macar cateva ore pe zi sa ma ocup si de el (nu e imposibil si nu cred ca va afecta copilul atata timp cat ii ofer dragostea mea, chiar si intr-un timp scurt). Si pe mine si pe fratele meu ne-au crescut cand eram mici bunicii doi ani de zile ca mama sa faca studiile sa aiba parte de un serviciu mai bun ca sa aiba grija de noi.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby phoenix on Thu Feb 08, 2007 9:12 pm

atunci cand stii ca nu va supravietui copilu tre sa faci avort

dc esti violata tre sa faci avort pt ca acel copil iti va aminti de acea dureroasa intamplare

dc nu iti doresti un copil, intimpul actului sexual protejeazate ca el nu e de vina ca tu nu te ai protejat si decat sa l dai afara mai incolo mai bine......

e la alegerea fiecarei persoane
de judecat stim sa judecam dar nu si sa ne punem in locul persoanei si sa intelegem de ce a facut asa
The harder they come the harder they fall.
phoenix

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Tue Feb 20, 2007 12:20 pm

phoenix wrote:dc esti violata tre sa faci avort pt ca acel copil iti va aminti de acea dureroasa intamplare

Un viol nu tine 3zile. Nu e nevoie de avort cand exista Postinor 2

e la alegerea fiecarei persoane
de judecat stim sa judecam dar nu si sa ne punem in locul persoanei si sa intelegem de ce a facut asa

Corect, judecam pe altii. De ce sa nu o facem? Ma intreb oare cum ar fi daca mama "ta"(nu ma refer la tine personal) ar fi facut avort? Nu cred ca avem noi dreptul de a lua o viata, chiar daca ea s-a nascut dintr-o "greseala".

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Kelso on Tue Feb 20, 2007 3:44 pm

copilasu_l wrote:Un viol nu tine 3zile.

Ai fost prea dur aici. Zău. Ironia asta chiar nu îşi are rostul. În primul rând este diferenţă mare între un contact sexual făcut din placere şi un contact sexual forţat. Rămân nişte traume şi o femeie după un viol să nu ai impresia că e toată un zâmbet. În al 2-lea rând se poate întâmpla să se ia după metoda calendarului şi sa dea greş. Se bazează pe faptul că nu are cum să rămână însărcinată dar de fapt rămâne. În situaţia asta Postinor2 de care zici tu este exclus.

copilasu_l wrote:Corect, judecam pe altii. De ce sa nu o facem?

De ce să o facem?! Pentru că e mai uşor să îi judecăm pe ceilalţi fără să analizăm situaţia, nu?! Nu ai de unde să stii care sunt motivele pentru care o femeie face un avort într-un anumit moment.
Nici eu nu sunt de acord cu avortul, dar puşi într-o astfel de situaţie nu ştiu ce decizii am lua.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Wed Mar 21, 2007 2:26 pm

Kelso wrote:Ai fost prea dur aici. Zău. Ironia asta chiar nu îşi are rostul. În primul rând este diferenţă mare între un contact sexual făcut din placere şi un contact sexual forţat. Rămân nişte traume şi o femeie după un viol să nu ai impresia că e toată un zâmbet. În al 2-lea rând se poate întâmpla să se ia după metoda calendarului şi sa dea greş. Se bazează pe faptul că nu are cum să rămână însărcinată dar de fapt rămâne. În situaţia asta Postinor2 de care zici tu este exclus.

Nu am nici dur si nici ironic. Era doar un fapt. Ai citit undeva ca am scris eu ca nu este diferenta intr un act sexual cu acordul ambilor si intre un viol? Ca eu nu-mi amintesc sa fi scris asa ceva. Eu nu am comentat traumele(pentru ca stiu ca sunt). Asa de curiozitate: dupa ce ai fost violata si violatorul ejaculeaza in tine( nu cred ca il intereseaza prezervativul), te iei dupa "calendar" sau iei Postinor2?

De ce să o facem?! Pentru că e mai uşor să îi judecăm pe ceilalţi fără să analizăm situaţia, nu?! Nu ai de unde să stii care sunt motivele pentru care o femeie face un avort într-un anumit moment.
Nici eu nu sunt de acord cu avortul, dar puşi într-o astfel de situaţie nu ştiu ce decizii am lua.

