If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Facturi, facturi, facturi...

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Facturi, facturi, facturi...

Postby Nina on Thu Oct 26, 2006 2:50 pm

Nu intelegeam stresul personajelor din filmele americane cand primeau un munte de facturi...acum inteleg....odata la doua saptamani tatal meu aduna toate facturile din casa si le plateste: 2 CAR-uri, 3 Vodafone, 1 Orange, 1 Internet, 1 CAblu tv, 1 Energie electrica, intretinere...te apuca durerile de cap....

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Thu Oct 26, 2006 3:03 pm

Traim in Romania oameni buni..........=))

Eu imi platesc doar factura la telefon, in rest netul il am gratuit, si celelalte se platesc in casa, intretinere, lumina, cablu tv blablabla...:)
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Mario on Thu Oct 26, 2006 7:53 pm

Factura la telefon, chiria la apartament, rata la masina si internetul astea sunt darile mele.

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Oct 26, 2006 8:04 pm

platim facturi peste facturi si in curand o sa platim factura la iesirea din bloc pt aerul pe care il vom respira.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Kelso on Thu Dec 21, 2006 1:17 pm

La mine mama plateste toate facturile,le strange pe toate si incepe sa dea cu banu :)) mobilul mi-l mai platesc si eu,depinde cat imi vine de plata ::D dar oricum in casa avem :-? 10 telefoane mobile =)) deci va dati seama cam cat se plateste,pe langa asta mai e si telefonul fix,netul lui frati-miu,lumina,intretinere si restul...mama e barbatu' in casa :))

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Ade on Sun Feb 25, 2007 7:53 pm

Platitul facturilor ca platitul facturilor. :D Totu-i simplu sa zicem cand le aduni frumusel,iei portofelul(trecem peste suma :cry: ) si zici gata!Maine ma duc si platesc tot si scap.Dar calvarul de abia incepe. :D Urmeaza "relaxarea" la cozi interminabile,incurcaturile de facturi,luni suprapuse,plasarea clientului de la un ghiseu la altul...etc. Viata este GREU atunci. :D Mai ales cand stau la tanti la Posta o ora pana trimit o scrisoare pentru ca tasteaza cu un deget.Si cand mai pune si o stampila din aia ca pe timpuri si da una'n masa cu toata puterea simt ca mi-a tras o bata in burta,unde dealtfel mi s-au adunat si nervii. :D Experienta nu gluma. 8->
Image
Ade

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Mon Feb 26, 2007 5:24 pm

sa vedeti ce super e in franta... te asezi frumos la rand, de obicei au multe ghisee oriunde, dar ma e si aglomerat uneori.......si nimeresti cate o persoana in fata ta care incepe sa socializeze cu persoana din spatele ghiseului, si incep sa isi povesteasca vietile, si nu le poti spune nimik, pentru ca la ei asa e, nu poti interveni........si brusc te umpli de nervi, te uiti la ceas.....misto si aici!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby not_so_innocent on Mon Feb 26, 2007 6:02 pm

telefonul mi-l platesc singura, restul facturilor le plateste tata.
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Dedeea on Tue Feb 27, 2007 8:11 pm

Recent am primit o factura de la UPC cu total de plata 0 :))...asta pentru ca s-a dat legea sa nu se mai plateasca in avans cablul,iar eu efectuasem plata :D
Telefonul il plateste tati,ca e abonamentul pe numele lui :lalala:,iar celelalte facturi care cum e liber si ajunge mai repede :D
Pentru dragostea unui trandafir,gradinarul este sclavul a mii de spini :loveeyes:
Image
Dedeea

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Tue Feb 27, 2007 8:43 pm

telefon - 60 ron ... azi am primit vestea ... se pare ca 1 martie ma lasa iar cu buzunarele goale :(
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Next

Return to Life is... Life