If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Testul Cambridge

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Testul Cambridge

Postby noco on Thu Mar 29, 2007 5:46 pm

care-i treaba cu diploma asta Cambridge. am tot auzit de ea inca de cand eram in liceu insa habar n-am cu ce se mananca.
daca am asa ceva la mana imi foloseste la ceva?
cine are idee despre subiect sa ma lumineze.

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Hazard on Thu Mar 29, 2007 5:56 pm

din cate stiu e o diploma recunoscuta la nivel international cum ca esti super tare in engleza.. wtf? si daca o stiu la perfectie limba asta si nu am hartia aia nu e bine? :-/
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby whiz-kid on Thu Mar 29, 2007 6:18 pm

Diploma Cambridge este absolut necesara atunci cand vrei sa inveti sau sa lucrezi in tarile vorbitoare de limba engleza si nu numai ..din Europa,intrucat pt continentul american ai nevoie de diploma Toefl..
Atestatul Cambridge prezinta 3 niveluri:A(fiind cel mai inalt nivel),B si C.Unul dintre nivele se obtine dupa ce dai un examen,iar acesta se da doar in perioada de iarna sau vara si costa cam 4 mil jumate
:| ..iar participantii vor fi examinati de catre persoane din Marea Britanie :hihihi: ..si cuprinde mai multe etape,iar detalii in legatura cu acestea va voi da cand ajung acasa...de obicei,inainte de examen,se tine prin licee sau alte insitutii un curs de pregatire care dureaza cateva luni bune si care costa cam tot 4 mil..oricum mai am niste informatii si niste situri unde puteti gasi materiale..am si eu manualul de pe care se tin cursurile Cambridge..in orice caz,e un examen foarte important,care va poate oferi multe oportunitati,in caz ca doriti o pregatire sau slujba in strainatate.. :-h

NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby MindLord on Thu Mar 29, 2007 6:22 pm

acuma nu prea iti mai foloseste la mare lucru ... cambrige, toefl si oxford sunt 3 concursuri care se dau de obicei pentru intrarea la facultate unde se cere un anumit nivel de engleza... si fara ele poti sa vorbesti mai bine decat presedintele SUA ca acolo unde se cer tot nu te crede nimeni ... oricum hartia e destul de buna si fina, deci poate avea intrebuitari multiple :P

ar mai fi toeic care e mai mult pt angajari ... sunt totusi destul de multe firme care cer angajatilor lor sa aduca dovezi atunci cand afirma ca sunt buni intr-o limba si asta e una din metode... toeicul insa are o perioada limitata de validitate (5 ani parca) deci trebuie dat din nou dupa aia pt a fi valabil
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby uby_4u on Thu Mar 29, 2007 6:32 pm

daca ai diploma cambridge, si tre' sa dai examen la engleza, iti trece direct 10, fara sa mai dai examenul, mai ales daca ai dimploma cu A ;)
eu o sa-l dau in a 11... pe mine m-a frecat diriga inca din generala :mrgreen: dar am zis s-o las pe mai incolo...
faza misto cu Atestatul de Cambridge e ca este recunoscut in toata lumea (mie asa mi s-a spus la LVA) si e valabil toata viata, pe cand Toefl numai 2ani (asa tin minte :-? )

mai e si Dalf-ul.. bine, ala e de franceza... :mrgreen: diem, ce ma asteapta la vara...

E destul de dificil testul, dar nu imposibil.. din ceea ce mi s-a spus de la niste colegi din LVA am inteles ca listening-ul e cel mai naspa... 8-> da' si apoi..

eu zic ca se merita sa ai asa ceva :D

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby noco on Thu Mar 29, 2007 6:42 pm

cum adica listening :mrgreen:
am mai vazut asta undeva.. asta cum se desfasoara?
se refera la proba orala? (am imbatranit :roll: )
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby MindLord on Thu Mar 29, 2007 6:50 pm

listeningul e fun mai ales pt cei care se uita la filme in engleza o droaie...
bai noco la listening asculti ce vorbesc niste tipi inregistrati si dupa aia ai intrebari ...
gramatica sux in schimb... parerea mea...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby uby_4u on Thu Mar 29, 2007 9:09 pm

m.. depinde de punctul tau forte.. de exemplu... examenul care l-am dat la engleza pt a intra la bilingv mi s-a parut super simpla partea scrisa( Fill in, Word Building, Rephrase.. si inca ceva, am uitat ce :mrgreen: ) ... nu au fost grele exercitiile de gramatica, iar la oral am luat punctaj maxim (bine, acolo iti dadea o imagine si te intreba ce iti inspira, aveai 5intrebari obligatorii + ce mai vroia profa sa te intrebe...)

acum depinde si ce iti cade la listening..
@ noco - MindLord a explicat bine. te pune sa asculti si apoi ai o serie de intrebari.. eventual te intreaba daca esti d'accord cu ceea ce ai ascultat si sa argumentezi..
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby amanda on Thu Mar 29, 2007 10:23 pm

Nu e foarte important sa il ai, cel putin din ce vad in jurul meu. Ce-i drept, colegii care il au luat la nivelul A au 10 la toare examenele de la engleza, pe tot parcursul facultatii. Pentru burse in strainatate nu este obligatoriu pentru ca se organizeaza cursuri intensive de limba inainte de inceperea cursurilor.(Asta spune o colega care vrea sa plece prin Erasmus in Belgia.)
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Nina on Fri Mar 30, 2007 12:55 pm

Ca sa pleci cu bursa Erasmus nu trebuie sa ai nici o diploma de genul asta, se da un examen de limba inainte de a fi admis pentru plecare, si de obicei cei care stiu limba, iau examenul, desi e destul de greu.

Daca iti e util...da, este. Aveam ocazia sa ma inscriu pentru un masterat platit in SUA(adica imi dadeau mmuuuulti bani ca sa studiez acolo) si nu ma pot duce ptr ca tre sa am Toefl parca luat pana pe 1 iunie, iar eu vin in Romania abia dupa 15 iunie. asa ca am ratat trenul asta!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Next

Return to Invatamant