If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Amanta are dreptul la fericire?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Amanta are dreptul la fericire?

Postby Kelso on Wed Mar 14, 2007 5:11 pm

Cuvantul "amanta" multora ne creeaza repusie. Invinovatim acea femeie care s-a indragostit de un barbat insurat. Ne gandim ca ea este distrugatoarea de casnicii. De fapt incercam sa ne punem in locul femeii inselate si stim ca sentimentul nu este unul placut.
Totusi...amanta nu are dreptul la fericire?
Ce parere aveti?! Ea nu merita sa fie fericita?!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Wed Mar 14, 2007 5:34 pm

nu - nici amanta, nici cel ce isi inseala sotia/iubita/sau ce o fi. [a se citi la cazul general, indiferent ca vorbim de amanta sau amant]

eU cam detest inselatul...
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby One4You2Love on Wed Mar 14, 2007 5:37 pm

Amanta este cea mai buna SOTIE

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby ashes on Wed Mar 14, 2007 5:45 pm

toti spunem ca nu o sa ajungem niciodata in situatia de a fi a doua persoana, dar never say never, nu poti sa stii ce te-asteapta maine, si prin ce circumstanta absurda ajungi in situatia asta.

acum ipotetic vorbind, toata lumea are dreptul la fericire (am zis ipotetic pt ca practic se exclud fostii iubiti sau prieteni rautaciosi :mrgreen: ), implicit si amanta. nu in topicul asta discutam moralitatea sau motivele pentru care este amanta, dar este clar, ca in relatia respectivului scartie ceva, si inca foarte mult, din moment ce are pe altcineva. si acum how's to blame?

kelso zicea ca invinovatim femeia pentru ca s-a indragostit de barbat insurat. de parca barbatul e luat pe sus si violat :s103: ..poate sunt eu defecta (foarte probabil :D), dar in locul femeii asteia putea sa fie oricare alta, tipul oricum ar fi inselat si avut alta relatie in afara de aceea cu sotia lui. ca s-a nimerit sa fie tipa aceasta (care acum devine amanta), e altceva, dar nu e ea o home wrecker. bine, asta nu o inseamna ca ea nu are nici o vina, amandoi au partea lor.

si da, are si ea dreptul la fericire. (ma rog, fericire impropriu spus, stare de bine, siguranta & co., dar nu fericire pt ca nu exista) dar poate ca pe ea asta o face fericita (din punctul meu de vedere fericita cu altcineva ..de preferat necasatorit). naiba stie, din moment ce accepta situatia asta, nu?
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Re: Amanta are dreptul la fericire?

Postby copilasu_l on Wed Mar 14, 2007 5:53 pm

Kelso wrote:Cuvantul "amanta" multora ne creeaza repusie.

La mine e mai mult decat o repulsie, cred ca as defini ca scarba acea senzatie.

Invinovatim acea femeie care s-a indragostit de un barbat insurat. Ne gandim ca ea este distrugatoarea de casnicii. De fapt incercam sa ne punem in locul femeii inselate si stim ca sentimentul nu este unul placut.

Daca nu stie ca el este insurat nu prea ai de ce sa o invinovatesti si nici casnicia altuia nu o distruge. Toata treaba se schimba in momentul in care ea stie ca el este insurat, stie ca acea casnicie nu va avea un final fericit si aici o condamn.

Totusi...amanta nu are dreptul la fericire?
Ce parere aveti?! Ea nu merita sa fie fericita?!

Are dreptul la fericire dar oare chiar nu putea sa-si gaseasca pe unul care sa fie singur?! Isi cladeste fericirea ei pe nefericirea alteia?! Oare ei ii place sa fie a cincea roata la caruta?!

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby ela on Wed Mar 14, 2007 6:53 pm

Da, are dreptul la fericire, asa cum toti vrem lucrul asta. Poate ca e bine sa stim si motivul pentru care sotul/sotia inseala.
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Cherry on Thu Mar 15, 2007 1:33 am

Nu cred ca fericirea se rezuma la a fura sotul/sotia altcuiva... Asa ca nici nu se pune problema, cel putin in mintea mea, nu se pune problema fericirii in situatia asta. In general amantii sunt pentru relatii sexuale nu pentru iubire...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby p3g@s on Thu Mar 15, 2007 10:54 am

Cherry wrote: In general amantii sunt pentru relatii sexuale nu pentru iubire...

asta sa mor de o inteleg.... adica amanta cand se indragosteste de ala vrea numai sex si ala caruia ii cade cu tronc numai la ce are sub lenjerie se gandeste....real deeep bre :P

Amanta...parerea mea...daca stie in ce s-a bagat... tre sa incerce sa-si caute fericirea in conditiile in care si le-a creat... de ce sa n-aiba dreptu asta...poate le place la amandoi situatia nu ? ... oricum parerea mea e alta dar zic si eu asa... oare chiar nu merita deloc ?
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby changer on Thu Mar 15, 2007 11:10 am

@Cherry :)) nici chiar asa nu este ;)
pai gandind dintr-o perspectiva ea ca femeie are dreptul numa sa stie sa o intretina (fericirea) si cel putin sa nu faca in asa fel incat sa distruga casnicia persoanei de langa ea (asta in cazul in care tipu respectiv este condamnat adica insurat :D )
din alta pierspectiva mnu prea ar merita ; pentru ca sunt multe sanse sa destrame o casnicie in care eventual pot fi implicati si copii si e cam dureroasa situatia in care copii raman fara tata din cauza amantei....
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Cherry on Thu Mar 15, 2007 1:47 pm

Mai, in general o femeie nu se indragosteste de un barbat insurat si apoi sa incerce sa isi gaseasca fericirea alaturi de el. Nu poate visa la o familie si copii cu el pentru ca el are deja... In general un barbat isi alege o amanta doar pentru ca nu e satisfacut de femeie... In cazul in care nu si-ar mai iubi sotia deloc si nu ar mai avea treaba cu ea ar divorta...
Iar o femeie nu accepta sa fie amanta sperand ca ala o sa divorteze candva... nu poate visa la fericire atata timp cat ala e casatorit

Logic ca un barbat casatorit vrea numai ce are ea sub lenjerie... Daca ar iubi-o cu adevarat atunci ar fi divortat >:p
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Next

Return to Alte discutii despre sentimente