If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Te voi uita...

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby Keira on Wed Aug 31, 2005 7:07 pm

[ot]Sa razi, cand sufletul iti plange - cat imi place mie expresia asta[/ot]

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby LaMishto on Mon Sep 05, 2005 11:37 pm

Eu reusesc repede sa uit pe cineva.. Cum? Imi gasesc pe altcineva :D
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Tue Sep 06, 2005 12:46 am

Depinde ce impact a avut persoana respectiva asupra mea de obicei uit mai greu dar asta e.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby LaMishto on Tue Sep 06, 2005 12:48 am

Pai.. niciodata nu a durat mai mult de 4 zile sa pot uita. ;)
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby a_soul_4_u on Tue Sep 06, 2005 7:14 am

LaMishto wrote:Pai.. niciodata nu a durat mai mult de 4 zile sa pot uita. ;)

daps si eu eram la fel pe la varsta ta imi aduc bine aminte ca dupa o relat de 1 an am suferit fix 48h si dupa eram ca si cum nik nu s0-a intamplat ............... dar o sa vina o relatie la un moment cand ai sa te schimbi fara sa iti dai seama pt ca iubesti .......... si cand totul se va termina nu o sa vina sa crezi cat te-ai schimbat ........... mie unul nu imi pare rau ca m-am schimbat pt ca am trait cv frumos .......... asta e finalul fu' cred si pervers dar nu mai conteaza ...... got 2 move on ;) ;) ;)

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Tue Sep 06, 2005 8:10 pm

Daca as putea sa fug departe, unde sa nu-l cunoasca nimeni, sa nu vorbeasca nimeni despre el, il voi uita, voi putea trece peste tot, va veni o vreme cand n-o sa-mi mai pese de el...si-mi dau seama ca-s a dracului de proasta ca inca ma gandesc la el, ca nu pot sa uit tot ce are legatura cu el...pentru ca orice as face, se leaga de existenta lui...
Dar voi uita, cu riscul de a deveni de piatra...prefer sa fiu de piatra decat sa-mi petrec restul vietii cu gandul la el...
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Tue Sep 06, 2005 8:32 pm

@cartush - asa este... atata timp cat fiecare silaba a oricarui cuvant tie iti aminteste de el/ea este destul de greu sa il/o uiti

dar trebuie sa o faci. a trai in amintirea unor momente nu este deloc indicat. ce a fost a fost, dar cum fiecare verb are timpul viitor, asa si viata are un viitor si trebuie sa il cautam.
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Tue Sep 06, 2005 8:39 pm

Nu poti uita definitiv o iubire, dar o poti face sa nu te mai doara si doar amintirile frumoase sa mai iasa din cand in cand la iveala si sa te ia un dor placut a clipelor cand erai cu el. Iti spun din proprie experienta.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby LaMishto on Tue Sep 06, 2005 8:44 pm

cartush wrote:Daca as putea sa fug departe, unde sa nu-l cunoasca nimeni, sa nu vorbeasca nimeni despre el, il voi uita, voi putea trece peste tot, va veni o vreme cand n-o sa-mi mai pese de el...si-mi dau seama ca-s a dracului de proasta ca inca ma gandesc la el, ca nu pot sa uit tot ce are legatura cu el...pentru ca orice as face, se leaga de existenta lui...
Dar voi uita, cu riscul de a deveni de piatra...prefer sa fiu de piatra decat sa-mi petrec restul vietii cu gandul la el...

Decat sa devii de piatra eu zic mai bine sa fii nepasatoare strict la adresa lui. Gandeste-te ca, poate intr-o zi o sa gasesti pe cineva pe care sa-l meriti.. dar.. din cauza ca tu vei fi de piatra.. think about it ;)
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby cartush on Wed Sep 07, 2005 12:42 am

Snappy wrote: cum fiecare verb are timpul viitor, asa si viata are un viitor si trebuie sa il cautam.

Voi uita...si nu voi deveni de piatra...n-am cum...probabil ca o perioada petrecuta departe de tot ce mi-ar putea aminti de el ar fi solutia ideala...
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului