If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

campania ANTI-AVORT

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

te implici in organizarea campaniei ?

DA
19
79%
NU
5
20%

Total votes : 24

Postby Chocolat on Tue Feb 20, 2007 4:00 pm

Nu am putut privi toate pozele acelea, sunt prea..., oricum sunt contra avortului

Chocolat

Invatacel
Invatacel

Postby skip on Thu Mar 01, 2007 4:25 pm

poi.. marti la ora de filosofie .. facem o ora speciala dedicata acestui lucru...daca este moral sau imoral avortul .. sau eutanasia..... normal ca sunt impotriva ......nu sunt de acord cu acest lucru ..... pentru ca nu suntem in masura sa decidem daca un copil ..... poate trai sau nu ...
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ^Angel^ on Thu Mar 01, 2007 11:12 pm

cred ca 90% din cei de pe forum sunt impotriva avortului...in schimb daca ar fi pusi in situatia de a fi "insarcinati"acum(ma refer la cei care nu sunt casatoriti si au mai putin de 25 de ani)majoitatea ar lua in considerare solutia unui avort.
vreti sa vedeti ceva cu adevarat real despre avort?http://www.provitacraiova.ro/cd-gratuit.php luati cd-ul...daca nu aveti curaj,nici o problema,de ziua mea sunt in galati,si daca vreti aduc si cd-ul cu mine si va tin o lectie asa cum am facut-o in liceu...cand era "campania anti-avort"care nu s-a mai desfasurat.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby onix on Wed Mar 07, 2007 6:37 pm

Azi am asistat la chiuretajul unei paciente care isi dorea copilul, dar din pacate a avortat spontan din cauza unei afectiuni pe care o avea. Avortonul avea 22 saptamani si arata exact ca un fat dar in miniatura.

Daca cineva care doreste sa avorteze ar realiza ce riscuri implica acel avort (exista chiar riscul de a nu mai putea avea niciodata copii), ar lua mai mult in considerare metodele de contraceptie. Cred ca solutia e cea care s-a aplicat in multe licee, cand li s-a prezentat elevelor un iflmulet cu un chiuretaj filmat. De asemenea ar trebui sa li se arate fie imagini, fie papusi de dimensiunea produsului de conceptie asa cum e ea la diferite saptamani.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby nu_conteaza_nicku on Wed Aug 01, 2007 1:11 am

total de accord sa ma implic si eu ,e groaznic avortul,sper sa se poate realiza ceva

nu_conteaza_nicku

Invatacel
Invatacel

Previous

Return to AVORTUL - Zambetul Furat