If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ingeri si demoni,codul lui da vinci.

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Ingeri si demoni,codul lui da vinci.

Postby ^Angel^ on Wed Aug 24, 2005 1:04 pm

Am citit aceste carti,sunt foarte interesante,dar iti cam zdruncina credinta,nu in Dumnezeu,ci in biserica.Chiar daca stiu ca Biserica este foarte corupta,am fost surprinsa sa aflu cate secrete ascunde Biserica.Sa stiti ca am verificat datele din codul lui da vinci,cei care au citit cartea stiu despre ce vorbesc.am verificat cina ce de taina a lui da vinci cat si alte picturi ale lui si am ramas uimita gandindu-ma ca am mai vazut acele picturi si nu am vazut nimic ciudat in ele pana acum.Voi ce credeti?Oare este adevarat ce scrie Dan Brown?

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Wed Aug 24, 2005 1:37 pm

pentru aceia dintre voi care doresc sa citeasca cartea, dar nu au posibilitati materiale de a o cumpara noi v-o oferim in format electronic si in limba romana:

http://www.discuta-liber.com/divs/da_vinci.rar
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby guiness on Thu Aug 25, 2005 1:10 am

merci cristi de ajutor, chiar benefic linkul

n-am citit, dar care-i faza cu masa cea de taina?

ce ati mai citit pe-acolo interesant?

nice thing to know!

great ideea angel

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby ^Angel^ on Thu Aug 25, 2005 3:30 pm

in cina cea de taina in dreapta lui Iisus,este o persoana,roscata,de gen feminin(e verificata informatia)care se pare ca ar fi Maria Magdalena.e mult de povestit despre asta.se zice ca apostolii Lui erau revoltati ca Maria Magdalena era f apropiata de Iisus si ca uneori se sarutau.acum,citeste si tu cartea si da cu parerea.in carte practic se pomeneste despre latura pamanteasca a lui Iisus si despre o presuppusa relatie cu Maria Magdalena cu care ar fi avut si copii.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Chagrin on Sat Aug 27, 2005 10:51 pm

am citit cartea ieri , dupa ce am nimerit intamplator pe pagina aceasta ...mai auzisem de ea de la niste amici si imi promisesem sa o citesc candva , fara a fi insa foarte interesata ...
dar ieri , dupa ce am apucat sa citesc primele pagini nu am reusit sa ma mai opresc pana nu am terminat , desi asta a insemnat sa stau cateva ore bune cu ochii pironiti in monitor (multumesc lui snappy pt formatul electronic ...este f util :) )
mi s-a parut de-a dreptul interesanta ...si de ce n-ar fi adevarat ?
mi se pare original punctul de vedere in ceea ce priveste importanta partii feminine in cadrul religiei . De ce nu ar fi adevarat ca dezechilibrul intre sacrul feminin si cel masculin sa fie sursa situatiei actuale a lumii ?
nu sunt feminista dar ideea sustinuta de autor mi se pare destul de credibila , si eu una sunt gata sa cred in asa ceva
in plus ....sunt inca o gramada de lucruri pe care nu le stim sau nu le vom sti niciodata , dar asta nu inseamna ca ele nu sunt adevarate sau cu atat mai putin ca nu exista, nu ?

"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby guiness on Tue Aug 30, 2005 6:30 am

bullshit, toata cartea
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby ^Angel^ on Tue Aug 30, 2005 9:16 am

poate ne spui si de ce...
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ashes on Thu Sep 01, 2005 6:22 pm

exista un documentar facut special pentru a lamuri niste aspecte din cartea asta.. il gasiti foarte usor pe net.. (stiti voi unde :D) si cred eu ca explica foarte multe :D
intr-adevar, cartea e foarte buna, dar sa nu uitam ca totusi e carte :P
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Thu Sep 01, 2005 6:29 pm

daca ne-ai zice si numele documentarului ;)
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ashes on Thu Sep 01, 2005 6:32 pm

pai.. eu am cautat "The daVinci Code" .. si.. il are muuuuuuulta lume :D