If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

casatoria si divortul

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

casatoria si divortul

Postby marepreot on Wed Mar 14, 2007 6:14 pm

Intre barbat si sotie apar certuri deoarece:
vin din medii diferite.
au religie diferita.
au varste necompatibile.
situatia materiala este precara.
spatiul de locuit de multe ori este prea mic si in comun cu altii.

Am constatat ca varsta la care se intemeiaza o familie este foarte importanta. Multi tineri spun ca mai au timp pana sa se insoare deoarece vor sa-si traiasca viata, iar copii apar dupa 30 de ani si cand ajung la adolescenta parintii sunt la o varsta prea departata ca sa-i mai poate intelege, si ca sa aiba putere financiara pentru a le putea satisface nevoile. Iar bunicii sunt muult prea in varsta ca sa-i mai poata controla!

marepreot

Bebelush
Bebelush

Postby copilasu_l on Wed Mar 14, 2007 6:22 pm

[ot]Asa, bun.....si?! [/ot]
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Re: casatoria si divortul

Postby Kelso on Wed Mar 14, 2007 6:49 pm

Pentru inceput :s191:

marepreot wrote:vin din medii diferite.

Nu stiu daca asta are vreo importanta, cel putin eu nu pun baza in asta. Conteaza cum se inteleg cele 2 persoane, nu mediul din care provin.

marepreot wrote:au varste necompatibile.

Asta poate fi o problema. Depinde foarte mult de diferenta de varsta. In cazul in care intre ei este o diferenta mai mare de 10 ani, da, pot aparea destule probleme. De ce?! Pentru ca fiecare vede lucrurile intr-un mod diferit. Ea la 22 de ani isi doreste sa se realizeze profesional, avand in acelasi timp o relatie stabila cu el iar el isi doreste copii s.a.m.d. Conteaza uneori varsta, perspectivele fiecaruia, modul de gandire si manifestare. Totusi, nu intotdeauna varsta reprezinta un impediment. :)

marepreot wrote:situatia materiala este precara

Ce conteaza situatia financiara?! Nu inteleg de ce toata lumea se tot agita pe tema asta. Nu avem o situatia materiala stralucita. Si ce?! Avem 2 maini, 2 picioare, putem munci nu?! Nimeni nu o sa vina sa ne bage noua in traista daca nu depunem nici un efort. E adevarat ca nu este atat de usor dar nu este nici irealizabil. :P

marepreot wrote:spatiul de locuit de multe ori este prea mic si in comun cu altii.

Daca esti la inceput de drum si esti nevoit sa locuiesti cu parintii tai sau ai persoanei iubite trebuie sa depui niste eforturi si sa faci in asa fel incat sa te intelegi bine cu restul persoanelor cu care locuiesti. Trebuie sa te adaptezi si sa inveti sa ii accepti pe cei de langa tine.... indicat este ca un cuplu sa aiba o locuinta proprie dar si asta se poate realiza in timp.

Nu merg pe ideea ca un copil ar trebui facut dupa 30 de ani. Copilul ar trebui sa apara cand cei 2 se simt pregatiti. Indiferent de varsta parintele ar trebui sa isi inteleaga copilul si sa ii fie mereu alaturi. Mentalitatile difera iar parintele trebuie sa se gandeasca la mai multe aspecte, si el la randul lui a fost adolescent asa ca nu vad de ce copilul ar trebui sa ajunga in situatia de a se simti neinteles. :s099:

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby violeta on Sun Jul 29, 2007 11:25 am

la tot ceea ce a fost scris mai sus as mai adauga si aparitia unei a treia persoane, adica a amantei/amantului..se intampla fosrte des in zilele noastre asa ceva si foarte multe persoane renunta la casnicia lor pentru amant/amanta.
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Sun Jul 29, 2007 1:16 pm

Şi apoi răm

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Return to Momentul Adevarului