If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Descoperirea mormantului lui Iisus

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Descoperirea mormantului lui Iisus

Postby noco on Thu Mar 01, 2007 9:52 pm

care-i faza? am vazut o stire pe la teveu acum ceva zile si acum am dat peste un articol..

Cameron prezintă astăzi, la New York, trei sarcofage în care ar fi fost înmormântaţi Iisus din Nazaret, Fecioara Maria şi Maria Magdalena. Sarcofagele au fost găsite acum 27 de ani, în timpul unor săpături făcute în apropierea Ierusalimului. După ani de eforturi, arheologii israelieni au identificat numele celor ce-şi găsiseră, acolo, locul de veşnică odihnă: „Iisus, fiul lui Iosif”, „Maria”, „Judah, fiul lui Iisus” şi „Mariamene”, care, potrivit unor specialişti, s-ar putea traduce prin „Maria Magdalena”.

http://www.antena3.ro/Descoperirea-morm ... 3_ext.html

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby milisss2 on Thu Mar 01, 2007 10:43 pm

Biblia se clatina iar !
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby noco on Thu Mar 01, 2007 10:48 pm

multumesc de raspuns ..nu stiam. Image

ma intereseaza daca numa' se clatina sau reusesc sa se dea la fund si cu descoperirea asta? sau in sfarsit se deschid ochii lumii? sunt incoerenta..oboseala. Image

noco

membru special
membru special

Postby milisss2 on Thu Mar 01, 2007 10:50 pm

Se va musamaliza si de data asta ! ...pun pariu.
Dar un lucru e clar - lumea a inceput sa-si puna intrebari din ce in ce mai multe ... si cred ca asta e bine !
In mod cert Vaticanul va respinge ideea ca trupurile gasite apartin celor 3.
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Thu Mar 01, 2007 11:28 pm

Biserica a mintit omenirea de cand a murit Iisus.Poate avem nevoie sa credem in ceva sau poate chiar exista.Ceea ce face Biserica e un lucru rau,dar cu toate astea oamenii au nevoie sa creada in ceva.Daca Dumnezeu nu exista,nu exista nici dracul deci toate raspunsurile pe care le-am gasit pana acum se pierd in alte intrebari si noi ramanem in urma lor intrebandu-ne ce-o sa facem de acum incolo;de ce traim?multi oameni traiesc cu gandul ca dupa moarte o sa se reintalneasca cu cei dragi.daca le luam asta,pentru ce ar mai trai?deci care e adevarul pana la urma?Biserica sau cercetatorii?Cine are dreptate?

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby amanda on Fri Mar 02, 2007 1:45 am

Ridicati o biserica cinematografiei, presei si marelui regizor care a devenit intre timp mare arheolog! Curios cum intereseaza mai mult daca e sau nu e vorba despre... decat cum sa facem sa nu ne mai distrugem planeta si pe noi atat de rapid. Curios si trist!

Ma intorc la domnul regizor care prin definitie se ocupa de povesti si nu de realitati... Care descoperire? A sapat el pe undeva, in cautarea unui loc propice pentru filmarile la nu-stiu-ce pelicula? Presupunem ca or fi descoperit ceva... nu ne mai intrebam cum. Se va face analiza ADN si se va descoperi ca sunt cei trei... mai departe hai sa vedem daca nu cumva suntem rude cu Iisus si de sange si poate ne batem intre noi natiile ca unii om fi rude si altii nu si iata un nou motiv pentru a arata ca unii sunt mai slabi si altii pot sa le impuna diverse. Buna treaba!

Daca n-ai chef n-ai sa crezi si cu asta gata! Daca nu-ti place Biblia nu inseamna ca nu poti sa crezi in Dumnezeu. Daca Biserica a facut sau face ceva iar nu te impiedica sa crezi! Problema ta e sa crezi sau nu, nu sa-ti pui intrebari la care n-o sa afli niciodata raspuns.

Exemplu de stire prefabricata, in care nici nu mai conteaza cine si ce zice, numai sa zica ceva care atinge un nivel sensibil. Strecurata printre pagini, nici pe prima, nici pe ultima pagina, cat sa intrige si sa destabilizeze. De altfel, e si neverificabila si deci personal nu pot s-o cred stiintific! Presa crede ca populatia TREBUIE sa-i dea crezare. Ei, bine, presa nu e cel mai sigur loc pentru a-ti plasa capitalul de incredere si lucreaza minunat in formarea opiniei publice dupa calapoade care nu sunt intotdeauna(corectez, mai niciodata) potrivite intereselor populatiei ci ale altora.

Daca, mai mult, va place Dan Brown si credeti in Dumnezeu punandu-va intrebari despre ce culoare purta Iisus cel mai des cand propovaduia, eu ma retrag.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Fri Mar 02, 2007 10:14 am

In mod cert credinta noastra este o minciuna, mai bine spus s-a cladit pe o minciuna. Moama de cati ani incerc eu sa demonstrez asta si altii mi-au luat-o inainte. :(
Exista ceva mai presus de noi ce ne guverneaza destinele, dar nu cea ce descrie biblia sau cum descrie biblia.
Biblia, ptr mine personal, reprezinta un roman de succes al celor 2 milenii. Cea mai tare carte a tuturor timpurilor. O carte de povesti nemuritoare, dar mare carte.
Mai exista o explicatie. Cartea a fost scrisa de oameni, chiar daca au fost apostoli sau altceva, tot oameni erau.
Si omul a avut mereu tendinta de a exagera din punct de vedere artistic.
Hai sa fim seriosi ... cati magicieni nu pot merge acum pe apa , sau face din 2 paini 100 sau sa transforme apa in vin ?
Cred ca toti ;)
Iubiti-va mult si credeti.
Credinta este singurul lucru care mai tine omenirea intr-un echilibru cat de cat. Asta este singurul lucru bun in credinta. Desi suntem murdari, infecti si rai, frica de Dumnezeu si de pedeapsa lui ne face sa fim mai grijulii la faptele noastre.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby milisss2 on Fri Mar 02, 2007 10:24 am

ati vazut "The Body " ? ...ar trebui !

Marile descoperiri arheologice nu au fost facute de arheologi ci de simpli oamnei ...care ba sapau ceva, ba lucrau la o constructie ...etc. Arheologii in gereneral doar continua descoperirile si le confirma!

Acum nu spun ca acel regizor are dreptate ... si chiar daca ar avea, toata lumea va nega. Gandirea DIN cutie se practica! Crede in biblie orice ar fi !

..si daca tot vorbim de metode de dezinformare, sa nu uitam ca conform spuselor unor supusi ai bibliei, candva pamantul era plat.

Se pare ca mormantul nu a fost descoperit acum ci in urma cu 20 de ani, timp in care s-au facut diverse investigatii ...si omul a deschis gura dupa ce era ferm convins de ceea ce sustine !

sunt fff curios sa vad documentarul ! :D
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby khaos1ft on Fri Mar 02, 2007 10:25 am

oricat am fi de sceptici, putem sa ne gandim si la chestia asta ca la o afacere... eu zic ca i momentul de fata subiectul asta vinde, si sunt multi care ar scorni niste descoperiri din astea doar pentru incasari... (carti, filme, documentare, etc)

eu zic doar sa filtram corect informatiile, nu dau cu parul
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby noco on Fri Mar 02, 2007 10:27 am

Se va face analiza ADN si se va descoperi ca sunt cei trei...

din cate stiu o analiza ADN se poate realiza numai prin comparare.. deci cred ca ne lingem pe bot de vreo dovada stiintifica.

cat despre cei preacredinciosi .. faptele astea si descoperirea si toate cuvintele rostite impotriva crestinatatii nu va sunt bagate pe gat, deci nu prea inteleg de ce se revolta unii. la fel cum eu daca vreau cred in Iisus fiul lui D-zeu, la fel si voi puteti sa nu credeti ce se vechiculeaza.
Contest biserica, contest biblia, contest faptul ca Iisus a fost fiul lui D-zeu si s-a inaltat la ceruri..insa nu contest existenta lui D-zeu (care este doar credinta in bine).
noco

membru special
membru special

Next

Return to Religie