If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Descoperirea mormantului lui Iisus

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Postby amanda on Fri Mar 02, 2007 4:13 pm

[ot] Era cu ghilimele. [/ot]

Cat le mai place oamenilor sa-si distruga credintele si apoi intra in criza pentru ca nu le mai au si creeaza altele. Presupunand ca Biblia si crestinismul sunt minciuni si ca oamenii au fost orbiti cand le-au urmat si ca asta e cea mai tare campanie de dezinformare care s-a facut vreodata tot nu pricep de ce trebuie sa se demonteze daca functioneaza atat de bine(nu confundati ortodoxismul cu institutia catolica)! Daca exista o cale sa fie pace si liniste de ce se trezesc unii sa caute dovezi contra? Si ce daca as fi crezut si acum ca Pamantul e plat si ca daca merg mai departe am sa cad de pe el??? Progresul! Bun. Si la ce imi foloseste ca azi stiu cati sateliti are Jupiter si ca pot sa-mi planific o vizita in cosmos si sa imi cumpar teren pe Luna? Nu sunt nici mai linistita, nici nu am mai putine probleme, nici nu am devenit altceva decat erau stramosii care habar n-aveau de ele. Mie imi rezulta ca incercarea de demontare a credintelor si miturilor nu aduce nimic bun omului la nivelul spiritual(adica unde conteaza). Si pentru oamenii simpli e nevoie de explicatii simple, din viata lor, cu imagini iar oamenii nostri sunt simpli.

Presupunand ca s-ar demonstra stiintific ca noi suntem facuti de extraterestri si ca din cauza asta suntem unii mai negri, mai galbeni sau mai albi. Ar ajuta pe cineva asta sa traiasca mai linistit? Mie mi-e greu sa cred.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Fri Mar 02, 2007 4:27 pm

heloooo ...crestinismul nu a fost nicidata o forma de pace ! nu cred ca e nevoie sa mai amintesc .. si credinta catolica e tot crestina !
Faza e ca daca se dovedeste ceva, totul pica, si ne debarasam de niste minciuni pe care le caram in spate in general fara sa ne dam seama macar.

mai linistit ? ... hmmm ...macar am sti adevarul !
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Nina on Fri Mar 02, 2007 10:37 pm

am citit si eu intr-un ziar de aici stirea asta...........si nu mi se pare chiar asa fantastica.....;poate fi doar o coincidenta de nume, pentru ca n-or fi fost Iisus si Maria Magdalena singurii cu aceste nume din acea perioada.

Cine stie care o fi adevarul!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby ela on Sat Mar 03, 2007 12:42 am

Sigur nu este vorba despre o informatie de senzatie, dupa care va urma si un film cu acelasi subiect?
Pentru mai multa mediatizare trebuia sa apara un element iesit din comun.
De crezut nu cred in ce s-a spus, tocmai un regizor a descoperit mormintele mmm...greu de crezut.
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Sweet Insanity on Sat Mar 03, 2007 6:17 pm

Eu cred ca prea se hazardeaza lumea cu descoperirea asta. Oricum, cercetatori fara legatura cu biserica au spus ca scrisul acela s-ar putea sa fie simple zgarieturi care stimuleaza prea tare. imaginatia argheologilor si lingvistilor. Dar din aceasta publicitate multi castiga. Nu tin nici cu preotii care se dau de ceasul mortii ca sa se nege afirmatiile astea, nici cu cei in total d eacord, nici cu cei care dau pe langa zicand ca numai spiritul s-a inaltat, corpul a ramas pe pamant etc, dar asupra descoperirilor momentan nimeni nu are dreptul sa se pronunte 100% sigur. Consider ilogic ca acei oameni care se presupune ca au vrut sa minta omenirea cu existenta lui Iisus ar fi fost atat de fraieri sa lase dovezi precum mormantul lui cu nume cu tot.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby inelu64 on Mon Apr 16, 2007 5:08 pm

milisss2 wrote:Biblia se clatina iar !

Cred ca tu te clatini!
Apropos, iti cam place bautura? Ca treaz nu cred ca ai fost cand ai emis aceasta sentinta!
inelu64

Bebelush
Bebelush

Postby jADI on Mon Apr 16, 2007 5:51 pm

[ot]@inelus - :)) Ho, mai, ca nu te-a injurat. "Nu va mai legati de Iisus!" :))

"Apopos": http://dexonline.ro/search.php?cuv=sentinta[/ot]
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby milisss2 on Sat Apr 28, 2007 11:44 pm

@ inelu64 ...esti adeptul povestilor de acolo ? :D
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Previous

Return to Religie