Normal ca e mai usor sa judecam pe altii decat pe noi.
Nu vorbesc de toate femeile, vorbesc doar de "iubita\sotia" mea, dar nu crezi ca si eu am tot dreptul sa stiu de ce vrea sa fac avort? Nu crezi ca si eu am tot dreptul sa-mi spun si eu punctul de vedere?! Sau l-a facut cu vecinul sau piciorul de la masa?!

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Kelso on Wed Mar 21, 2007 2:49 pm

copilasu_l wrote:Asa de curiozitate: dupa ce ai fost violata si violatorul ejaculeaza in tine( nu cred ca il intereseaza prezervativul), te iei dupa "calendar" sau iei Postinor2?

In mod normal trebuie luat Postinor2. E cel mai sigur in cazul asta. Toata lumea recomanda pastila asta de "a 2-a zi". Voi stiti cat de mult poate deregla organismul unei femei?! In situatii de urgenta trebuie luat, nu zic nu. O femeie dupa ce este violata intra in stare de soc. Care e senzatia?! Pur si simplu ingheti fara sa stii ce sa faci. Ratiunea se pierde pe drum in situatii de genul asta. Si da, poti fi atat de traumatizata incat sa nu te gandesti la riscul unei sarcini dupa un viol.
In cazul unui act sexual normal trebuie avut grija. Sunt atatea metode ce contraceptie...

copilasu_l wrote:dar nu crezi ca si eu am tot dreptul sa stiu de ce vrea sa fac avort? Nu crezi ca si eu am tot dreptul sa-mi spun si eu punctul de vedere?! Sau l-a facut cu vecinul sau piciorul de la masa?!

Nu spune nimeni ca nu ai dreptul de a sti motivul pentru care vrea sa faca avort. Din moment ce tu ai contribuit la conceprea copilului este firesc sa stii de ce iubita/sotia ta vrea sa faca un avort.
O femeie ar trebui sa ia in considerare si parerea partenerului dar decizia ii apartine in totalitate. Femeia este cea care poarta in pantece copilul, nu barbatul. Sa o spun pe aia dreapta, barbatul oricand poate sa isi lase balta prietena iar ea ramane sa se chinuie cu copilul. Eh, ce zici de asta?! De ce barbatul renunta la iubita/sotie si in acelasi timp la copil, ca doar nu e facut cu piciorul de la masa?!
Situatii din astea iti pot da cu miile. ;)
Eu nu sunt adepta avortului dar atunci cand o femeie nu are nici un sprijin si imposibilitate materiala, prefera sa aleaga avortul decat sa se chinuie si ea si copilul.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby copilasu_l on Wed Mar 21, 2007 3:17 pm

Kelso wrote:
In mod normal trebuie luat Postinor2. E cel mai sigur in cazul asta. Toata lumea recomanda pastila asta de "a 2-a zi". Voi stiti cat de mult poate deregla organismul unei femei?! In situatii de urgenta trebuie luat, nu zic nu. O femeie dupa ce este violata intra in stare de soc. Care e senzatia?! Pur si simplu ingheti fara sa stii ce sa faci. Ratiunea se pierde pe drum in situatii de genul asta. Si da, poti fi atat de traumatizata incat sa nu te gandesti la riscul unei sarcini dupa un viol.
In cazul unui act sexual normal trebuie avut grija. Sunt atatea metode ce contraceptie...

Da stiu cat de mult afecteaza corpul femeii, mi-a placut sa ma informez cu privinta la asta. Stiu ca nu este recomandat decat de doua ori pe an, stiu ca produce dereglari hormonale, stiu ca poate produce sangerai asemanatoare menstruatiei. Merci, dar stiu
E normal sa intre in soc, nu cred ca este o placere iar daca tu ca victima esti traumatizata, doctorii\prietenii\familia daca vor gandi vor fi langa tine.

