If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cine cedeaza primul?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby Micha on Wed Mar 28, 2007 11:46 pm

MindLord wrote:EA :)) always :)) eu am intotdeauna dreptate !!! :D

EU cedez mai mereu, pt ca asa cum zice enervantul asta de mai sus, ceilalti cred ca ei au mereu dreptate...yeah right... si io stiu ca am dreptate si totusi eu sunt cea care o lasa moarta pt ca ma satur de cearta si stiu ca ar fi mai rau daca nu o fac.. it sucks dar ata ete, ca multe alte lucruri nu e corect dar trebe facuta si asta

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Sat Mar 31, 2007 4:14 pm

Normal e sa cedeze cel care greseste mai mult; dar in geberal cedeaza cel mai putin orgolios, cel mai 'slab', cel care iubeste mai mult...
Nu-mi place sa ma cert, si totusi, daca nu consider ca am gresit nu cedez; bine, uneori nu am dreptate, dar... nu-mi parul din ochii mei. Oricum dupa un timp, daca vad ca nu cedeaza celalalt, in general, mai trec peste orgoliul si cedez, sau dau semne ca nu mai sunt suparata. Dar sunt situatii in care nu cedez deloc (putine, dar sunt).
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby meunika on Sun Apr 08, 2007 4:58 pm

uneori eu , dar de obiceu el .
problema e ca nu am cu cine sa ma cert ,,,mai mult singura vb (ma cert)

fuecare om are 2 masini ale timpului : una care il duce in trecut =amintirile si una care il duce in viitor =visele.
meunika

Descurcaret
Descurcaret

Postby sellena on Tue Jul 17, 2007 11:02 am

humm..
mie mi se pare ca cel care e mai matur cedeaza primul. eu prin firea-mi temperamentala ma enervez foarte usor, si ma cert foarte usor. sau daca nu ma cert tin nervii in mine si stau imbufnata pana ceva ma face sa tip si tip.

de obicei cedeaza el, si il apreciez mult pentru asta. ca isi da seama ca n-ai cum sa te pui cu femeia nebuna si gata. dar sunt situatii cand stiu ca am exagerat si cedez eu si il impac si imi cer scuze pt ce prostioare fac si zic.
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune
sellena

puiul paranoic
puiul paranoic

Previous

Return to Fapte si Gesturi In Iubire