If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ma voi sinucide....

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby emmy20 on Tue Jan 02, 2007 4:40 pm

nu stiu ce sa zic... :don't-know:
ganduri negre ca >>as vrea sa mor<< sau ... au fost ,dar nu am avut niciodata curajul sa fac asa ceva ,in plus stiu ca sinuciderea nu e solutie ....e cea mai tampita alegere pe care o poate face o persoana ...
in nici un caz nu iti rezolva problemele si apoi le inmulteste pe cele ale celor din jurul tau ..........
viata (oamenii) te aduce deseori la disperare ... vedeti cate cazuri sunt de romani care vin din strainatate si isi pun capat zilelor in tara :( ...trist si sper sa am puterea sa trec cu bine de fiecare data cand va fi greu si sa nu ajung sa imi pierd mintile ....atunci e grav :(

C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby Sweet Insanity on Tue Jan 02, 2007 5:42 pm

Daca tot m-am nascut inseamna ca viata mea are un scop asa ca o sa traiesc pana la capat sa vad ce iese :D
Sunt oameni care tin la mine si la care tin enorm; daca ma sinucid eu vor suferi din cauza asta si nu vreau asta. Nu merita ca altii sa sufere din prostia mea.
Intr-adevar viata asta are multe rele, suferinte, necazuri, dar are si parti bune... pentru ele se merita sa traiesti.
Eeee... am avut si eu la suparari ganduri negre, dar eu cand sunt suparata gandesc si spun numai prostii :P Nu cred sau simt intr-adevar nimic din ceea ce gandesc atunci si nici nu ma tin de cuvant; si imi trece si repede.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby copilasu_l on Thu Feb 01, 2007 5:54 pm

O iubesc mai mult decat viata mea, am s-o iubesc si de acolo de unde voi ajunge, o sa am grija de ea atat cat voi putea. N-am simtit in viata mea asa ceva, n-am ajuns pana la gradul asta de disperare. Poate voi fi considerat las, poate voi fi considerat fricos, poate ca nu stiu sa infrunt o dezamagire dar prefer moartea decat o viata fara ea.

Sa iti amintesti ca te-am iubit mai mult decat viata mea :-h

copilasu_l

membru special
membru special

Postby Kelso on Thu Feb 01, 2007 6:05 pm

Deci nu, nu prin asta demonstrezi ca iubesti, ce Dumnezeului e atat de greu de inteles?! Am sa scriu urmatorul mesaj special pentru copilasu_l, cred ca e singura modalitate de a ii mai transmite ceva.
Nu asa iti arati dragostea, nu prin fapte de genul asta. Sincer, am obosit, am obosit sa duc munci de lamurire cu tine, am obosit sa tot incerc sa iti explic ca nu asa rezolvi situatia in care te aflii. Sunt atatea motive pentru care merita sa traiesti...lumea nu incepe si nu se termina cu o femeie, fie ca acea femeie sunt EU.
Nu are rost sa cautam vinovati....greseli au fost si timpul nu mai poate fi dat inapoi. Uneori, ajungi la concluzia ca e prea tarziu.
Asta nu inseamna ca tu trebuie sa alegi calea asta. Bun, nu te gandesti la tine dar cel putin gandeste-te la ceea ce lasi in urma ta. Sper sa citesti ceea ce scriu eu aici, sper sa te gandesti inainte de a face cea mai mare prostie a vietii tale....
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Fri Feb 02, 2007 12:01 pm

Din pacate am ce povesti, din fericire nu o voi face . :)

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Kelso on Sun Mar 18, 2007 1:26 pm

Am sa mai vin aici cu cateva completari... :D

Eu mi-am pus de multe ori intrebarea: "pentru ce traiesc?!". Culmea ca intrebarea asta imi vine in minte doar atunci cand ma aflu intr-un moment critic. Ca si acum.
Mai demult reusisem sa imi dau niste raspunsuri. Ma gandeam ca ar trebui sa traiesc pentru mine, cu toate ca nu am ajuns niciodata sa cred cu adevarat in ideea asta, cel mai mult am trait pentru cei din jurul meu.

Cand cineva te dezamageste, cand suferi, iti doresti sa dispari. Iremediabil si definitiv. Poate ca ajungi sa iti doresti asta pentru ca durerea e prea mare. Dar trebuie sa inveti sa o depasesti. Cand scriu asta parca incerc sa ma conving pe mine ca trebuie sa gasesc energia si dorinta necesara de a merge mai departe.
De cateva ori mi-a venit un gand in minte: "ce ar fi daca m-as sinucide?!". Apoi am incercat sa alung cat mai repede gandul care nu mi-ar adus nimic bun, constructiv.

Poate ca sunt prea slaba din moment ce nu am avut niciodata curajul sa imi pun capat zilelor. Pe cei care au facut-o ii consider curajosi. Iti trebuie curaj pentru a indeplini acest lucru. Eu nu il am sau poate ca prefer sa lupt decat sa renunt.
Cred ca cei care se gandesc la sinucidere ar trebui sa analizeze mai bine lucrurile sau sa se analizeze pe ei. Nimeni nu merita sa moara. Nici o persoana nu merita ca tu sa te sinucizi doar pentru ca ti-a provocat suferinta. In cele mai multe cazuri cei care vor sa se sinucida o fac atunci cand sufera din dragoste. Toate trec, dar e nevoie de timp si cea mai buna solutie nu e moartea.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby changer on Sun Mar 18, 2007 5:28 pm

aaaa si pe cei care prefera sa indure si sa lupte cum ii crezi ??? :) .Eu unu din punctul meu de vedere mi se pare ca e mai curajoasa persoana care tine piept problemelor decat cea care isi pune capat zilelor din cauza lor
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby One4You2Love on Sun Mar 18, 2007 7:33 pm

Bwei .. care mama naibii vroiai sa te sinucizi pe aici ?
FA-O !!!
Acum vreau sa te vad eu cum o faci .....
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby milisss2 on Sun Mar 18, 2007 7:56 pm

[ot]de ce ...cumva ai uitat cum .. sau vrei metode noi ? :))[/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby copilasu_l on Sun Mar 18, 2007 11:17 pm

Habar nu aveti cat "tupeu" iti trebuie. Am trecut prin asta, de doua ori asa ca ....ma scuzati daca nu va accept ideile?! E intrebare retorica nu va obositi sa-mi raspundeti. Am facut-o, ca nu am reusit este alta problema.

parerea mea: nu va mai dati cu parerea in ceva care va depaseste, nu va mai agitati in ceva in care nu stit ca puteit face, nu va mai agitati cand nu puteti nici macar sa va taiati cu lama.

Nu mai condamnati pana nu va puneti in pielea "mea"........vorbim dupa ce ati avut macar o incercare
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive