toti spunem ca nu o sa ajungem niciodata in situatia de a fi a doua persoana, dar never say never, nu poti sa stii ce te-asteapta maine, si prin ce circumstanta absurda ajungi in situatia asta.
acum ipotetic vorbind, toata lumea are dreptul la fericire (am zis ipotetic pt ca practic se exclud fostii iubiti sau prieteni rautaciosi

), implicit si amanta. nu in topicul asta discutam moralitatea sau motivele pentru care este amanta, dar este clar, ca in relatia respectivului scartie ceva, si inca foarte mult, din moment ce are pe altcineva. si acum how's to blame?
kelso zicea ca invinovatim femeia pentru ca s-a indragostit de barbat insurat. de parca barbatul e luat pe sus si violat

..poate sunt eu defecta (foarte probabil

), dar in locul femeii asteia putea sa fie oricare alta, tipul oricum ar fi inselat si avut alta relatie in afara de aceea cu sotia lui. ca s-a nimerit sa fie tipa aceasta (care acum devine amanta), e altceva, dar nu e ea o home wrecker. bine, asta nu o inseamna ca ea nu are nici o vina, amandoi au partea lor.
si da, are si ea dreptul la fericire. (ma rog, fericire impropriu spus, stare de bine, siguranta & co., dar nu fericire pt ca nu exista) dar poate ca pe ea asta o face fericita (din punctul meu de vedere fericita cu altcineva ..de preferat necasatorit). naiba stie, din moment ce accepta situatia asta, nu?