If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

mama cu imprumut

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

mama cu imprumut

Postby ashes on Mon Mar 26, 2007 12:07 pm

ce parere aveti despre femeile care, dintr-un motiv sau altul, accepta sa poarte un copil ca apoi la nastere sa renunte la el, acesta fiind infiat de o pereche care nu poate avea copii? ce fel de femeie poate sa faca un lucru de genul asta? cat de moral este?

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby RuningAway on Mon Mar 26, 2007 12:43 pm

Nu le inteleg...eu n-as putea....mai mult nu stiu ce sa spun
Image
"Lumea e plina de nefericiti ce vorbesc despre fericire"
RuningAway

Descurcaret
Descurcaret

Postby noco on Mon Mar 26, 2007 12:44 pm

mame surogat? hmm.. din punct de vedere legal e cat se poate de ok, moral insa e discutabil.. va dati seama ca o femeie are nevoie ori de tarie de caracter ori de indiferenta (si nevoia sau dorinta de a avea bani) ca sa faca asa ceva.

eu imi doresc sa fiu sanatoasa sa pot sa am copii, dar sa ma gandesc sa-i fac pentru alte cupluri deja e prea mult.

incerc sa-mi mentin mintea deschisa si sa vad binele chiar si acolo unde abia se intrezareste; mama surogat poate fi o solutie pentru multe cupluri.

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Re: mama cu imprumut

Postby Micha on Mon Oct 15, 2007 8:00 pm

asta ii cu doua parti chestiuta.. Uky, tii copilul ala 8 luni apoi il dai cuiva fara sa te mai intereseze soarta lui, o sa aiba alti parinti bla bla. Hai sa incep tot cu partea negativa: da, poate e de judecat chestia asta, cum naiba sa iti dai copilul unor necunoscuti (sau nu, depinde acuma) fara remuscari, fara sa te uiti in urma, il nasti si il pasezi altcuiva. La o adik daca nu vrei un copil in momentul ala si mai tare ti-ar complica viata creca e umpic mai greu sa te atasezi de el, sa il vezi ca pe o mica minune. Cand banii sunt mai importanti decat sufletul ala, de acord, mama aia merita doua perechi de palme si un dus rece. Mai sunt insa si cazurile alea faine cand femeia aia vrea sa ajute pe cineva. Valeu, cazuri is destule cand un cuplu nu poate avea copii din diverse cauze, de ce ar fi de judecat o tipa care duce 8 luni un copil in pantecele ei pt ca apoi sa il dea altcuiva? Faptul ca ea renunta la el, aduce fericire altcuiva, copilului aluia ii va fi bine, ca doar de asta e dorit de acea familie: sa fie ingrijit si rasfatat, alintat si iubit sa se sufoce de atata bine. Pt ca sa fim seriosi, nu orice mort de foame isi permite sa plateasca o mama sa-si doneze copilul. Familiile care fac asta, sunt instarite. Si de ce sa nu aleaga o femeie despre care stiu ce e de capul ei, ca nu se drogheaza, ca are grija de ea in timpul sarcinii, ca nu va iesi un copil cu cine stie ce malformatii sau mai stiu eu ce etc etc? Nush, eu nu prea condamn cazurile astea, ma gandesc ca acel copil va fi unul fericit intr-o noua familie, noii parintii vor fi la randul lor mai fericiti pt ca au pe cien sa rasfete toata ziua, mama de imprumut va fi mai fericita cu ceva bani si daca are ceva constiinta, va fi fericita sa stie ca acel copil al ei o va duce bine. Deci toata lumea iese bine din toata afacerea. :bravooo:
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Re: mama cu imprumut

Postby copilasu_l on Mon Oct 15, 2007 11:44 pm

ashes wrote:ce parere aveti despre femeile care, dintr-un motiv sau altul, accepta sa poarte un copil ca apoi la nastere sa renunte la el, acesta fiind infiat de o pereche care nu poate avea copii? ce fel de femeie poate sa faca un lucru de genul asta? cat de moral este?

Sincer....si eu vreau sa dau peste oastfel de femeie, si sa-mi iau copilul mult dorit acolo unde locuiesc acum. Nu sunt de acord cu ele dar nici nu le condamn(mai bine aleg varianta asta decat un avort)

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Return to Familia si viata in familie