Are o relatie cu un barbat insurat. Si nu e vorba doar de o aventura din moment ce relatia lor dureaza de mai bine de 5 ani.
Nu am condamnat-o niciodata. Nu stiu de ce. In schimb, mi-a fost mila de ea si de tot chinul pe care l-a dus atatia ani.
E destul de ciudat pentru ca el le iubeste pe amandoua si nu poate renunta la nici una. In afara de asta, la mijloc mai este si un copil. A tot sperat ca el va divorta dar tot nu s-a ajuns pana aici. De ce?! Raspunsul a fost foarte clar: "imi iubesc sotia, imi iubesc copilul, nu vreau sa ajunga in situatia de a suferi in urma unui divort dar totusi nu pot trai nici fara tine". Straniu, as zice.
In primul rand mie mi se pare un rol destul de traumatizant pentru o femeie. Acela de a fi pe locul 2, ideea de a il imaparti cu alta, etc.
In al 2-lea rand ma gandesc la femeia inselata [ in situatia de fata, constienta ca sotul o inseala ], mie nu mi se pare corect fata de acea persoana. Orice femeie este ingrozita de faptul ca ar putea fi inselata de partener. Totusi unele accepta situatia.
Cherry wrote:In general un barbat isi alege o amanta doar pentru ca nu e satisfacut de femeie...
Aici iti dau dreptate. Barbatii care nu au acasa ceea ce isi doresc, cauta in alta parte. Cred ca asta ar fi cea mai plauzibila scuza. Si monotonia cred ca are partea ei de vina.
Cherry wrote:In cazul in care nu si-ar mai iubi sotia deloc si nu ar mai avea treaba cu ea ar divorta...
Asa e numai ca unii nu divorteaza din cauza ca sunt obisnuiti sa traiasca alaturi de partener chiar daca nu au o viata prea stralucita impreuna. Un alt motiv ar fi faptul ca prefera sa se sacrifice pentru copii.
In principiu ma gandesc ca o femeie ar trebui sa fie constienta de ceea ce implica o relatie cu un barbat insurat. Multora le convine pentru ca au libertatea pe care si-o doresc iar amantul este cel care le satisface capriciile in schimbul unei partide de sex....
Totusi.... relatiile care dureaza cativa ani nu cred ca se mai limiteaza doar la partea sexuala ci si la niste sentimente.....

) dar sunt unele cazuri in care amanta afla abia peste ceva timp ca e cea de pe locul 2.
fac tema la logica.[/ot]