If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sexul se invatza?

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby noco on Mon Mar 12, 2007 10:24 am

[ot]cine imi explica si mie ce inseamna noob??? pliz, ca de mult vreau sa aflu. :mrgreen:[/ot]

eu zic ca numarul celor cu care facem nebunii conteaza, adica nu vad cum altfel s-ar putea dobandi experienta decat prin varietate.. :roll:

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby RottenKid on Mon Mar 12, 2007 10:30 am

noco wrote:[ot]cine imi explica si mie ce inseamna noob??? pliz, ca de mult vreau sa aflu. :mrgreen:[/ot]

[ot]newbie , incepator [/ot]

Eu zic totusi ca , conteaza calitatea nu cantitatea , adica degeaba "faci nebunii" cu 30 de tipi daca 29/30 sunt varza , poate doar ce la ala 1 ai ce invata dar sansele sunt oricum destul de limitate.
RottenKid

Invatacel
Invatacel

Postby MoshCraciun on Mon Mar 12, 2007 12:07 pm

noco wrote:nu vad cum altfel s-ar putea dobandi experienta decat prin varietate.. :roll:
Sau prin varietatea aceluiasi partener....... :s076:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Fri Mar 16, 2007 12:31 am

nu mai e varietate mah cole... unul inseamna aceeasi kestie, aceeasi persoana, varietatea presupune mai multi mah zapacitule... nik nu stii :P

eu zic ca varietatea conteaza si asa devii mai experimentat
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Fri Mar 16, 2007 10:31 am

eu cred ca sexul de poate "invatza" si cu aceeasi persoana. Intr-o relatie sanatoasa intre doi oameni normali sexul nu trebuie neaparat sa fie monotoni, sunt atatea chestii de facut, atatea idei, incat cu greu se poate ajunge le o saturare....deci eu raman la parerea mea ca poti invatza sa fii mai "bun" chiar si cu un acelasi partener.

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Fri Mar 16, 2007 1:04 pm

pai intotdeauna daca incerci numa un tip de mar si nu faci comparatie cu altele poate TIE ti se pare ca soiul ala e cel mai bun de la o vreme :)) ceea ce nu e neaparat fals :P dar nici certitudine sa afirmi asta nu prea vad cum ai ....
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Sat Mar 17, 2007 6:18 pm

geniule, cata dreptate ai...

mah, ideea e ca pt a afirma ca esti bun, sau cel mai bun, trebuie sa compari cu ceva... de aia si varietatea de care mai vbesc unii din noi: ceea ce ii place unuia si ce considera el super tare poate sa fie ceva f banal pt altul, poate ca doar s-a obisnuit cu tine si lui aia i se pare fain... esti bun atunci cand din 10 pareri, 8 iti pot confirma kestia asta. Tre sa furi din mai multe parti cate ceva, sa te perfetionezi, sa umpli golurile care pot exista in tehnica ta, afli kestii noi care nu stiai ca exista si se pot face... o experienta ca lumea o acumulezi din mai multe parti, de aia ai nevoie de mai multe opinii, mai multi parteneri (a nu se exagera totusi)... eu sunt tot de parerea ca diversitatea te face mai bun, asa inveti mai multe
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby meunika on Sun Apr 08, 2007 8:42 pm

eu mi-am luat profesor sa ma invete sa fac sex .
am studiat vreo 4-5 ani . teorie practika ....
fuecare om are 2 masini ale timpului : una care il duce in trecut =amintirile si una care il duce in viitor =visele.
meunika

Descurcaret
Descurcaret

Postby noco on Sun Apr 08, 2007 9:59 pm

[ot]si ti-ai luat licenta? :mrgreen:[/ot]
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby rox on Sun Apr 08, 2007 10:58 pm

daaaa

---[ noco = "te rog pe viitor evita scrierea de mesaje compuse doar dintr-un cuvant - multumesc anticipat" ]---
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala