If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce NU va place la barbati

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Ce NU va place la barbati

Postby noco on Sat Mar 17, 2007 7:28 pm

nu-mi plac barbatii agramati
nu-mi plac libidinosii (cred ca pot avea orice femeie, oricand si oricum)
nu-mi plac cei ce poarta kilograme de aur
nu-mi plac manelistii (hai sa zic inraiti care ar fredona si in pat pe domnu guta..e chestie de gust)
cei care dupa fiecare cuvant decent isi baga ....

ohoo..mai sunt.. mai scrieti si voi fetelor. :mancand:

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby amanda on Sat Mar 17, 2007 7:58 pm

adaug la ce ai scris tu ca nu-mi plac

- cei care se lauda pentru orice nimic pe care il fac si vor sa-i lauzi si tu pentru acelasi nimic
- cei care cred ca sunt martiri daca au renuntat o data la un meci cu amicii ca sa fie cu tine
- cei care nu accepta ca poti sa stii mai bine decat ei cate ceva
- cei care se incapataneaza sa-ti demonsteze ca sunt "tari" desi dupa aceea au nevoie de tratament de recuperare
- cei care se imbraca in trening cand ies cu amica(iar ea este imbracata la sacou)
- cei care nu stiu sa asorteze cravata la camasa(camasa roz si cravata violet sunt un must have :)) cu Doamne fereste! alaturi), sacoul la pantaloni si incaltarile la restul si in general cei care nu stiu cum sa se imbrace
- cei care poarta bijuterii(inele, bratari, cercei, lanturi). Bijuteriile sunt pentru femei.
- cei care nu au grija de kilogramele in plus sau in minus pe care le au sau nu le au
- cei care se dau cu parfum/aftershave in exces
- cei care nu stiu sa foloseasca tacamurile
- cei care au mintea limitata dar/si care emit judecati de valoare fara valoare

sa mai adaug? :))
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Kelso on Sat Mar 17, 2007 8:04 pm

Nu imi plac cei ingamfati, care au o parere mult prea buna despre ei si care se cred zmei.

Nu imi plac cei care sunt excesiv de egoisti. Toti suntem egoisti dar pana intr-un anumit punct.

Nu imi plac cei care n-au nici o treaba cu gramatica. Imi place ca un barbat cu care port o discutie, fie ea si pe net, sa stie sa scrie. Ma enerveaza cei care cunosc alte limbi straine perfect dar limba materna, pauza.

Nu imi plac cei care vorbesc non-stop despre fotbal, masini si sex. Sunt barbati care nu cunosc subiecte de discutie in afara de astea 3.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby Micha on Tue Mar 20, 2007 2:21 pm

- parul pe piept :))
- sa fie prea plini de ei si au impresia ca nimeni nu le poate rezista
- sa manance seminte pe strada
- sa vorbeasca prea zgomotos cand in jur mai sunt si altii si nu e atmosfera de asa natura sa permita panarama
- daca e prea limitat in gandire
- nu-mi place parul neingrijit sau gelul (spuma) in exces
- la faza cu treiningul, amanda ai toata aprobarea mea; mi se pare oricum naspa sa iesi in treining in oras, nu conteaza ca esti cu prietena si ea e aranjata la 4 ace sau esti singur ori cu baietii
- nu-mi place ca un tip sa fumeze pe strada
- care exagereaza cu "tandreturile" in public (ceva de genul lins pe jumate de fata si mana pe sub sutienul tipei)
- sa se laude cu partidele lor din ultima saptamana si sa vbeasca urat la adresa tipelor cu care au fost sau celor care au fost mai destepte decat ei si nu le-au putut vraji
- nu-mi place sa vad un tip purtand pantalonii f lasati, cu turul pana pe la genunchi
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby ^Angel^ on Wed Mar 21, 2007 10:54 am

-barbatii care isi lasa sa creasca unghia de la degetul mic pentru a se putea scobi mai bine in ureche
-barbatii care nu au nici o treaba cu igiena
-plus ce e scris mai sus :D

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby One4You2Love on Wed Mar 21, 2007 11:43 am

[ot]Nici mie nu-mi plac barbatii :D De nici un fel. :P Indiferent de defecte sau calitati , pentru mine toti sunt defecti .... iar majoritatea degeaba (aici ma includ si eu)[/ot]

---[ noco = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Return to Ce e-n mintea fetelor ?