copilasu_l wrote:Habar nu aveti cat "tupeu" iti trebuie. Am trecut prin asta, de doua ori asa ca ....ma scuzati daca nu va accept ideile?! E intrebare retorica nu va obositi sa-mi raspundeti. Am facut-o, ca nu am reusit este alta problema.
parerea mea: nu va mai dati cu parerea in ceva care va depaseste, nu va mai agitati in ceva in care nu stit ca puteit face, nu va mai agitati cand nu puteti nici macar sa va taiati cu lama.
Nu mai condamnati pana nu va puneti in pielea "mea"........vorbim dupa ce ati avut macar o incercare
scz pt marele citat dar si tu vorbesti fara sa fii in cunostinta de cauza. de unde stii ca habar n-avem cat tupeu trebuie??? din pacate stiu chiar foarte bine cat trebuie si cat a lipsit pana era sa mor dintr-o tampenie...de fapt doua...prima a fost cam cum esti tu din cate vad....am fost la juma de pas de moarte si totusi nu k m-am gandit ca cineva va plange dupa mine, nu ca maica-mea sau altii m-ar condamna pentru fapta mea, nu din alte motive. m-am oprit instantaneu. chiar daca cel pe care il iubesti zice ca s-ar si omori pentru tine, io n-as zice sa incerci marea cu degetu bagat in manusa ca se poate sa nu simti cat de plina de rahat e viata (scz again)
doua incercari in cateva luni si mi-e rusine cu ele.si au fost intr-o perioada a vietii "geniala", nu stiam nici ce e bine si nici ce e rau...
ah si apropo copilasu....cum a fost dupa prima incercare...vreo usurare ceva? ma gandesc ca cei care incearca o data cad mai rau in disperare. gandeste-te nu de doua ori, o data inainte sa faci ceva la urmatoarea chestie: oameni care chiar NU MAI AU motive reale in viata sa traiasca ar trebui sa recurga la asa ceva? daca cei care au ramas intr-o pereche de kiloti, i-a parasit nevasta/sotu pe care il/o iubea, nau bani nici de apa, nau casa, sunt bolnavi si risca sa moara in urmatoarea iarna de frig nu recurg la SINUCIDERE, tu de ce ai face-o...sa fim seriosi...din dragoste?! uita-te in jurul tau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in ultimele 3 sapt am auzit de 12 sinucideri NUMAI in media...cazul cu pustiul care s-a aruncat pt profa de romana....as vrei sa ajungi? un caz de sinucidere???zi sincer....si dk ai vreodata nevoie de ceva...ma gasesti aici.
stiu cum e. " Nu mai condamnati pana nu va puneti in pielea "mea" "...nu condamn....niciodata nu condamn. nu-mi pasa ca "doar El nea dat viata"...doar stiu din experienta ca...nu se merita
over & out for now....Moony
"Life is not about the amount of breaths you take, but about the moments that take your breath away"
"cand vine vorba de fericire tin post...fara voia mea"
"..in curand vei vedea viata cu alti ochi..."