sa va dau parerea meA sincera?
hai sa ne uitam pe strada la cate pitipoance stau cu niste panarame umane care nu stiu cat fac [(2+3)*5]/5, dar au bani cu carul. ala n-are facultati, dar ii da ce vrea "iubituleeeeeeeeee vreau nu_stiu_ce" - gata - ii da... aia chiar de e la a 2a facultate o doare in cot pt ca ala ii da ce vrea.
momentan nu o deranjeaza...
daca au aceeasi situatie materiala... nu stiu

depinde de oameni. pentru ca sa fim sinceri - degeaba ai 2 diplome de facultate daca esti prost gramada. el/ea poate nu are posibilitatile materiale de a face o facultate. asta nu inseamna ca e mai prost/proasta ca cei cu o facultate...
sa fim seriosi - majoritatea de pe aici suntem studenti - cati dintre voi considerati ca facultatea v-a invatat asa multe? nu TOT VOI ati invatat ? v-au bagat profii cu lingurita informatiile? nu tot voi ati cautat, v-ati informat, ati comparat informatii, etc... ?
asa ca
NU - nu e vorba de numarul de scoli, ci de implicarea persoanei [in dorinta de a se cultiva, de a invata ceva]... pentru ca daca cel cu liceu neterminat a citit la greu la viata sa il poate da pe spate pe cel ce are 2 facultati la activ, dar prin care a trecut ca gasca prin apa...
ma inclin respectuos...