If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Femeile iubesc mai mult si mai sincer?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Femeile iubesc mai mult si mai sincer?

Postby Kelso on Sat Mar 17, 2007 11:19 pm

Se spune ca femeile iubesc mai mult si mai sincer decat barbatii.
Si se pare ca asa este, Daca ne referim la numarul de cazuri, am spune ca asa e suta la suta.

Facand o analiza aplicata, femeile au mai multa putere de a simti. Orice. Ele simt mai intens si tristetea, si fericirea, ele iubesc mai adevarat.
Poate parea paradoxal, daca ne gandim la divorturi.
Majoritatea divorturilor sunt initiate de femei.

Tocmai de aceea. Iubind, incerci sa treci peste prima greseala, desi doare foarte tare, mai treci si peste a doua, dar la a treia nu mai suporti, si vrei sa se termine.
Tot tu suferi,e drept, dar i-ai dovedit ca se poate si fara el.
Urmeaza sau nu o noua iubire.

O sa spuna cineva ca prima nu a fost adevarata.
Ba da, a fost. Fiecare iubire e altfel. ASA CUM FIECARE OM E ALTFEL.
Si pe urma, Dumnezeu ne-a facut un dar minunat, uitarea.
Desi femeia iubeste mai mult si mai adevarat, iubirea barbatului e unica. Atunci cand un barbat iubeste, se transforma complet.

Face orice pentru femeia iubita, este tandru, este gelos, paote deveni violent. La despartire, daca vine, el sufera mai mult ca ea.
Pana la urma cine iubeste mai mult si mai sincer?

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sun Mar 18, 2007 10:53 am

NU - nu poti spune... nu ar fi corect.

e stupid sa zici ca FEMEIA iubeste mai mult si mai sincer [sau ca BARBATUL iubeste mai mult si mai sincer] doar bazandu-te pe ceea ce vezi sau pe nu stiu ce statistici.

asta nu se poate zice pt ca depinde de la om la om. asa cum nu zici ca toate femeile-s :cenzurat: sau ca toti barbatii sunt niste :cenzurat: [inlocuiti cu ce termen doriti voi], asa nici despre partea sentimentala nu poti spune ca cei de sex M/F iubesc mai mult, mai sincer, mai intens.

parerea meA :D
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby jADI on Sun Mar 18, 2007 11:31 am

NUUU. :-t Femeia iubeste mai mult decat barbatul.

jADI

Bebelush
Bebelush

Postby p3g@s on Mon Mar 19, 2007 11:42 pm

eu tin cu nenea adminel... pentru ca..in caz ca nu se stie...si astia cu prelungiri in pantaloni plang , sufera , nu mananca , nu ies din casa , nu pot sa stea 5 minute fara sa sune , si asa mai departe...din cauza chestiei alea care ne da fluturasi in stomac(sau in cazul meu...gandaci de bucatarie ...) ...

Parerea mea..
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby MindLord on Tue Mar 20, 2007 1:49 pm

iar ne apucam sa generalizam aici ? :))

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Tue Mar 20, 2007 2:34 pm

S-a ajuns la o concluzie tampita :D Barbatii iubesc la fel ca si femeile, insa dupa ce sufera o dezamagire foarte mare, tind sa nu mai aiba incredere in nimeni, sa caute numai fete care le cad usor in plasa... Sunt si unii care iubesc la fel de intens de mai multe ori, dar sunt cam rarute cazurile. Oricum nu se poate spune ca femeile iubesc mai mult, mai intens sau mai sincer... Eu cred ca iubesc amandoi in egala masura...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby MTZ on Thu Aug 02, 2007 3:24 pm

nu este o regula pentru cine si cat iubeste....nu iubeste sexul...iubeste sufletul
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Thu Aug 02, 2007 3:44 pm

nu..iubesc la fel...dar ele sunt mai grijulii si mai calde.
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby axel on Thu Aug 02, 2007 4:01 pm

nu cred ca se poate face o comparatie intre modul in care iubeste o femeie si cel in care iubeste un barbat!pot iubi amandoi la fel de mult si sincer,ceea ce difera este modul in care o arata.noi femeile vrem sa ii aratam barbatului de langa noi mai mereu treaba asta fara sa ne gandim ca "bai stai ca poate il sufoc",pe cand barbatii stiu un asi buna-o iubesc pe femeia asta si o sa ii reamintesc din cand in cand treaba asta ca nu cumva sa uite,dar nu zi de zi,ora de ora...........
avand nevoie excesiva de protectie,atentie etc poate de aia ni se spune ca iubim mai mult.....dar nu e asa ...noi ne aratam aceste nevoi pe cand barbatii le tin acolo ascunse sa le vada doar ei
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Alinutza_19 on Thu Aug 02, 2007 8:57 pm

nu cred ca femeile iubesc cel mai mult..ele arata ca iubesc si de aceea se ajunge la concluzia cateodata gresita ca ele iubesc mai mult...barbatii iubescc si ei..dar in felul lor...pot iubi intens o femeie fara insa sa o arate sau sa arate prin gesturi subtile....sau gesturi normale...
concluzia e ca toti iubim la fel de mult...dar ne exprimam diferit...in functie de felul si caracterul nostru...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Next

Return to Alte discutii despre sentimente