Kelso wrote:
In mod normal trebuie luat Postinor2. E cel mai sigur in cazul asta. Toata lumea recomanda pastila asta de "a 2-a zi". Voi stiti cat de mult poate deregla organismul unei femei?! In situatii de urgenta trebuie luat, nu zic nu. O femeie dupa ce este violata intra in stare de soc. Care e senzatia?! Pur si simplu ingheti fara sa stii ce sa faci. Ratiunea se pierde pe drum in situatii de genul asta. Si da, poti fi atat de traumatizata incat sa nu te gandesti la riscul unei sarcini dupa un viol.
In cazul unui act sexual normal trebuie avut grija. Sunt atatea metode ce contraceptie...
Da stiu cat de mult afecteaza corpul femeii, mi-a placut sa ma informez cu privinta la asta. Stiu ca nu este recomandat decat de doua ori pe an, stiu ca produce dereglari hormonale, stiu ca poate produce sangerai asemanatoare menstruatiei. Merci, dar stiu
E normal sa intre in soc, nu cred ca este o placere iar daca tu ca victima esti traumatizata, doctorii\prietenii\familia daca vor gandi vor fi langa tine.
Nu spune nimeni ca nu ai dreptul de a sti motivul pentru care vrea sa faca avort. Din moment ce tu ai contribuit la conceprea copilului este firesc sa stii de ce iubita/sotia ta vrea sa faca un avort.
O femeie ar trebui sa ia in considerare si parerea partenerului dar decizia ii apartine in totalitate. Femeia este cea care poarta in pantece copilul, nu barbatul. Sa o spun pe aia dreapta, barbatul oricand poate sa isi lase balta prietena iar ea ramane sa se chinuie cu copilul. Eh, ce zici de asta?! De ce barbatul renunta la iubita/sotie si in acelasi timp la copil, ca doar nu e facut cu piciorul de la masa?!
Situatii din astea iti pot da cu miile.

Eu nu sunt adepta avortului dar atunci cand o femeie nu are nici un sprijin si imposibilitate materiala, prefera sa aleaga avortul decat sa se chinuie si ea si copilul.
Hai sa nu exageram. Da, sunt "baieteii" care isi abandoneaza iubita si copilul (am caz in familie) dar la fel sunt si "mame" care ii "uita" la maternitate, ii
arunca la gunoi, ii ingroapa de vii.
Cand nu ai pozibilati materiale sau sprijin pentru a creste un copil mai bine te protejezi decat sa ajungi la avort.
Sexul, avortul si complicatiile lui, contraceptia nu mai sunt subiecte tabu. Gasesti informatii peste tot asa ca nu vad de ce trebuie sa se ajunga la avort cand e mult mai simplu sa te protejezi?
"Femeia este cea care poarta in pantece copilul, nu barbatul" - urasc asta. Da, il purtati voi 9luni nimic de comentat dar cine oare devine isterica, cine oare se trezeste la 2noaptea ca atunci va este pofta de...ceva...Si din cate stiu eu, probleme nu sunt decat primele 3 sau 4 luni si la nastere.
Nu va mai dati atat lovite, fiti barbate... ca tot vreti egalitate intre sexe