am citit cartea ieri , dupa ce am nimerit intamplator pe pagina aceasta ...mai auzisem de ea de la niste amici si imi promisesem sa o citesc candva , fara a fi insa foarte interesata ...
dar ieri , dupa ce am apucat sa citesc primele pagini nu am reusit sa ma mai opresc pana nu am terminat , desi asta a insemnat sa stau cateva ore bune cu ochii pironiti in monitor (multumesc lui snappy pt formatul electronic ...este f util

)
mi s-a parut de-a dreptul interesanta ...si de ce n-ar fi adevarat ?
mi se pare original punctul de vedere in ceea ce priveste importanta partii feminine in cadrul religiei . De ce nu ar fi adevarat ca dezechilibrul intre sacrul feminin si cel masculin sa fie sursa situatiei actuale a lumii ?
nu sunt feminista dar ideea sustinuta de autor mi se pare destul de credibila , si eu una sunt gata sa cred in asa ceva
in plus ....sunt inca o gramada de lucruri pe care nu le stim sau nu le vom sti niciodata , dar asta nu inseamna ca ele nu sunt adevarate sau cu atat mai putin ca nu exista, nu ?
"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"