If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Stii sa lupti pentru iubire?

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Postby copilasu_l on Wed Feb 14, 2007 11:32 am

@love_looser - Locul 2 in viata fetei\femeii pe care o iubesti este mereu locul pierzatorilor. Stii, eu nu vreau sa mai "alerg" dupa iubire, vreau sa merg pas la pas cu ea fara sa ma grabeasca nimeni si de regula am dat to ce am putut, tot ce am avut(chiar daca a fost bun sau rau). NU, nu a fost primul "lucru" pe care l-am pierdut dar nici nu mai vreau sa pierd. Sa pierd onorabil? Cand iubesti si nu esti iubit nu exista onorabil, esti in stare sa faci orice doar sa stii ca este\va fi langa tine[In dragoste si in razboi nu exista reguli], stii ca tot ce vrei este sa o\il ai langa tine iar restul lumii nu mai conteaza :rosii:

copilasu_l

membru special
membru special

Postby emmy20 on Wed Feb 14, 2007 8:01 pm

NU deoarece nu vreau sa lupt :) am pus "." (punct) demult la acest capitol si nu ma mai intereseaza :) ...
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby One4You2Love on Thu Mar 08, 2007 11:53 am

Da, stiu sa lupt pentru iubire si al dracu sa fiu daca ma voi opri vreodata. Orice s-ar intampla .... nu ma voi opri vreodata din iubit sau din luptat pentru iubire.
Iar de data asta chiar se merita sa lupt

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby hybrid on Fri Apr 13, 2007 12:18 pm

nu ma lupt pt iubire
Image
hybrid

Invatacel
Invatacel

Postby RuningAway on Fri Jun 08, 2007 9:39 am

Iubirea in sine e o lupta. Cand spui ca nu lupti inseamna ca nu iubesti. Punct si de la capat :D

Image
"Lumea e plina de nefericiti ce vorbesc despre fericire"
RuningAway

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Ce-i iubirea ?!?