Nu spune nimeni ca nu ai dreptul de a sti motivul pentru care vrea sa faca avort. Din moment ce tu ai contribuit la conceprea copilului este firesc sa stii de ce iubita/sotia ta vrea sa faca un avort.
O femeie ar trebui sa ia in considerare si parerea partenerului dar decizia ii apartine in totalitate. Femeia este cea care poarta in pantece copilul, nu barbatul. Sa o spun pe aia dreapta, barbatul oricand poate sa isi lase balta prietena iar ea ramane sa se chinuie cu copilul. Eh, ce zici de asta?! De ce barbatul renunta la iubita/sotie si in acelasi timp la copil, ca doar nu e facut cu piciorul de la masa?!
Situatii din astea iti pot da cu miile. ;)
Eu nu sunt adepta avortului dar atunci cand o femeie nu are nici un sprijin si imposibilitate materiala, prefera sa aleaga avortul decat sa se chinuie si ea si copilul.

Hai sa nu exageram. Da, sunt "baieteii" care isi abandoneaza iubita si copilul (am caz in familie) dar la fel sunt si "mame" care ii "uita" la maternitate, ii arunca la gunoi, ii ingroapa de vii.

Cand nu ai pozibilati materiale sau sprijin pentru a creste un copil mai bine te protejezi decat sa ajungi la avort.

Sexul, avortul si complicatiile lui, contraceptia nu mai sunt subiecte tabu. Gasesti informatii peste tot asa ca nu vad de ce trebuie sa se ajunga la avort cand e mult mai simplu sa te protejezi?

"Femeia este cea care poarta in pantece copilul, nu barbatul" - urasc asta. Da, il purtati voi 9luni nimic de comentat dar cine oare devine isterica, cine oare se trezeste la 2noaptea ca atunci va este pofta de...ceva...Si din cate stiu eu, probleme nu sunt decat primele 3 sau 4 luni si la nastere.

Nu va mai dati atat lovite, fiti barbate... ca tot vreti egalitate intre sexe

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Kelso on Wed Mar 21, 2007 3:37 pm

copilasu_l wrote: "Femeia este cea care poarta in pantece copilul, nu barbatul" - urasc asta. Da, il purtati voi 9luni nimic de comentat dar cine oare devine isterica, cine oare se trezeste la 2noaptea ca atunci va este pofta de...ceva...Si din cate stiu eu, probleme nu sunt decat primele 3 sau 4 luni si la nastere

Urasti adevarul?! Trist. Hai sa nu generalizam, nu toate femeile devin isterice atunci cand sunt insarcinate. Ca unele sunt, e partea a 2-a a povestii. ;). Cred ca pot sa numar pe degete cati barbati ar face asta... sa se duca in mijlocul noptii sa caute capsuni in plina iarna ca are ea pofta. Sunt barbati care zic asta cand femeia are pofte: "gandeste ca mananci acel ceva si iti trece", da merci, ce frumos!
Si nu cred ca barbatul este cel care are contractii, nu cred ca barbatul este cel care are greturi si stari de lesin in primele luni de sarcina... Nu spune nimeni ca voi nu aveti dreptul sa va dati cu parerea. Deciziile trebuiesc luate impreuna. Sa nu ai impresia ca unei femei ii este usor sa ia decizia de a face un avort. Si avortul afecteaza psihicul unei femei.

copilasu_l wrote:Cand nu ai pozibilati materiale sau sprijin pentru a creste un copil mai bine te protejezi decat sa ajungi la avort.

Perfect de acord. Totusi nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ.
Se poate intampla sa nu te protejezi intr-un anumit moment, poate din neatentie si sa te trezesti ca te-ai ales cu o sarcina, dorita, sau mai putin dorita. Depinde de fiecare.

copilasu_l wrote:fiti barbate... ca tot vreti egalitate intre sexe

In foarte multe situatii femeile sunt mult mai "barbate" decat un barbat. Think about it. ;)
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby copilasu_l on Wed Mar 21, 2007 3:48 pm

[ot]
Kelso wrote:
copilasu_l wrote: "Femeia este cea care poarta in pantece copilul, nu barbatul" - urasc asta.

Urasti adevarul?! Trist.

Urasc fraza aia :bang-bang-3: nu adevarul[/ot]

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby ncg_15 on Wed Apr 11, 2007 12:43 am

ops .. uite ca era sa uit sa trec pe aici dupa ce fac 20 de ani ,ca sa va spun daca miam schimbat parerea despre avor :-P

NU.Nu miam schimbat-o .fac degraba 21de ani si din contra , ma simt din ce in ce mai pregatita sa cresc un copil .

Deci ...tot contra avortului.
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat