Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.
Eu sunt cam ipocrita... ma feresc cat de cat de persoana respectiva, dar daca nu ma enerveaza prea tare nu-i arat antipatia.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
dc ma provoaca ii spun in fata, in rest nu pastrez ura pe cineva
Ride it we’re all alone.. Ride it just loose control.. Ride it, ride it touch my soul.. Ride it, ride it let me feel you.. Ride it turn the lights down low.. Ride it from head to toe.. Ride it, ride it touch my soul.. Ride it, ride it let me feel you..
Ma eu nu imi pot ascunde antipatia in primul rand pentru ca as fi falsa... Nu ma pot purta frumos cu cineva pe care nu il suport doar ca sa nu vada sau sa observe ca imi e antipatic...
Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
salutare tuturor! cred ca depinde..tocmai invat sa nu mai fiu asa expresiva...unii oameni chiar nu merita sa le spui ce nu-ti place la ei...consumi energie degeaba...