If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum sa traiesti sanatos?

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Postby Cherry on Sat Jan 14, 2006 3:30 am

Eu nu imi doresc sa traiesc prea mult. Nu vreau sa ajung 'o baba in carlig' si sa ii stresez pe cei din jur. Insa sunt foarte atenta la ceea ce mananc. Tin posturile mari si ma simt mult mai bine cand nu consum carne.
Tutunul dauneaza grav sanatatii. Adevarat! Se spune k zilnic, 1000 de oameni se lasa de fumat murind din cauza tutunului :D
Alcoolul nu cred k dauneaza decat alcoolicilor. Nu cred k vinul dauneaza. E atat de bun fiert!! :D LA urma urmei e facut din struguri...adik fructe, care sunt recomandate.

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby andreeam on Sat Jan 14, 2006 4:06 pm

[ot] incerci sa te incurajezi singura ? :)))[/ot]
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ncg_15 on Sat Jan 14, 2006 5:24 pm

Total deacord cu cele enumerate mai sus :) dar ... sa nu uitam si de STRES,care incet ,incet ,ucide toate celulele nervoase ...bla bla bla...
si atunci ,tot corpul tau frumos in care ai bagat doar legume si lai tot chinuit pe la sala de sport ......saaa duuus :(
Deci sa nu uitam se ne facem si viata fericita ;)

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby onix on Fri Dec 29, 2006 12:53 pm

Mi-a fost lene sa traduc din engleza asa ca pun direct asa textul (articol gasit pe net)...:

What Happens To Your Body If You Drink A Coke Right Now?

Have you ever wondered why Coke comes with a smile? It
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby suzurann on Tue Mar 06, 2007 8:44 am

Echilibru fizic,psihic si spiritual te va duce pina la 101 ani de vultur.
That"S what I like to belive,I hope Im right....

suzurann

Invatacel
Invatacel

Postby amanda on Wed Mar 07, 2007 12:41 am

100 de ani? Te duci la un azil/pension, stai toata ziua la taclale, te tratezi cum simti ca parca te deranjeaza ceva(adica la primele simptome), nu iti faci griji, nu te gandesti prea mult la ziua de maine(cu cat mai putin, cu atat mai bine), mananci la ore fixe, cantitati rezonabile, mancare 100% naturala, bei multa apa, dormi, faci sport, faci numai ce-ti place si sigur traiesti mai mult decat in conditiile normale. Sa nu uitam: nu fumezi, nu pierzi noptile, nu bei cafea, nu bei Cola, nu mananci de la Mac, nu consumi prea mult zahar,... si daca poti sa nu mananci nimic e ideal! Sigur nu bagi nimic toxic in organism.

Nu in ultimul rand nu trebuie sa gandesti negativ si sa te plangi. Senin si cu mintea limpede si la 100 de ani mai rar dar se poate! :)

P.S.: Nu vreau sa ajung la 100 de ani dar nici nu cred ca am sanse.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Sanatatea si bolile