[ot] Era cu ghilimele. [/ot]
Cat le mai place oamenilor sa-si distruga credintele si apoi intra in criza pentru ca nu le mai au si creeaza altele. Presupunand ca Biblia si crestinismul sunt minciuni si ca oamenii au fost orbiti cand le-au urmat si ca asta e cea mai tare campanie de dezinformare care s-a facut vreodata tot nu pricep de ce trebuie sa se demonteze daca functioneaza atat de bine(nu confundati ortodoxismul cu institutia catolica)! Daca exista o cale sa fie pace si liniste de ce se trezesc unii sa caute dovezi contra? Si ce daca as fi crezut si acum ca Pamantul e plat si ca daca merg mai departe am sa cad de pe el??? Progresul! Bun. Si la ce imi foloseste ca azi stiu cati sateliti are Jupiter si ca pot sa-mi planific o vizita in cosmos si sa imi cumpar teren pe Luna? Nu sunt nici mai linistita, nici nu am mai putine probleme, nici nu am devenit altceva decat erau stramosii care habar n-aveau de ele. Mie imi rezulta ca incercarea de demontare a credintelor si miturilor nu aduce nimic bun omului la nivelul spiritual(adica unde conteaza). Si pentru oamenii simpli e nevoie de explicatii simple, din viata lor, cu imagini iar oamenii nostri sunt simpli.
Presupunand ca s-ar demonstra stiintific ca noi suntem facuti de extraterestri si ca din cauza asta suntem unii mai negri, mai galbeni sau mai albi. Ar ajuta pe cineva asta sa traiasca mai linistit? Mie mi-e greu sa cred.

Ho, mai, ca nu te-a injurat. "Nu va mai legati de Iisus!"